Doğru söylüyorsun.klima da var üşütüyorum herhalde...seninde mi kasığında ağrı var.
senin düzenli ve sık sık yemek yemen gerekiyor.dr sor.....bebişini düşün
özlemes26 bende seni arkadaş olarak ekleyemedim bir türlü olmadı denedim. neyse sende en kısa zamanda 50 yi aşarsın umarım. senin son adet tariin ne zamandı?[/QUOTE
Bu gidişle 50 yi aşarım zaten:)) Son adet tarihim 12 temmuz seninle aynı kaydirigubbakcemile3
çok sağol iremsu_ 3 saat sonra alcam sonucu dualarınızı esirgemeyinn..
Doğru söylüyorsun.klima da var üşütüyorum herhalde...seninde mi kasığında ağrı var.
Hoşgeldin ve hayırlı olsun canım...a.s.:Saruboceq: merhaba , bende aranıza yeni katıldım.bana hoşgeldiniz yok mu???
bebişin hayırlı olsun polyanna.sağ salim kucağına alırsın inşallah.
bende test yaptım silik çıktı 2.çizgi.10 gün geçti adetimten.çarşamba günü
dr 'a gidiyoruz.dua edinde bu sefer güzel haberler alayım.
mrb arkadaşlar bende ağustoata hamile olduğumu öğrendim ve çok mutluyum:CüvCüv:
banada yer varsa nu sayfada katılmak isterim
Merhaba Humeyra, hoşgeldin aramıza. Hayırlı olsun hamileliğin, Allah hepimizinkini tamamına erdirsin, sağlıkla inşallah.
canım benimde kasık ağrım oluyor ama sürekli ara ara sende de öyle mi? bizim iştede klimalar sürekli açık acaba klimadan mıbilmiyorumkismile
özlemes26 bende seni arkadaş olarak ekleyemedim bir türlü olmadı denedim. neyse sende en kısa zamanda 50 yi aşarsın umarım. senin son adet tariin ne zamandı?[/QUOTE
Bu gidişle 50 yi aşarım zaten:)) Son adet tarihim 12 temmuz seninle aynı kaydirigubbakcemile3
benimde son adetim 12 temmuz.....
Hoşgeldin ve hayırlı olsun canım...a.s.
mrb arkadaşlar bende ağustoata hamile olduğumu öğrendim ve çok mutluyum:CüvCüv:
banada yer varsa nu sayfada katılmak isterim
benimde son adetim 12 temmuz.....
Canım inşallah güzel haberlerini alırız.Ben hamile olduğumu adetimden 1hafta geçince öğrendim.bu cumartesi doktora gideceğim .doktor gebelik kesesine bennzeyen bişey var ama gözükmüyor demişti çok küçüktü sanırım. aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum.Bu hafta inşallah ultrosonda hem kalp atışını görürüz hemde bebeği.Beklemek çok zor gerçekten.Benim geçen hafta iki üç gün karnımın içinde sancı vardı şu an bişeyim yok şükür.Bulantı çok hafif oluyo gün içinde.Kasığındaki ağrı belki bebekle alakalıdır.İnşallah ii sonuçlarını alırız
ııhh Dün test yaptım bende ikinci çizgi belli belirsiz göğüslerimin uclarında küçük sivilce gibi şeyler çıktı catlıyorum meraktan izinde alamıyorum kan testi için
yaa hadi hayırlısı bakalım. yara ve enfeksiyonun bebeğe zararı olmaz inşallah ben normal doğum yapmak istiyorum onada engel olmaz umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?