merhaba ben birşey sorucam ense kalınlığı normal derken kaç çıktı.
bende canım guzel haberler bekliorum, ama ben hallisnanın kızı olacak diyorum :)
Günaydın tüm anneler...
Benim bebeğimin ense kalınlığı 1mm çıktığında, doktorum "bebek gayet sağlıklı" demişti. 2mm'yi geçen ölçülerde sanırım bir anomani oluyor...
merhaba ben birşey sorucam ense kalınlığı normal derken kaç çıktı.
günaydın çiğdemcim, benim bebeğimin de 1,4 çıktı. doktora risk kaç olduğunda başlıyor diye sorduğumda 2,7 dedi bana hastaneden gelince nette biraz araştırdım nette de 3 ve üzeri olanlarda yazıyor.
olumunekankayizsmile bebişlerimiz nasıl da sağlıklı. Allah nazarlardan saklasın maaşallahhallisna'nın da günüymüş demek bu gün. İnşallah güzel haberlerle döner opuyorumnanaktan
çok şükür yarabbim çok şükür.. dün akşam rahatlıktan olsa gerek hiiç uyanmadan uyumuşum :)) önceki gece nasıl sıktıysam kendimi dön dön uyuyamamıştım :)))
Ama ben sana demiştim lokumum... Kendimden biliyordum çünkü.
Bir rüya gördüm, tam uyanırken; hani uykuyla uyanıklık arası rüyalar olur ya onlardan:
Bir sürü çocuk var eve, hepsi aynı yaşlarda kızlı erkekli. Hepsinin ismini söylüyorum, çağırıyorum. Fakat aralarında bir kız çocuğuna avaz avaz bağırıyorum "gülnihal gel" diye. Hiç aklıma gelmeyen isim...
Hayırdır inşallah...
Herkese günaydın arkadaşlar..hoş öğlen oldu sayılır ama ancak kahvaltımızı filan bitirdik işte. Sanki son zamanlarda ıssızlaştı burası. Ya da ben tutturamıyorum zamanı. :))
hoşgeldin cnm.. haklısın artık sabahları eskisi kadar kalabalık olamaıyoruz.. afiyet olsun bu arada yarasııınn :)))
merhaba ben sevgi aranıza bende katılabilirmiyim hepimizin bebişelri sağlıkla sıhhatle dünyaya gelir inşallah:CüvCüv:
merhaba ben sevgi aranıza bende katılabilirmiyim hepimizin bebişelri sağlıkla sıhhatle dünyaya gelir inşallah:CüvCüv:
merhaba kızlar....ben de arada size dahil olanlardanım...ben de dündoktora gittim,moralim düzeldi,ultrasonda kanama gözükmüştü,o geçmiş,her şey normal çıktı allaha şükür,üstümden yük kalktı.şimdi de ense kalınlığı ölçümü, ikili test heyecanı var,inş ense kalınlığı da ii çıkar,stres hiç bitmiyor di mi kızlar,sizlerin çoğu atlatmışınız....
merhaba kızlar....ben de arada size dahil olanlardanım...ben de dündoktora gittim,moralim düzeldi,ultrasonda kanama gözükmüştü,o geçmiş,her şey normal çıktı allaha şükür,üstümden yük kalktı.şimdi de ense kalınlığı ölçümü, ikili test heyecanı var,inş ense kalınlığı da ii çıkar,stres hiç bitmiyor di mi kızlar,sizlerin çoğu atlatmışınız....
Ay pardon arkadaşlar, sölüğe dalmışım... Birmelek hoş geldin canım. İyisindir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?