2010 ağustos ayında hamile kalanlar burda buluşalım:))

Aynı olay bende var..Mecburiyetten yiyiyorum..Şimiden 1 kilo verdim..2 saatte bir az az yemeğe dikkat ediyorum..Bakıyorum canım ne istiyor ona göre yiyiyorum...Birde yoğurt yada ayran tüketmeye çalışıyorum mide bulantısına iyi geliyor..

kızlar bende de acayip bir halsizlik var..ve devamlı da uyumak istiyorum..kaç saattir uyudum daha yeni netin başına geçtim..bugün güya evi temizleyecektim nerdeee..
Sanki hiç uyumuyormuşum gibi geliyor...Özellikle sabah değil öğlen bile zor yataktan kalkıyorum...

zeynep arkadaşım napıyosun durumun nasıl..nolur üzülme kendini toparla..benim de bir yıl önce bebeğim karnımda 9 haftalıkken ölmüştü..kalbi duruvermişti..nasıl yıkılmıştım..arkasından ağlaya ağlaya kürtaj olmuştum..ve işte rabbimin izniyle yine hamileyim..ve ben 36 yaşındayım..doktor bu yaştan sonra hamile kalman zor demişti bana..aşılama yapalım demişti..ama ben 1 yıl uğraştım doğal yolla olsun istedim..ama bu ay pes ettim tamam dedim doktora benim çocuğum olmuyor aşılama yapalım..ben adet günümü beklerken bir baktım bebişim gelivermiş..kurban olduğum allahım sonunda yüzümü güldürdü..kader kısmet ne yaparsan yap önüne geçemezsin..geçen sene bu ay ağlarken rabbim şimdi de yüzümü güldürüyor..

Çok sağol polyannacığım seni hiç tanımıyorum ama benim için bu kadar düşünceli olman beni çok duygulandırdı.Rabbim seni ve bebeğini korusun:Saruboceq:
Şimdilik iyi olmaya çalışıyorum Perşembeye kadar doktorum dinlenmemi söyledi Bakalım İnşallah perşembe günü herşey iyi olur dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden bilmiyorumkismile
Kanama artarsa kendiliğnden düşer demişti doktor o zaman kürtaja gerek kalmaz dedi.Ama kanama olmazsa kürtaj olacak heralde Şuanda hiçbir belirtim yok bekliyorum anlıyacağınmafoldumben
ALLAHIM KİMSEYE GÖSTERMESİN RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN:Saruboceq:

selam kizlar araniza yeni katildim bende 8yillik evliyim tuplerimin tikali olmasi nedeniyle dogal yolla hamile kalamiyacagimi ogrendigimde dunya basiam yikilmisti doktorum tup bebek tedavisinden sansim oldugunu ve denememi istedi ama esim pek istemiyordu yok baskasinin spermi aliniyor falan diye paronayak dusunceler icindeydi tam artik hic cocugum olmayacak derken esim tedaviyi kabul etti sen yeterki uzulme o tedaviyi yaptiralim dedi gerci pek umidli degildim cunki ben 3 yil once buyuk bi hastalik gecirdim hersey etkiler dusuncesi ile korkuyordum .tedaviye basladim toplam tedavim 1 sene surdu yumurtalarin toplandigi gun doktorum 18tane yumurtamin oldugunu ve 6tanesinin cok iyi oldugunu soleyince biraz umidlendim ve transfer gunu deli gibi agladim tam 4saat hastanede tutular beni asiri stresten tansiyonum cok dusuktu serum verdiler 17sinde hamile oldugumu ve hcg degerimin 268 oldugunu ogrendigimde dunyalar benim odlu esime aksam soleyledigimde inanmadi bukadar neden bekledik keske once baslasaydik bu tedaviye diye soylendi durdu su an allaha sukur 5 haftalik hamileyim ne keseyi gordum nede kan degerimin artip ve ya azaldigini cunki doktorum 9.ayin 6sina randevu verdi ondan oncede hic bir kokturolde bulunmami soyledi su an icimde hem sevinc hem huzun var cunki hamileyim ama bebegim ne durumda ve hcg degerim arttimi indimi diye dusunmekten kendimi alamaiyorum kusura bakmayin bu arada arkadaslar turkcem cok iyi degil o yuzden bazi cumlelerim kotu olabilir bu arada ben transferden 2 gun sonra istifra etmeye basladim halada ediyorum midem allak bullak sadece yesil elma midemde duruyor gun boyunca bi elmayla duruyorum 6 kilo zayifladim bazen karnimda agri oluyor hemen geciyor kasiklarim agriyor ve belim cok agriyor bunlari belirtmek istedimki belki aranizda benim durumumu yasiyan vardir diye benide araniza kabul ederseniz sevinirim .. rabbim tum bebek isteyen annelerin kucagini bos birakmaz insallah hayirli ve saglikli cocuklariniz olmasi dilegiyle

