Valla cinsiyetini nedense hiç merak etmiyorum ben..üstelik erkek çocuklarını daha seviyorum. Fakat nedense söz konusu benim bebeğim olunca allahım cinsiyeti hiç önemli değil sağlıklı ver yeter diyorum..sanırım ben daha 2 li test filan yaptırmadığım için henüz cinsiyet kısmına geçemedim. Allah hepimize en hayırlısını verir inşallah.
Günaydınn kızlaaaarrr bu sabah Ankaraya karlı uyandık heryer bembeyazdııı ama tatıl yoktu tabıı .( sabah sabah yurudum bıraz trafık malummmm işkence oluyor az yagmur yagsn kar yagsın ( işe gec kaldık . neysee sızler nasılsınızzz bebıslerınız nasıllll bnm daha dktr gıteye 14 gunum warr nası beklıycez bılmıyorum merak edıoyrum gormek ıstıyorummmm..gıttıgımde 13 haftalık olucak cınsyetı bellı olurmu dıye dusunmeden edemyoorrumm . bazılarının belli olmus ne guzel haberlerrrrr.. Allah herkesın gonlune wersiinnn..
selam güzel anneler........
özlemcim seni ve hallisnayı merakımdan kalkarkalkmaz netin başına geçtim.biraz geçmiş sayfalara baktım maşaallah ense kalınlığı normal çıkmış.hayırlı olsun canım ,sağlıkla doğururuz inş.hepimiz:Saruboceq:
ben bu gece rüyamda doğuma gidiyodum karnım kocaman sancılarım başlamış :)bebeğin eşyalarına bakıyorum anam kızmış bebeğim diyorum hem komik hemde çok güzeldi :))ben doğumdan hiç korkmuyorum çok şükür rüyamda da öyleydim hastane de dr a diyorum ki ben normal kendim doğurcam suni sancı felanda takmayın bana ama çok mutluydum yine.eşim bu ne neşe sabah sabah miden bulanmıyo galiba bugün dedi.halbuki midem azımda yine iki gündür işte bööyle....
çiğdemcim gülnihal hee senin rüyanda ilginç hayrolsun inş.
herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan
selam kızlar..ikili test yaptıranlar ne kadara yaptırdılar acaba..?mümkünse yazabilirlermi?..
o ilaçtan bende kullanmıştım...müthiş kabızlık yapmıştı bende..slm herkese nasılsınız güzel anneler bizim burdada kar var.kızlar ben bısey sorcam bana doktor demır degerım normal oldgu halde maltofer dıye kan ılacı verdı ama hıc sevmıyorumaranızda kullanan varmı?yanı gereklı degıl bence baska bı doktorada gıdıp sormayı dusunuyorum sızce ıcmesemde pekmez ıcsem daha ıyı degılmı ya nefret edıyorum o ılactansenağlama
slm herkese nasılsınız güzel anneler bizim burdada kar var.kızlar ben bısey sorcam bana doktor demır degerım normal oldgu halde maltofer dıye kan ılacı verdı ama hıc sevmıyorumaranızda kullanan varmı?yanı gereklı degıl bence baska bı doktorada gıdıp sormayı dusunuyorum sızce ıcmesemde pekmez ıcsem daha ıyı degılmı ya nefret edıyorum o ılactansenağlama
süt, yoğurt ve meyveyi çok tüket canım..mümkünse hep lifli gıdalarla beslen...Kızlar hepinize süper bir gün diliyorum..ben biraz sancılı bir gün geçiriyorum..Özlemciğim senin problem şimdi bende de oldu..3 gündür tuvalete çıkamıyorum valla patlayacağım sanırım..( ay çok mutsuz oluyorum böyle olunca ...
Kızlar hepinize süper bir gün diliyorum..ben biraz sancılı bir gün geçiriyorum..Özlemciğim senin problem şimdi bende de oldu..3 gündür tuvalete çıkamıyorum valla patlayacağım sanırım..( ay çok mutsuz oluyorum böyle olunca ...
selam kızlar..ikili test yaptıranlar ne kadara yaptırdılar acaba..?mümkünse yazabilirlermi?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?