2010 Ağustos Anneleri

özlemcim ayrıntılı ultrasona acil kapısından girip mi girdin ben bi kere orda girmiştim galiba bi kere de kadın doğumun bi alt katıydı ve sadece detay ultrason fiyatı ne canım ?

yok canım normal büyük kapıdan giriyorsun... ben önce doktora gittim muayene oldum sonra o beni yönlendirdi... parayı öderken kadın dedi ki ultrasona girdikten sonra kan da vereceksiniz, eğer vermezseniz sonucunuz geçersiz sayılır dedi canm yani ayırmadılar kana da baktırırsan bu kadar verirsin falan diye ikisini de yaptırmak zorundasın... ama olsun iyi oldu. Reyhan hn a gittim detaylı ult. için.. genç bir kadın ve elindeki ultrason gerçekten çok iyiydi yani çok içime sindi.. ilk defa bebeğimin kalp atışlarını duydum.. amma birazcık suratsız bu kadın da :)) onun dışında iyi bir doktor olarak gördüm :))) memnun kaldım yani bayağı da uğraştı ense kalınlığını ölçmek için..

slm cnmm... doktoruna danışsan.. ben bu ilacı içemiyorum desen farklı bişey vermesini istesen... sen içmek mi istemiyorsun herhangi bir ilaç yoksa içemiyor musun??

canım ıcmek ıstıyorum ama ıcerken ılacı cok asırı mıdem bulanıyor cok zor ıcıyorum sonrada kabızlık cok fazla oluyor daha 13 haftalık bebısım ama karnım oyle sısıyorkı dedıgın gıbı doktora demelıyım sanırım sen hangı ılacı kullanıyorsun?ben decavit ve maltofer 2 sını decavıtte kocaman bı ılac yutarken cok fena şekıllere gırıyorum:)

kızlar bu arada hiç gittiğinzde doğum için ne kadar vereceksiniz sordunuz mu?

hoşgeldin Aslıcım,
sağolsun kocam daha hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez sordu canımcım :) gücümüzün yetmediği yere gitmenin anlamı yokmuş :)) o da haklı tabi ama neyse...

benim gittiğimde hastanede bilmiyorum yeni fiyatlar ne oldu ama 2009 normal doğum 275TL sezaryen 675TL di yanlış hatırlamıyor isem. Küvezi de falan da normal sigorta karşılıyordu.

kızlar bu arada hiç gittiğinzde doğum için ne kadar vereceksiniz sordunuz mu?

ben dogumu ozelde ıstıyorum medıcal park var tokattada sadece oraya gıdıcem mecbur sezeryana 750tl normal doguma 500tl dıyorlar ama bizler doguma gıdene kadar sanırım artar :)

görüş cnm dr unla... ben de demir kan ilacı kullanıyorum ama onun ismini hatırlayamıyorum şimdi çok uzundu.. onun dışında multivitamin olarak elevit kalsiyum ve D vitamini için de CalsD diye bir ilaç var suya atıyorsun onu kullanıyorum.. beni zorlamıyor ama hiçbiri şükür..

ben dogumu ozelde ıstıyorum medıcal park var tokattada sadece oraya gıdıcem mecbur sezeryana 750tl normal doguma 500tl dıyorlar ama bizler doguma gıdene kadar sanırım artar :)

hiii aradaki farka bakar mısın cnm ya istanbul medical park buradaki b. evler şubesi normal doğuma 1500TL istiyor.. sezaryen desen ohoooo sen düşün

Aslıcım hoşgeldiinnnnn...ay çok şükür benim mucizevi fitilim var ya onu kullandım ve işlem tamam..benim kadar yoğurt, süt, meyve tüketen var mıdır bilmiyorum..o kadar çokkkk yiyorum ki hergün..aslında sorun haraketsizlik bence..aslında biraz normal tempoda yürüyebilsek hiçbirimizde kabızlık problemi olmayack ama havalar o kadar soğukki burnumu çıkartmak istemiyorum valla..

bazen doğal kaynaklar işe yarayamayabiliyor... ben de ne yaptımsa olmadı... şimdi yine de korkuyorum WC ye gitmeye ama olsun acım yok ona dua ediyroum

ya peki bu 675 sezeryanın içinde yatak anestezi filan hepsi dahil mi kaç gece kalmalı onların hepsi dahilse çok iyi bana 4.5 ile 5.5 bin arasında bir rakam çıkardılar bebeğin ilk testleri ve epidural anestezi dahilmiş öyle dediler senin hastane neredeydi

özlemcim sanırım gyno ferro sanol içiyosun bu ilaçları bu gidişinde mi yazdı asiye hanım ben sadece folik içiyorum henüz bi bitse de kurtulsam şu şişkinlikten 14 günüm kaldı sona dr dayım yine :)tabi o kadar bekleyebilirsem bilmiyorumkismile

canım tam detayları ben de bilmiyorum ama sezaryende anestezi dahil olmalı yani bir zahmet... onun için fazla para veriyorsun.. ben yenibosna Nisa Hastanesine gidiorum..
bir arkadaşımın eşi orada doğum yaptı sezaryen 3 gece de kalmışlar fiyat değişmemiş sanırım dahil gece kalması falan...

bende cinsiyetini çok merak ediyorum.. Doktora gittiğimde 13 haftalık olucak bakalım söyleyeceklermi

heh işte ondan içiyorum canım :))) bunları bana 15 gün önce gittiğimde yazmıştı.. bu gittiğimde de bunları artık sürekli içeceksin bir daha yazayım bitince alırsın dedi ama 1 ay dolmadığı için alamadım.. neyse aslında sanırım bu gidişimde vermiş olması gerekiyordu ama biraz erken davranmış benim için :))))

Normal doğuma neden o kadar para istiyorlar ki yaaa..500 tl , şaşırdım. karnesiz fiyat tabi bu di mi?karne olursa sadece belirli bi yüzdeyi ödüyoruz. Gerçi şuan bizden özel hastanelerde fark ücreti bile almıyorlar hiçbirşeyden. Pek anlamıyorum bu işlerden aslında..kim ne verecek kim vermeyecek.

Kızlar çok komik birşey söyliyim size ablam Amerikan hastanesinde doğum yaptı dünya kadar para verdi sigortası olmasına rağmen en komiğide bebek içinde yatak ve kalma parası aldılar ..ya ne diyorsunuz bu işe ...hahahahah

Pınarcım bu hareketsizlik konusunda çok haklısın canım burası da çok soğuk ama ben akşamlar zırhlıyorum kendimi sitede 2 tur atıyorum gerçi doktor yasakladı ama belimin ağrısına da iyi geliyor ben de çok yerim yoğurt sebze meyve ekmeği hep esmer ekmek yerim su iç derler2 litre içmeye çalışırım ama benim de hep vardır kabızlık sorunum çok olmuştur bir hafta boyunca tık olmayan günlerim ama hakkaten bu dediğim karışım sayesinde son bir haftadır her sabah yapabiliyorum iyi geldi

bazı hastaneler özellikle büyük adı duyulmuş hastaneler.. kesinlikle parayı önde tutuyor.. sağlık 2. plan.. ya zaten sen doğuruyorsun onlar başında bekliyor onun daha nesine sen milyarlar istiyorsun ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…