nisa,özlem ve esma hayırlı olsun..rabbim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin..topiğimiz büyüyor ne güzelopuyorumnanaktan
Sevgili Polyanna, pıt pıtları duyamadık doktor erken diye bakmadı bile ama keseciği gördük :)) Hayatımdaki en değerli fotoğraf şu an önümdeki rahimiçi fotoğraftaki bebek kesesinin görüntüsü, çok komik :)))
zeynepcim nerelerdesin?topikte hiç gözükmüyorsun artık bak kızıyorumklava:
galiba artık yoklama yapıcam topikte
merhaba polyanna hiç sorma iki gündür moralmen bitmiş durumdayım.mafoldumben
İlk doktota gittiğimde bana hamilesin dedi,hatırlarsan lekelenmelerim vardı. Üç gündürde artık kırmızıya dönmüştü.Dün acilen doktora gittim kese var ama gelişmemiş dedi dış gebelik olabilir dedi.Zaten hemen anladım kese varsa nasıl dış gebelik oluyor doktora güvenmediğim için başka bir doktora gittim.O doktorda hamileliğin olmadığını sadece 2mm çapında bir kan pıhtısı olduğunu söyledi.Moralimi bozmam gereken birşey olmadığını çünkü bebek gibi birşeyin olmadığını iyice açıkladı.Yani bir nevi kimyasal gebelik anlıyacağın.bilmiyorumkismile Haftaya perşembeye kadar kendiliğinden düşer dedi.Kontrole gideceğim perşembe günü umarım herşey normale döner.
HERKESİ UYARIYORUM GERÇEKTEN ZOR BİR DURUM ONUN İÇİN KAHVERENGİDE OLSA LEKELENMELERİ ÖNEMSEYİN MUTLAKA TECRÜBELİ BİR DOKTORA GİDİN.:1no2:
İlk gittiğim doktora hala sinir oluyorum hem bana gebelik kesesi oluşmuş diyor hemde dış gebelik diyor
ALLAHIM İNŞALLAH ŞU DURUMDAN BİR AN ÖNCE KURTULURUM BANA DUA EDİN LÜTFEN :Saruboceq:
Hayırlı olsun canım:) bende o fotoğrafı elime almak için sabırsızlanıyorum inan:)) Bi foto için böyle mutlu oluyosak kalp atışı için neler yaparız kimbilir:)benim doktorumda keseye benzer bişey var ama gözükmüyor daha küçük iki hafta sonra gel demişti bi hafta zor geçti 1 hafta daha sabretmem gerek
:)
Kızlar, sıcaklardan mı, hamileleliğin ilk dönemi olduğundan mı bilmiyorum ama canım hiçbir şey yemek istemiyor. Kendimi zorlayınca midem bulanıyor, Allahtan sabah bulantıları yok daha. Ağzımda hep çok kötü bir tat var. Bebeğimi iyi besleyememekten korkuyorum. Sizde durum nedir?
dikkat et kendine canım bilgim yok ama herşey de mi kötü tat hissedyrsun en azından sevdiğin şeyleri yesen faydalışeyleropuyorumnanaktan
ii günler. yazılan tüm yazıları okudum..... yeni üye oldum ve bu gün testte belirgin çift çizgim çıktı.. sanırım 4hafta 3 günlük 21 temmuz ilk regl çünkü... 1 düşüğüm 1 tanede kimyasal gebelğim vardı...1 sene denedik olmadı..sağon kürü uyguladım RABBİMİN İZNİYLE HAMİLE KALDIM VE İNANIN eşimle sadece 1 defa birleşme yaşadım 8 ağustos evlilik yıldönümümüzdü buda hediyemiz inş...
canım hayırlı olsun çok sevindim.a.s..hakkında herşeyin en iyisi olsun..sağlıklı sıhhatli bebeğini rabbim kucağına verir..
bütün kadınlar anne olmayı hak ediyor..allahım herkese bu güzel duyguyu tattır:Saruboceq:
kızlar bende de acayip bir halsizlik var..ve devamlı da uyumak istiyorum..kaç saattir uyudum daha yeni netin başına geçtim..bugün güya evi temizleyecektim nerdeee..
canlarım bende ayın 13 ünde hamile olduğumu ögrendim.....sat'a göre bugün 6+2 günlük hamileyim ama geçen hafta 5+3 günlükte gittiğimde doktor keseyi çok küçük olduğu için göremedim pazartesi gel dedi....inşallah bir problem olmazda keseyi görürüz ......hepinize hayırlı olsun AĞUSTOS ANNELERİ......birde şunu önerecektim bilgisayardan iyi anlayan ve günlük nette topiği takip edebilecek bir arkadaş varsa haftalık annelerimizi güncelleyip aşamalarını liste halinde ekrana yansıtabilecek bir arkadaş mevcut mu.......bu konuyla ilgilenen biri olursa biz annelere kolaylık olur bence.......sen hazırla demeyin ben nette çok iyi değilim çünkü....hepinize allah sağlık ve nurtopu gibi evlatlar versin inşallah....yanınızdada bana tabi.........ZEYNEP canım benim sanada çok geçmiş olsun tatlım ........
Hayırlı ve sağlıklı olsun canım...a.s.polyannacım çok sağol canım güzel dileklerin için daha yeni gördümkaydirigubbakcemile5 kızlar nasıl gidiyor ne yapıyorsunuz benimregl tarihim bugün hep bekliyorum olacak gibi ne kadar testte hamile olsamda o keseyi görmeden içim rahat etmeyecek galibamafoldumben
ii günler. yazılan tüm yazıları okudum..... yeni üye oldum ve bu gün testte belirgin çift çizgim çıktı.. sanırım 4hafta 3 günlük 21 temmuz ilk regl çünkü... 1 düşüğüm 1 tanede kimyasal gebelğim vardı...1 sene denedik olmadı..sağon kürü uyguladım RABBİMİN İZNİYLE HAMİLE KALDIM VE İNANIN eşimle sadece 1 defa birleşme yaşadım 8 ağustos evlilik yıldönümümüzdü buda hediyemiz inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?