2010 ağustos ayında hamile kalanlar burda buluşalım:))

hoşgeldin canım hadi hayırlı olsun sende hamilesin :)) bende şimdi birazdan doktora gideceğim çok heyecanlıyım :)

hadi hayırlısı doktordan iyi haberlerini bekliyorum......hemen yaz bize olur mu???hihoyyyt

Yeni anne adayları hepiniz hoşgeldiniz:) Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşalalh yavrularınızı.inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirz hepimiz.Bende çok fazla belirti yok bazen bişey yedikten sonra hafif midem bulanıyor acaba psikolojik olarak kendimmi yapıyorum diyorum.Belirti olmayınca hala inanamıyorum hamile olduğuma:)

günaydın kızlar nasılsınız
benim çok başım ağrıyor malesef gebelikte sık rastlanıyormuş açlıkta tetikledi acaba tutmasammı Allah sabrını veriyor ama baş ağrım beni deli ediyr şuan

hosgeldin yeni anne adayi allah seninde yuzunu guldurdu sukurler olsun rabbime insallah guzel bi hamilelik gecirir ve sag saglik kucagina alirsin bebisini Şeniz

günaydın kızlar nasılsınız
benim çok başım ağrıyor malesef gebelikte sık rastlanıyormuş açlıkta tetikledi acaba tutmasammı Allah sabrını veriyor ama baş ağrım beni deli ediyr şuan

canim neden oruc tutuyorsun su an senin sik sik ve duzenli seiklde beslenmen gerekiyor kaza yaparsin bebisin dogduktan sonra rabbim sana sifa versin insallah gecer canim :Saruboceq:

sagol canim hic kafana takma sen illa bi belirti olmak zorunda degilmis bazi anne adaylari cok sonra hissedermis bazi anneler ise kaldigi gunden itibaren hissedermis bu belirtileri keske bende bisey hissetmesem benim bunye baya zayif oldugundan hemen tepe takla oluyorum bide akannehir

hosgeldin yeni anne adayi allah seninde yuzunu guldurdu sukurler olsun rabbime insallah guzel bi hamilelik gecirir ve sag saglik kucagina alirsin bebisini Şeniz

Amin inşallah tşk.çarşamba günü dr haber alınca hemen sizinle paylaşacağım.sağ kasığımda ağrı var normal mi acaba ???

MERHABA HERKESEE...üye olmama rağmen ilk kez bir yorum yapıyorum sebebi ise temmuzun 15 inde en son regl oldum şu ana kadar adet olmayınca adet günümden 3 gün önce idrar testi yaptım evde ama negatif çıktı.adet gününün geçmesi gerekiyor gibi şeyler duyunca tekrarladım testi adet günümden 4 gün sonra yaptım negatif çktı yine.ama hiçbir şey olmayınca tekrarladım bu sabah silik şekilde çıktı ikinci çizgi.9 gün geçti:) kan testimin sonucunu 6 da alcam 5 saat nasıl geçicek bilmiyorummm dua edin bana

Amin inşallah tşk.çarşamba günü dr haber alınca hemen sizinle paylaşacağım.sağ kasığımda ağrı var normal mi acaba ???

normal canim bendede var aynisi ama sen yinede ayaklarini usutmemeye dikkat et hava cok sicak biliyorum ama ayaklarimizdan kaptigimiz en kucuk sogukluk hamilelikte sorun yasatiyor :)

insallah sende guzel haberlerle gelirsin dua edecegim sizin icin allah herkeze o duyguyu yasatir insallah :Saruboceq:

Canım, inşallah beklediğin, istediğin gibi sonuçlanır. Fazla streslenmemeye çalış, tabi çok zor ama oyalanacak bir şeyler bul. Stres her zaman süreci zorlaştırıyor. Dualarım seninle...

canim neden oruc tutuyorsun su an senin sik sik ve duzenli seiklde beslenmen gerekiyor kaza yaparsin bebisin dogduktan sonra rabbim sana sifa versin insallah gecer canim :Saruboceq:
canım benim teşekkür ederim şimdiye kadar bişi yoktu ama bugun fenalaştım olmazsa kaza yapıcam haklısın düzenli beslenmemiz lazımbilmiyorumkismile

Kızlar, bugün sağlık ocağına-eski adıyla- gebelik kaydımı yaptırdım. Kan testi gerekiyormuş mutlaka bu dönemde, bir bilginiz var mı? Ben kendi doktoruma söyleyip hastanede yaptırayım testi diye bugün kan vermedim.İnşallah sorunsuz geçer her şey. Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlara HOŞGELDİZ diyorum. Allah hepimizi muradımıza erdirsin, bir sürü akran yapalım inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…