2010 ağustos ayında hamile kalanlar burda buluşalım:))

nisa,özlem ve esma hayırlı olsun..rabbim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin..topiğimiz büyüyor ne güzelopuyorumnanaktan

:Saruboceq:Aminnn inşallah .Allah sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip eder.Hepimize hayırlı olsun.:sm_cool:Ben hamile kalmadan 4 ay önce doktora gitmiştim doktor rahim ağzında ufak bi yara var smear testine göre dondurtman gerekebilir demişti.Sonucu alıp başka bi doktora gitmiştim o da evet yaran var ama hamileliğe engel değil demişti.Böyle benim gibi hamile kalan varmı.Ya birde kalp atışlarını duymadan inanamıyorum :1rolleyes: yememe içmeme dikkat ediyorum artık onun için yaşıyorum sanki.ne kadar yüce bi duygu.

Kızlar bişey soracağım sağlık ocağına gidip kayıt açtırdınızmı.Buradakilermi çok ilgisiz anlamadım.İlk başta gebelik kaydı yaptırmak istiyorum dedim bana o ne dediler :)sonrada 10. haftadan sonra gel dediler.:)Birde neler kullanıosunuz bana doktor sadece elevit proanatal verdi.Daha önceden folik plus kullandım 3 ay ilk gebeliğim bu arada:)

Hayırlı olsun canım:) bende o fotoğrafı elime almak için sabırsızlanıyorum inan:)) Bi foto için böyle mutlu oluyosak kalp atışı için neler yaparız kimbilir:)benim doktorumda keseye benzer bişey var ama gözükmüyor daha küçük iki hafta sonra gel demişti bi hafta zor geçti 1 hafta daha sabretmem gerek
:)

zeynepcim nerelerdesin?topikte hiç gözükmüyorsun artık bak kızıyorumklava:
galiba artık yoklama yapıcam topikte

merhaba polyanna hiç sorma iki gündür moralmen bitmiş durumdayım.mafoldumben
İlk doktota gittiğimde bana hamilesin dedi,hatırlarsan lekelenmelerim vardı. Üç gündürde artık kırmızıya dönmüştü.Dün acilen doktora gittim kese var ama gelişmemiş dedi dış gebelik olabilir dedi.Zaten hemen anladım kese varsa nasıl dış gebelik oluyor doktora güvenmediğim için başka bir doktora gittim.O doktorda hamileliğin olmadığını sadece 2mm çapında bir kan pıhtısı olduğunu söyledi.Moralimi bozmam gereken birşey olmadığını çünkü bebek gibi birşeyin olmadığını iyice açıkladı.Yani bir nevi kimyasal gebelik anlıyacağın.bilmiyorumkismile Haftaya perşembeye kadar kendiliğinden düşer dedi.Kontrole gideceğim perşembe günü umarım herşey normale döner.
HERKESİ UYARIYORUM GERÇEKTEN ZOR BİR DURUM ONUN İÇİN KAHVERENGİDE OLSA LEKELENMELERİ ÖNEMSEYİN MUTLAKA TECRÜBELİ BİR DOKTORA GİDİN.:1no2:
İlk gittiğim doktora hala sinir oluyorum hem bana gebelik kesesi oluşmuş diyor hemde dış gebelik diyor
ALLAHIM İNŞALLAH ŞU DURUMDAN BİR AN ÖNCE KURTULURUM BANA DUA EDİN LÜTFEN :Saruboceq:

canım ya inan şok oldum:1shok:canım valla ne diyeceğimi şaşırdımmafoldumbencanım ya sağlık olsun sana bişey olmasın..inşallah gene bebiş haberlerini duyarız..canım hakkında herşeyin hayırlısı olsun:Saruboceq:

polyannacım çok sağol canım güzel dileklerin için daha yeni gördümkaydirigubbakcemile5 kızlar nasıl gidiyor ne yapıyorsunuz benimregl tarihim bugün hep bekliyorum olacak gibi ne kadar testte hamile olsamda o keseyi görmeden içim rahat etmeyecek galibamafoldumben

ii günler. yazılan tüm yazıları okudum..... yeni üye oldum ve bu gün testte belirgin çift çizgim çıktı.. sanırım 4hafta 3 günlük 21 temmuz ilk regl çünkü... 1 düşüğüm 1 tanede kimyasal gebelğim vardı...1 sene denedik olmadı..sağon kürü uyguladım RABBİMİN İZNİYLE HAMİLE KALDIM VE İNANIN eşimle sadece 1 defa birleşme yaşadım 8 ağustos evlilik yıldönümümüzdü buda hediyemiz inş...