iremsu hoşgeldin ve hayırlı olsuna.s.inşallah güzel sorunsuz bir hamilelik geçirir ve bebişine kavuşursun..

Merhaba kızlaaaar..
bende 2 senedir evliyim 28 yaşındayım. yaklaşık 2 - 3 aydır korunmuyorduk ve az önce çift çizgiyi gördüüüüüüüümmopuyorumnanaktan hemen testimi aldım kocişime de gösterdim:1hug:çalıştığım için hemen doktora gidemicem ama kesin sonuç için önümüzdeki c.tesi doktordayım inş.:lepi:daha kimseye söylemeyelim dedik kesin sonucu almadan..ama biranönce ben sizinle paylaşmak istedim..
Son 7 - 8 gün içinde de karnım sanki adet olacakmışım gibi de ağrıyordu..sanki ayaklarımdan üşütmüşüm gibi sancılanıyordu demek bu güzel sonuca işaretmişzemuszemus:sm_cool:

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun merak etme testler yanılmaz pozitif ise allahım sağ salim kucağına versin

kızlar selam

tahminime göre bebeğim 5 haftalık oldu yarın inş. gidicem doktora ama 3 gündür deliricem midem ağzımda o kokular delirtiyor herşey kokuyor ama herşey sürekli hissediyorum sabah kusmam yok hatta hiç yok ama sürekli bulantım var inş. bir an önce geçer

canım hayırlı olsun merak etme testler yanılmaz pozitif ise allahım sağ salim kucağına versin
Allah razı olsun tatlım,duan için amin amin amin a.s.

Allah yardımcın olsun , sabırlar versin canım

hayırlı olsun canıma.s...rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin:Saruboceq:

ERVA sanada aynı dileklerimi iletiyorum..Ben evde zor geçiriyorum çalışan bayanlara Allah yardım etsin...

ne guzelmis senin bizim kusmadan vaktimiz gecmio nedenseeee insallh sen o derdi cekmezsin valal ben simdiden biktim bu bulantilardan neyse sonunu dusununce hersey hos geliyor insana anlasilan bizim afacan biraz cektircek annesine :):lepi:sempatiksalakcinni

:Saruboceq: merhaba , bende aranıza yeni katıldım.bana hoşgeldiniz yok mu???
bebişin hayırlı olsun polyanna.sağ salim kucağına alırsın inşallah.

bende test yaptım silik çıktı 2.çizgi.10 gün geçti adetimten.çarşamba günü
dr 'a gidiyoruz.dua edinde bu sefer güzel haberler alayım.

canım hayırlı olsun bnde çift çizgi görmüştüm önce inanamadım ama çıkyor kantesti yaptırdım allahıma çok şükür hamieyim kesinde sende hamilesin allahım kucağına almayı nasip etsin

hoşgeldin canım hadi hayırlı olsun sende hamilesin :)) bende şimdi birazdan doktora gideceğim çok heyecanlıyım :)

Merhabalar,
Hayırlı olsun polyanna.Allah sağ salim kucağına almak nasip eder.
Benimde adetimden 10 gün geçti.Test yaptım 2. çizgi silik çıktı.Çarşamba günü
dr 'a gideceğim.Umarım güzel haberler alırım.

Hadi bana HOŞGELDİN yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…