2010 Ağustos Anneleri

canım aslında daha sarışınım ama bakma resimlerde daha koyu çıkıyor... ama öle sapsarı da değlim tabii ki küllü kumral gibiyim :)))

tatlım sarısınlık var sende bellı ama ne bıleyın ben daha sarısın hayal edıyodum... bya once yemekteyızede bı gocmen katılmıstı ondan aklımda kalmıs herhalde o kadıda sarısındı ben senı hep sapsrı hayal etmsıım meger..:):)

Benim incecik belim vardı (kalça türk kadını kalçası maşşallah) ama belim incecikti şimdi ooo 2 katı

slm kzılar nasılsınız?
sabah bi baktım tam okuaymadım zeynep çok mızmız bugün hiç fırsat vermiyo uyku sayısı da 1 e düştü hiç uyumuyı nerdeyse
mahvediyo valla beni 2 gündür dünde misafirlerim vardı
yarın dr.a randevu alacaktım zeynep telefonumu ağzına sokmuş açılmıyo inş alabilirim bakalım
okuyamıyorum hiç bişey kusura bakmayın inş fırsat bulunca artık
Allahtan dünden yemeğim vardı yoksa aç kalacaktık
iyi akşamalr ben çıkayım görürüşüz

Kızlar mayıs bebişlerinden doğan var hem de 20gün olmuş sanırım yani şubat sonu doğmuş galiba küvezdeymiş yavrum işim tuhaf oldu 2-2,5 ay sonra başlar mı yoksa bizimkilerde gelmeye

ayy canım allah kolaylık versin... çok öptümm.. iyi akşamlar...

bi de şu gerdan denen yer varya orada genişlioo sanki yaww tipim kaymaya başladı..amann napim ya bebeğim sağlıklı doğsunda ben çirkin oliimmkafamçokkarıştı

valla öyle ama takmıyorum şimdilik bende bebeğimizin canı sağolsun da gerisi boş

Aaaa kızlar herkes foto larını koymuŞŞ..ne gÜzel ÇoĞunuzu gÖrdÜm bÖylece...geÇmıŞı okuyayım dedım ama maaŞŞŞaalllaahhh hızınız yetıŞılmıyooo...

KUZUŞ YA, KÜÇÜK ANNE YAZMIŞSIN YA, ONU NERDEN YAZDIN.. BENDE ORAYA İSMİMİ YAZİM OZAMAN şutarafagitti

Kızlar mayıs bebişlerinden doğan var hem de 20gün olmuş sanırım yani şubat sonu doğmuş galiba küvezdeymiş yavrum işim tuhaf oldu 2-2,5 ay sonra başlar mı yoksa bizimkilerde gelmeye

oyy kuzum benım saglıkla ıns kurtulur küvezden... annesı alır kucagına saglıkla ıns... benımde ıcım bı garıp oldu... saglıkla dogsunda ınsallah nezman gelırse... yeterkı saglıklı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…