Canım biraz sabret, inşallah haftaya o küçük resmin elinde olacak :)) 8 gün önce gittiğimizde biz de bir şey göremedik, bu hafta net gördük. Büyük bir heyecanla ben de bekliyorum güzel haberlerini :))

Kızlar, sıcaklardan mı, hamileleliğin ilk dönemi olduğundan mı bilmiyorum ama canım hiçbir şey yemek istemiyor. Kendimi zorlayınca midem bulanıyor, Allahtan sabah bulantıları yok daha. Ağzımda hep çok kötü bir tat var. Bebeğimi iyi besleyememekten korkuyorum. Sizde durum nedir?

dikkat et kendine canım bilgim yok ama herşey de mi kötü tat hissedyrsun en azından sevdiğin şeyleri yesen faydalışeyleropuyorumnanaktan

dikkat et kendine canım bilgim yok ama herşey de mi kötü tat hissedyrsun en azından sevdiğin şeyleri yesen faydalışeyleropuyorumnanaktan

Evet canım yaa, nerdeyse hep kötü bir tat var ağzımda ama zorluyorum kendimi faydalı şeyler yemek için. Az ve sık yemek yiyerek bir çözüm buldum gibi ama inşallah çabuk geçer bu durum.

kızlar bende de acayip bir halsizlik var..ve devamlı da uyumak istiyorum..kaç saattir uyudum daha yeni netin başına geçtim..bugün güya evi temizleyecektim nerdeee..

canım hayırlı olsun çok sevindim.a.s..hakkında herşeyin en iyisi olsun..sağlıklı sıhhatli bebeğini rabbim kucağına verir..
bütün kadınlar anne olmayı hak ediyor..allahım herkese bu güzel duyguyu tattır:Saruboceq:

kızlar bende de acayip bir halsizlik var..ve devamlı da uyumak istiyorum..kaç saattir uyudum daha yeni netin başına geçtim..bugün güya evi temizleyecektim nerdeee..

Bu dönemde normal diye duymuştum bu uyku halinin, tadını çıkar bence canım, uyu mışıl mışıl :)) Artık uzun bir süre ev, iş, eş öncelik sıramızda olmayacak sanırım, takma kafana :))

canlarım bende ayın 13 ünde hamile olduğumu ögrendim.....sat'a göre bugün 6+2 günlük hamileyim ama geçen hafta 5+3 günlükte gittiğimde doktor keseyi çok küçük olduğu için göremedim pazartesi gel dedi....inşallah bir problem olmazda keseyi görürüz ......hepinize hayırlı olsun AĞUSTOS ANNELERİ......birde şunu önerecektim bilgisayardan iyi anlayan ve günlük nette topiği takip edebilecek bir arkadaş varsa haftalık annelerimizi güncelleyip aşamalarını liste halinde ekrana yansıtabilecek bir arkadaş mevcut mu.......bu konuyla ilgilenen biri olursa biz annelere kolaylık olur bence.......sen hazırla demeyin ben nette çok iyi değilim çünkü....hepinize allah sağlık ve nurtopu gibi evlatlar versin inşallah....yanınızdada bana tabi......... ZEYNEP canım benim sanada çok geçmiş olsun tatlım ........

İlk gittiğim doktora hala sinir oluyorum hem bana gebelik kesesi oluşmuş diyor hemde dış gebelik diyor
ALLAHIM İNŞALLAH ŞU DURUMDAN BİR AN ÖNCE KURTULURUM BANA DUA EDİN LÜTFEN :Saruboceq:[/QUOTE]

Zeynep çok üzüldüm...Gerçekten doktor çok önemli...Ben oğlumun doğumunu yaptıran ve miyon ameliyatımı yapan doktora gidiyorum..Geçen ay kadınlar kulübünde adından çok söz edilen bir doktora gittim..Tiroidlerimin yavaş çalışmasına rağmen bana önemli değil,ilaç kullanma dedi...Tabi içim rahat etmedi...Yine bizim sitedeki bayanların deneyimlerinden yararlanarak şunu öğrendim ; eğer ilaç kullanmazsam düşük veeğerki bebek kalırsa gerizekalılık yapabiliyormuş...Hemen endokrin uzmanına gittim..Tabiki oda bu dediklerimi doğruladı ve ilaca başladı...
Tekrar geçmiş olsun ve hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun...

canım hayırlı olsun..allah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza vermeyi nasip etsin..:CüvCüv:
önerin harika..anlayan arkadaş varsa hemen işe kollarını sıvasın..zemuszemusben zaten uyumaktan ve halsizlikten hiçbişey yapamıyorum artık bu yazıları bile zor yazıyorummirmirmirmir

Hayırlı ve sağlıklı olsun canım...a.s.

Hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…