mrb arkadaşlar bende bugün eczaneden test aldım 2. çizgi hafif silik çıktı acaba hamilemiyim yarın kısmetse doktora gidicem inş hamileyimdir :)
slm arkadaslar benmde son adet tarihim 14 temmuzdu.16 agustosta hamile oldugumu ogrendim.henuz dr.gitmedim.pazartesi gidecegiz.burada islemler baya uzun suruyo.tr gibi deil.benm tek korkum hamile oldugumu bilmeden gecen ay alkol aldimve sigara kullaniyorum.bulantimda baslamadi napacagimi bilmiyorum.
cok tesekkur ederim polyanna.dr agidemedigim icin cok kafama takiyorum.turkiyeenin gozunu seveyim.burda usg bile 9 ay boyunca en fazla 4 defa girebiliyosun.alkol umarim dedigin gibidir.sigarayida 5 ten fazla icmemeye calisiyorum.dr agitmedigim icin henuz vitamin baslamadik.ama folik asit kullaniyorum.0.4 mg gunde bi defa dogru deilmi.sanirim haftaya dr randevusu anca verirler.kafayi yemek uzereyim.geçen ay aldığın içecekler pek problem sayılmaz diye biliyorum..daha yeni döllenme olduğu için..ama bu aydan itibaren artık dikkat et..hamilelikte mutlaka bulantı olacak diye bi kural yok..siagarayı bırakıp sadece bebeğine odaklan canım..kendine ve bebişine dikkat et..bu arada da hamileliğin hayırlı olsun..sağ salim rabbim kucağına vermeyi nasip etsin..
cok tesekkur ederim polyanna.dr agidemedigim icin cok kafama takiyorum.turkiyeenin gozunu seveyim.burda usg bile 9 ay boyunca en fazla 4 defa girebiliyosun.alkol umarim dedigin gibidir.sigarayida 5 ten fazla icmemeye calisiyorum.dr agitmedigim icin henuz vitamin baslamadik.ama folik asit kullaniyorum.0.4 mg gunde bi defa dogru deilmi.sanirim haftaya dr randevusu anca verirler.kafayi yemek uzereyim.
mrb arkadaşlar bende bugün eczaneden test aldım 2. çizgi hafif silik çıktı acaba hamilemiyim yarın kısmetse doktora gidicem inş hamileyimdir :)
nisa ozlem polyanna esra jojo sizlerle hemen hemen ayni gunde hamile kalmisiz,
haklısın canım aynı günler çalışmışızsempatiksalakcinnilaelaelaelaelae
nisa ozlem polyanna esra jojo sizlerle hemen hemen ayni gunde hamile kalmisiz,polyanna sen benim dogum gunumde hamile kalmissin ustelik.benim cok stresli geciyo.burda her ay usg giremiyosun.ikili uclu dortlu test icin icin tr gitmeyi dusunuyorum.allah nasip ederse.ilk ay bilmeden aldigim alkol cok kafama takiliyo.tr doktorumu aradim onemli deil dedi ben cok evham yapiyorum.hayirlisi olsun demekten baska bisiy yok.bende filic asit 400mcg gunde bir tane aliyorum.yanindada prenatal diye bi vitamin ilaci var onu aliyorum.gunde bir defa.
nisa ozlem polyanna esra jojo sizlerle hemen hemen ayni gunde hamile kalmisiz,
haklısın canım aynı günler çalışmışızsempatiksalakcinnilaelaelaelaelae
delikafaduldendelikafadulden:roflol:
arkadaşlarmerhaba..çok heyecanlıyım pıtpıtları duymaya az kaldı inşallah.ama korkuyorum hala.ilk bebeğimi bu yüzden kaybettiğim için...ya ben bişey danışmak istiyorum sizlere.gebelikte parfüm, rolon vs. kullanıyormusunuz?
elebaharcım inşallah pıt pıtları duyarsın canım..herşey güzel olu inşallah..bakalım ben de haftaya çarşamba pıt pıtlar için gidicem..hastaneden gelince yaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?