2010 ağustos ayında hamile kalanlar burda buluşalım:))

yaa hadi hayırlısı bakalım. yara ve enfeksiyonun bebeğe zararı olmaz inşallah ben normal doğum yapmak istiyorum onada engel olmaz umarım.

Doğru söylüyorsun.klima da var üşütüyorum herhalde...seninde mi kasığında ağrı var.

tabiki sen farkinda olmayarak sogugu kapiyorsun hic olmassa sirtina incede olsa bisey al kilimanin hemn karsinada oturmayin insallah gecer canim benimde kasiklarimda agri var ama ben dustan sonra hep usutuyorum buralar okadarda sicak degil hatta buz gibi hergun yagmuz ruzgar disari cikmayim diyorum annemler ablamlar evde yemek yapmami istemiyor hergun onlara giderken usutuyorum yani kendim ediyorum artik patik falan giymeye basladim ben :) :dance:

bugun bende kan verdim yeniden 21ci gun asiri agrim vardi benim surekli doktor endiselenme hep stresten oluyor diyor bizim randevyu doktorumla biraz gec 2 hafta var daha bakalim bugun kan degerim kacmis ogrenecegim sabah kan verdim kendimi yemektense en iyisi boyle ogrenirim yukselmismi insallah baya yukselmistir son yarim saat bi gecmedi :)

Hoşgeldin ve hayırlı olsun canım...a.s.

mrb arkadaşlar bende ağustoata hamile olduğumu öğrendim ve çok mutluyum:CüvCüv:
banada yer varsa nu sayfada katılmak isterim

Merhaba Humeyra, hoşgeldin aramıza. Hayırlı olsun hamileliğin, Allah hepimizinkini tamamına erdirsin, sağlıkla inşallah.

Merhaba Humeyra, hoşgeldin aramıza. Hayırlı olsun hamileliğin, Allah hepimizinkini tamamına erdirsin, sağlıkla inşallah.

hoşgeldin.hayırlı uğurlu olsun.allah hepimize sağ salim kucağımıza aldırmayı nasip etsin.
bende yarın dr a gideceğim.adetimden 12 gün geçti.karnımda şişlik var.test yaptım 2.çizgi silik çıktı.dr daha erken çıkar dedi.hayirlisi

hoşgeldin.hayırlı uğurlu olsun.allah hepimize sağ salim kucağımıza aldırmayı nasip etsin.
bende yarın dr a gideceğim.adetimden 12 gün geçti.karnımda şişlik var.test yaptım 2.çizgi silik çıktı.dr daha erken çıkar dedi.hayirlisi bakalım

ııhh Dün test yaptım bende ikinci çizgi belli belirsiz göğüslerimin uclarında küçük sivilce gibi şeyler çıktı catlıyorum meraktan izinde alamıyorum kan testi için

yaa hadi hayırlısı bakalım. yara ve enfeksiyonun bebeğe zararı olmaz inşallah ben normal doğum yapmak istiyorum onada engel olmaz umarım.

Demek aynı şeyleri yaşamışız inşallah bi sorun olmaz canım.Allah gönlümüze göre versin.Normal doğumda sanırım yaranda temizlenebiliyomuş.Bana ufak bi yara demişti inşallah öyledir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…