ne guzelmis senin bizim kusmadan vaktimiz gecmio nedenseeee insallh sen o derdi cekmezsin valal ben simdiden biktim bu bulantilardan neyse sonunu dusununce hersey hos geliyor insana anlasilan bizim afacan biraz cektircek annesine :):lepi:sempatiksalakcinni
hoşgeldin canım hadi hayırlı olsun sende hamilesin :)) bende şimdi birazdan doktora gideceğim çok heyecanlıyım :)
Merhabalar,
Hayırlı olsun polyanna.Allah sağ salim kucağına almak nasip eder.
Benimde adetimden 10 gün geçti.Test yaptım 2. çizgi silik çıktı.Çarşamba günü
dr 'a gideceğim.Umarım güzel haberler alırım.
Hadi bana HOŞGELDİN yapın.
günaydın kızlar nasılsınız
benim çok başım ağrıyor malesef gebelikte sık rastlanıyormuş açlıkta tetikledi acaba tutmasammı Allah sabrını veriyor ama baş ağrım beni deli ediyr şuan
teşekkür ederim.iyi haberlerini bekliyorum....
bende size veririm inşallah.sağ kasığımda ağrı var ???????
Yeni anne adayları hepiniz hoşgeldiniz:) Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşalalh yavrularınızı.inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirz hepimiz.Bende çok fazla belirti yok bazen bişey yedikten sonra hafif midem bulanıyor acaba psikolojik olarak kendimmi yapıyorum diyorum.Belirti olmayınca hala inanamıyorum hamile olduğuma:)
hosgeldin yeni anne adayi allah seninde yuzunu guldurdu sukurler olsun rabbime insallah guzel bi hamilelik gecirir ve sag saglik kucagina alirsin bebisiniŞeniz
günaydın kızlar nasılsınız
benim çok başım ağrıyor malesef gebelikte sık rastlanıyormuş açlıkta tetikledi acaba tutmasammı Allah sabrını veriyor ama baş ağrım beni deli ediyr şuan
foransys sana mesaj yazmaıyorum 50 tane mesajı aşmam gerekiyomuş:)
Amin inşallah tşk.çarşamba günü dr haber alınca hemen sizinle paylaşacağım.sağ kasığımda ağrı var normal mi acaba ???
MERHABA HERKESEE...üye olmama rağmen ilk kez bir yorum yapıyorum sebebi ise temmuzun 15 inde en son regl oldum şu ana kadar adet olmayınca adet günümden 3 gün önce idrar testi yaptım evde ama negatif çıktı.adet gününün geçmesi gerekiyor gibi şeyler duyunca tekrarladım testi adet günümden 4 gün sonra yaptım negatif çktı yine.ama hiçbir şey olmayınca tekrarladım bu sabah silik şekilde çıktı ikinci çizgi.9 gün geçti:) kan testimin sonucunu 6 da alcam 5 saat nasıl geçicek bilmiyorummm dua edin bana
MERHABA HERKESEE...üye olmama rağmen ilk kez bir yorum yapıyorum sebebi ise temmuzun 15 inde en son regl oldum şu ana kadar adet olmayınca adet günümden 3 gün önce idrar testi yaptım evde ama negatif çıktı.adet gününün geçmesi gerekiyor gibi şeyler duyunca tekrarladım testi adet günümden 4 gün sonra yaptım negatif çktı yine.ama hiçbir şey olmayınca tekrarladım bu sabah silik şekilde çıktı ikinci çizgi.9 gün geçti:) kan testimin sonucunu 6 da alcam 5 saat nasıl geçicek bilmiyorummm dua edin bana
canım benim teşekkür ederim şimdiye kadar bişi yoktu ama bugun fenalaştım olmazsa kaza yapıcam haklısın düzenli beslenmemiz lazımbilmiyorumkismilecanim neden oruc tutuyorsun su an senin sik sik ve duzenli seiklde beslenmen gerekiyor kaza yaparsin bebisin dogduktan sonra rabbim sana sifa versin insallah gecer canim :Saruboceq:
normal canim bendede var aynisi ama sen yinede ayaklarini usutmemeye dikkat et hava cok sicak biliyorum ama ayaklarimizdan kaptigimiz en kucuk sogukluk hamilelikte sorun yasatiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?