canım tam detayları ben de bilmiyorum ama sezaryende anestezi dahil olmalı yani bir zahmet... onun için fazla para veriyorsun.. ben yenibosna Nisa Hastanesine gidiorum..
bir arkadaşımın eşi orada doğum yaptı sezaryen 3 gece de kalmışlar fiyat değişmemiş sanırım dahil gece kalması falan...
ben 9 haftalığım canım...alttaki tickera aldanma yani....maltoferi önceki gebeliğimde kullanmıştım, oradan biliyorum..aynı seyı bendede yapıyor bende o yuzden hıc ıcmek ıstemıyorum artık kullanmıyorsun galıba kac haftalık senınki?
ben nisa da dış gebelik ameliyatı oldum toplamda 1000 lirayı buldu 675 az sanki normal 275 biraz az gibi ama inş. doğru hatırlıyosundur....
şunu da ekmeden geçemiycem ameliyat öncesi de sonrası da personelden çok memnun kaldım hepsi güler yüzlü canayakındı sontaj takıcaklarında felan çok korkmuştum ne bileyim iğneler serumlar ama çok haifiti elleri ve canım felan diye konuşup insanı rahatlatıyolar.tabi benim durumum biraz kötüydü sonuçta hem bebeğimi kaybetmiştim hem de tehlikem vardı belki bana acımışlardır :)ama iyilerdi.
yok yok canım 675 den %100 eminim... diğerininde en fazla son rakamını karıştırıyor olabilirim.. o civarda fiyatları hatta şimdi eşime sordum o benden daha ii biliyor öğrenir öğrenmez tam doğrusunu da yazarım ama %90 doğru hatırlıyorum..
kızlar benim anlamadığım birşey var...ikili testi yaptırdık , ok....ondan sonra birde üçlü test var....hatta dörtlü....madem dörtlüye kadar geliyoruz bu iklili, üçlü neden yapılıyo....artı ikili test tarama testi , yani tanı koymak için yeterli değil...yani bebek normal dese bile doktor , anomali riski var..veyahut bebekde sorun var dese bile herşeyin normal olma olasılığı gayet yüksek...peki o zaman neden bu ikili test..?
alıntı :ufffff kızlar moralinizi yüksek tutun lütfen. benim küçük kardeşime yıllar önce tam 7 doktor down sendrom teşhisi koymuştu annemin karnındayken üstelik 47 kromozom çıkmıştı. ve bedensel özür de bekliyorlardı üstelik tüm bunlar 6. ayın içindeyken olmuştu. En son ankarada bir prof un (allah ondan razı olsun) kızım inancın varsa bu çocuğu doğuracaksın dediğini hatırlıyorum. sonuçmu? kardeşiM şu an 16 yaşında 1.85 boyunda ve bir sorunumuz var evet kafası biraz fazla çalışıyor.... Allah bağışlarsa bende şu an 6 aylık hamileyim ve yaptığım en iyi şey doktorumu iyi seçmek oldu... kendinize ve bebeklerinize iyi bakın...
canım ben yaptırmayacağım,diyelim ki dr engelli dedi aldırmam asla,kaldı ki öyle dedikleri ve sağlıklı doğan oncaaaa bebek var.yüzde yüz sonuç vermeyen bi testten dolayı bebişlere kıymak olur mu yaaaaaaa senağlama
Çok sevgili Hamiş arkadaşlarım size bir de başka bir bakış açısı ile seslenmek istiyorum..Ben engelli insanlar olan bir aileden geliyorum..Benim canım birtanecik rahmetli amcam down sendromluydu..ve bakımının ne kadar zor olduğunu ben biliyorum..Babaannemin ne kadar zorluk çektiğini biliyorum..ne kadar göz yaşı döktüğünü ve allahım benim arkama bırakma diye allaha dua ettiğini..o yüzden arkadaşlar lütfen asla aldıramam derken iki defa düşünün..[/QUOT
bende katılıyorum arkadaşıma. doğru söylüyor benimde 2 yakın komşu torununda böyle bir sorun var , arkadaşlar söylemek belki çok kolay ama yaşamak ,inanın ki bir o kadar zor.
missgrafikcim gozun aydın, Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsincinsiyetine bakmadı mı dr
Normal doğuma neden o kadar para istiyorlar ki yaaa..500 tl , şaşırdım. karnesiz fiyat tabi bu di mi?karne olursa sadece belirli bi yüzdeyi ödüyoruz. Gerçi şuan bizden özel hastanelerde fark ücreti bile almıyorlar hiçbirşeyden. Pek anlamıyorum bu işlerden aslında..kim ne verecek kim vermeyecek.
aldırıp aldırmamak tamamen kişinin kendisine kalmış birşey....ben sadece bu testlerin çok güvenli olmadığına dikkat çekmek istedim..:1no2:Çok sevgili Hamiş arkadaşlarım size bir de başka bir bakış açısı ile seslenmek istiyorum..Ben engelli insanlar olan bir aileden geliyorum..Benim canım birtanecik rahmetli amcam down sendromluydu..ve bakımının ne kadar zor olduğunu ben biliyorum..Babaannemin ne kadar zorluk çektiğini biliyorum..ne kadar göz yaşı döktüğünü ve allahım benim arkama bırakma diye allaha dua ettiğini..o yüzden arkadaşlar lütfen asla aldıramam derken iki defa düşünün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?