2010 ağustos ayında hamile kalanlar burda buluşalım:))

geçen ay aldığın içecekler pek problem sayılmaz diye biliyorum..daha yeni döllenme olduğu için..ama bu aydan itibaren artık dikkat et..hamilelikte mutlaka bulantı olacak diye bi kural yok..siagarayı bırakıp sadece bebeğine odaklan canım..kendine ve bebişine dikkat et..bu arada da hamileliğin hayırlı olsun..sağ salim rabbim kucağına vermeyi nasip etsin..

cok tesekkur ederim polyanna.dr agidemedigim icin cok kafama takiyorum.turkiyeenin gozunu seveyim.burda usg bile 9 ay boyunca en fazla 4 defa girebiliyosun.alkol umarim dedigin gibidir.sigarayida 5 ten fazla icmemeye calisiyorum.dr agitmedigim icin henuz vitamin baslamadik.ama folik asit kullaniyorum.0.4 mg gunde bi defa dogru deilmi.sanirim haftaya dr randevusu anca verirler.kafayi yemek uzereyim.

slm kızlar nasılsınız bende yarın 4 haftalık hamiş olucam inş. benide alın aranızaolumunekankayizsmile

Merhaba anne adayları :)bende hamileyim :CüvCüv: Allah hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.Benimde son adet tarihim 12 temmuzdu.bi hafta geçince test yaptırdık pozitif çıktı.Doktor keseyi göremedi çok küçük sanırım.Şimdi haftaya cumartesi gitmek için sabırsızlanıyorum onu görmek ve kalp atışını duymak için:)

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar bende hamileyim ççokk şükür Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inş. Allahım olmayanlarada versin çok mutluyum :)

nisa,özlem ve esma hayırlı olsun..rabbim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin..topiğimiz büyüyor ne güzelopuyorumnanaktan

canım sıkma canını rabbim yanında olur inşallah..ben de günde bir sefer folbiol içiyorum doktor verdi..yalnız ben hamile kalmadan da içiyordum..beslenmene dikkat et..ilk 3 ay çocuğun organları gelişiyor önemli aylar canım..canım hastane dışında bizim burası gibi gidebileceğin başka sağlık kuruluşları yok mu?

arkadaşlarmerhaba..çok heyecanlıyım pıtpıtları duymaya az kaldı inşallah.ama korkuyorum hala.ilk bebeğimi bu yüzden kaybettiğim için...ya ben bişey danışmak istiyorum sizlere.gebelikte parfüm, rolon vs. kullanıyormusunuz?

nisa ozlem polyanna esra jojo sizlerle hemen hemen ayni gunde hamile kalmisiz,polyanna sen benim dogum gunumde hamile kalmissin ustelik.benim cok stresli geciyo.burda her ay usg giremiyosun.ikili uclu dortlu test icin icin tr gitmeyi dusunuyorum.allah nasip ederse.ilk ay bilmeden aldigim alkol cok kafama takiliyo.tr doktorumu aradim onemli deil dedi ben cok evham yapiyorum.hayirlisi olsun demekten baska bisiy yok.bende filic asit 400mcg gunde bir tane aliyorum.yanindada prenatal diye bi vitamin ilaci var onu aliyorum.gunde bir defa.

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ya benim akşam yemeğinden sonra iki gündür midem kalkıyor bu kadar çabuk olur mu yada başka sebebi mi var ki?:2:

hadi ya senin doğum gününde demek hamile kaldımkaydirigubbakcemile3 o zaman aynı günlerde de doğururuz belki arkadaşlar ne dersiniz?olumunekankayizsmile

canım inşallah hakkında herşey güzel olur..canım ben krem,nemlendirici falan hiçbişey kullanmıyorum..parfümü de çok az tenime değdirmeden kıyafetime sıkıyorum..ama hafif göz makyajı ve ruj kullanıyorum..ama evdeyken sıfır makyaj..

zeynepcim nerelerdesin?topikte hiç gözükmüyorsun artık bak kızıyorumklava:
galiba artık yoklama yapıcam topikte

elebaharcım inşallah pıt pıtları duyarsın canım..herşey güzel olu inşallah..bakalım ben de haftaya çarşamba pıt pıtlar için gidicem..hastaneden gelince yaz..

Sevgili Polyanna, pıt pıtları duyamadık doktor erken diye bakmadı bile ama keseciği gördük :)) Hayatımdaki en değerli fotoğraf şu an önümdeki rahimiçi fotoğraftaki bebek kesesinin görüntüsü, çok komik :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…