Aynı olay bende var..Mecburiyetten yiyiyorum..Şimiden 1 kilo verdim..2 saatte bir az az yemeğe dikkat ediyorum..Bakıyorum canım ne istiyor ona göre yiyiyorum...Birde yoğurt yada ayran tüketmeye çalışıyorum mide bulantısına iyi geliyor..Kızlar, sıcaklardan mı, hamileleliğin ilk dönemi olduğundan mı bilmiyorum ama canım hiçbir şey yemek istemiyor. Kendimi zorlayınca midem bulanıyor, Allahtan sabah bulantıları yok daha. Ağzımda hep çok kötü bir tat var. Bebeğimi iyi besleyememekten korkuyorum. Sizde durum nedir?
Sanki hiç uyumuyormuşum gibi geliyor...Özellikle sabah değil öğlen bile zor yataktan kalkıyorum...kızlar bende de acayip bir halsizlik var..ve devamlı da uyumak istiyorum..kaç saattir uyudum daha yeni netin başına geçtim..bugün güya evi temizleyecektim nerdeee..
zeynep arkadaşım napıyosun durumun nasıl..nolur üzülme kendini toparla..benim de bir yıl önce bebeğim karnımda 9 haftalıkken ölmüştü..kalbi duruvermişti..nasıl yıkılmıştım..arkasından ağlaya ağlaya kürtaj olmuştum..ve işte rabbimin izniyle yine hamileyim..ve ben 36 yaşındayım..doktor bu yaştan sonra hamile kalman zor demişti bana..aşılama yapalım demişti..ama ben 1 yıl uğraştım doğal yolla olsun istedim..ama bu ay pes ettim tamam dedim doktora benim çocuğum olmuyor aşılama yapalım..ben adet günümü beklerken bir baktım bebişim gelivermiş..kurban olduğum allahım sonunda yüzümü güldürdü..kader kısmet ne yaparsan yap önüne geçemezsin..geçen sene bu ay ağlarken rabbim şimdi de yüzümü güldürüyor..
Merhaba kızlaaaar..
bende 2 senedir evliyim 28 yaşındayım. yaklaşık 2 - 3 aydır korunmuyorduk ve az önce çift çizgiyi gördüüüüüüüümmopuyorumnanaktan hemen testimi aldım kocişime de gösterdim:1hug:çalıştığım için hemen doktora gidemicem ama kesin sonuç için önümüzdeki c.tesi doktordayım inş.:lepi:daha kimseye söylemeyelim dedik kesin sonucu almadan..ama biranönce ben sizinle paylaşmak istedim..
Son 7 - 8 gün içinde de karnım sanki adet olacakmışım gibi de ağrıyordu..sanki ayaklarımdan üşütmüşüm gibi sancılanıyordu demek bu güzel sonuca işaretmişzemuszemus:sm_cool:
Allah razı olsun tatlım,duan için amin amin amin a.s.canım hayırlı olsun merak etme testler yanılmaz pozitif ise allahım sağ salim kucağına versin
Allah yardımcın olsun , sabırlar versin canımkızlar selam
tahminime göre bebeğim 5 haftalık oldu yarın inş. gidicem doktora ama 3 gündür deliricem midem ağzımda o kokular delirtiyor herşey kokuyor ama herşey sürekli hissediyorum sabah kusmam yok hatta hiç yok ama sürekli bulantım var inş. bir an önce geçer
Merhaba kızlaaaar..
bende 2 senedir evliyim 28 yaşındayım. yaklaşık 2 - 3 aydır korunmuyorduk ve az önce çift çizgiyi gördüüüüüüüümmopuyorumnanaktan hemen testimi aldım kocişime de gösterdim:1hug:çalıştığım için hemen doktora gidemicem ama kesin sonuç için önümüzdeki c.tesi doktordayım inş.:lepi:daha kimseye söylemeyelim dedik kesin sonucu almadan..ama biranönce ben sizinle paylaşmak istedim..
Son 7 - 8 gün içinde de karnım sanki adet olacakmışım gibi de ağrıyordu..sanki ayaklarımdan üşütmüşüm gibi sancılanıyordu demek bu güzel sonuca işaretmişzemuszemus:sm_cool:
kızlar selam
tahminime göre bebeğim 5 haftalık oldu yarın inş. gidicem doktora ama 3 gündür deliricem midem ağzımda o kokular delirtiyor herşey kokuyor ama herşey sürekli hissediyorum sabah kusmam yok hatta hiç yok ama sürekli bulantım var inş. bir an önce geçer
İREMSU hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini...
Merhaba kızlaaaar..
:Saruboceq: merhaba , bende aranıza yeni katıldım.bana hoşgeldiniz yok mu???
bebişin hayırlı olsun polyanna.sağ salim kucağına alırsın inşallah.
bende test yaptım silik çıktı 2.çizgi.10 gün geçti adetimten.çarşamba günü
dr 'a gidiyoruz.dua edinde bu sefer güzel haberler alayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?