2010 Ağustos Anneleri

Teşekkür ederim hoşbuldum..daha iyiyim ya çok şükür..günlerdir geçmeyen gribimi artık atlatır gibi oldum sanırım. Bulantılarım da eskisi kadar sıkmıyor beni. Bebiş de iyi sanırım..başka ne olsun.[/QUOTE]

Oh süpermiş. Benim de bulantılarım azaldı şükür ki... Bir de bebeğim pembiş mi maviş mi, öğrensem nasıl mutlu olacağım anlatamam...

kızlar herkese günaydın.Bizim işler çok yoğun malesef gelen giden eksik olmuyor
tam bilgisayara oturuyorum bi iş çıkıyor kalkmak zorunda kalıyorum neyse bende çok sık yazmasamda okuyarak idare ediyorum.Halisnayı bende merak ediyorum inşallah oda iyi haberlerle gelir.bu gün gelir heralde dr dün gidecekti.

Valla cinsiyetini nedense hiç merak etmiyorum ben..üstelik erkek çocuklarını daha seviyorum. Fakat nedense söz konusu benim bebeğim olunca allahım cinsiyeti hiç önemli değil sağlıklı ver yeter diyorum..sanırım ben daha 2 li test filan yaptırmadığım için henüz cinsiyet kısmına geçemedim. Allah hepimize en hayırlısını verir inşallah.

Günaydınn kızlaaaarrr bu sabah Ankaraya karlı uyandık heryer bembeyazdııı ama tatıl yoktu tabıı .( sabah sabah yurudum bıraz trafık malummmm işkence oluyor az yagmur yagsn kar yagsın ( işe gec kaldık . neysee sızler nasılsınızzz bebıslerınız nasıllll bnm daha dktr gıteye 14 gunum warr nası beklıycez bılmıyorum merak edıoyrum gormek ıstıyorummmm..gıttıgımde 13 haftalık olucak cınsyetı bellı olurmu dıye dusunmeden edemyoorrumm . bazılarının belli olmus ne guzel haberlerrrrr.. Allah herkesın gonlune wersiinnn..

hoşbulduk ... teşekkür ederim hepimiz inşallah hayırlısıyla bebişleri kucağımıza alırız.benim bebişim 12 hafta 1 günlük sat tarihim:4.11.2009, yaş:36, kilo:85 ve bebeğimizi ultrosonda gördük kalp atışlarınıda gördük, 4.şubatda tekrar kontrole gideceğiz bakalım hayırlısı..

tabıkı ılk once saglıklı sıhhatlı olması hepımız için 1. sırada gelıyor en öenmlısıde bu zaten ama ınsan ııcınde tasıdıgı canı merak edıyor kız oglan farketmez ama ne oldugunu merak edıyor ışşteee.gonlumuzden gecenı Rabbım nasip etsınn herkesleree:ecrin_bebek:

aslında evde oturanlar için kar muhteşem bişey canım ama bizim için kötü burada da biraz kar yağıyor hoop otobüsler minibüsler binilemez oluyor heryer dolu heryer kötü oofff karı çok severim ama böle olunca yağmasın istiyorum...

selam güzel anneler........

özlemcim seni ve hallisnayı merakımdan kalkarkalkmaz netin başına geçtim.biraz geçmiş sayfalara baktım maşaallah ense kalınlığı normal çıkmış.hayırlı olsun canım ,sağlıkla doğururuz inş.hepimiz:Saruboceq:

ben bu gece rüyamda doğuma gidiyodum karnım kocaman sancılarım başlamış :)bebeğin eşyalarına bakıyorum anam kızmış bebeğim diyorum hem komik hemde çok güzeldi :))ben doğumdan hiç korkmuyorum çok şükür rüyamda da öyleydim hastane de dr a diyorum ki ben normal kendim doğurcam suni sancı felanda takmayın bana ama çok mutluydum yine.eşim bu ne neşe sabah sabah miden bulanmıyo galiba bugün dedi.halbuki midem azımda yine iki gündür işte bööyle....

çiğdemcim gülnihal hee senin rüyanda ilginç hayrolsun inş.

herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan

slm herkese nasılsınız güzel anneler bizim burdada kar var.kızlar ben bısey sorcam bana doktor demır degerım normal oldgu halde maltofer dıye kan ılacı verdı ama hıc sevmıyorum aranızda kullanan varmı?yanı gereklı degıl bence baska bı doktorada gıdıp sormayı dusunuyorum sızce ıcmesemde pekmez ıcsem daha ıyı degılmı ya nefret edıyorum o ılactansenağlama

hoşgeldin canım :))

çok sağol çok teşekkür ederim.. eminim hallisna da aynı güzel haberlerle dönecek :))

senin rüyanda hayır olsun :) ben de hep kız görüyorum.. tersi mi çıkacak acaba çok merak ediyorum uyuzz doktor dün iyice bakmadı bebeğime sonrada göremedim dedi

biliyor musun ben de hiç korkmuyorum doğumdan pıt diye çıkacakmış gibi geliyor bebek beni yormadan üzmeden :)))

biz de seni öpüyorzzz

selam kızlar..ikili test yaptıranlar ne kadara yaptırdılar acaba..?mümkünse yazabilirlermi?..

Kızlar hepinize süper bir gün diliyorum..ben biraz sancılı bir gün geçiriyorum..Özlemciğim senin problem şimdi bende de oldu..3 gündür tuvalete çıkamıyorum valla patlayacağım sanırım..( ay çok mutsuz oluyorum böyle olunca ...

o ilaçtan bende kullanmıştım...müthiş kabızlık yapmıştı bende..

slm cnmm... doktoruna danışsan.. ben bu ilacı içemiyorum desen farklı bişey vermesini istesen... sen içmek mi istemiyorsun herhangi bir ilaç yoksa içemiyor musun??

süt, yoğurt ve meyveyi çok tüket canım..mümkünse hep lifli gıdalarla beslen...

biz de sana diliyoruz canım... seni en iyi anlayan benimdir herhalde :)) totonun üzerine oturabiliyor musun bari Pınarcım? ben onu da yapamıyordum.. kıvran kıvran.. hemen doktorunla görüşüp uygun bi kabızlık ilacı iste yoksa bizimki öle kayısı ile sıcak su geçecek türden değil.. şahsen bana hiiç ama hiiç fayda etmediler...

özlemcim ayrıntılı ultrasona acil kapısından girip mi girdin ben bi kere orda girmiştim galiba bi kere de kadın doğumun bi alt katıydı ve sadece detay ultrason fiyatı ne canım ?

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben de geldim muhteşem bir kahvaltı şimdi de aldım çayımı oturdum camın dibine iyice cam güzeli oldum bu arada herkes burada gibi görünüyor nasılsınız

pınarcım bilmiyorum süt içebiliyor musun ama benim kabızlığıma süt incir ve kayısı iyi geldi aç karnına yiyorum bir sabah aç karnına bir iki dilim armut şu aralar çok şükür iyi gibiyim bir de ben artık denedim eğer kendim uyanır yatakta 15 dakka sırt üstü yatarsam kendiliğinden geliyor belki saçma ama bende işe yarıyor gibi

selam kızlar..ikili test yaptıranlar ne kadara yaptırdılar acaba..?mümkünse yazabilirlermi?..

canım merhaba ben ıkılı taramamı unıversıte hastanesınde yaptım ucret almadılar sadece sabah erken gıdıp sıra almak lazım ama burda medıcal parkta 38 muayene ucretı bıde 50tl test parası alıyorlarmıs ama unıversıtede cok ıyı arastırılıyor ben unıversteyı o yuzden ıstemıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…