İnşallah güzel haberlerini alırız hayırlısı olsun hoşgeldin aramıza:):dance:
dualarını esşrgemeyenlere teşekkürler kan testimin sonucunu akşam aldım ama annemlere gittiğimden yazamadım.Pozitif çıktı son adet tarihim 15 temmuz benimde..:))
bende ağustosta hamile kalanlardanım daha çok yeni ctesi öğrendik kan değerim 1500 çıktı çok heyecanlıyım
bence ondan.ara ara giriyor sağ kasığıma.folik asit içiyorum .karnımda şişkinlik oluyor.sizinde var mı
bende ağustosta hamile kalanlardanım daha çok yeni ctesi öğrendik kan değerim 1500 çıktı çok heyecanlıyım
ııhh Dün test yaptım bende ikinci çizgi belli belirsiz göğüslerimin uclarında küçük sivilce gibi şeyler çıktı catlıyorum meraktan izinde alamıyorum kan testi için
mrb arkadaşlar bende ağustoata hamile olduğumu öğrendim ve çok mutluyum:CüvCüv:
banada yer varsa nu sayfada katılmak isterim
dualarını esşrgemeyenlere teşekkürler kan testimin sonucunu akşam aldım ama annemlere gittiğimden yazamadım.Pozitif çıktı son adet tarihim 15 temmuz benimde..:))
canım benimde kasık ağrım oluyor ama sürekli ara ara sende de öyle mi? bizim iştede klimalar sürekli açık acaba klimadan mıbilmiyorumkismile
5 haftalık hamileyim karnımda regli olcakmışım gibi sancı ve kıraplar oluyo..araştırdım normal diyo ama bi düşüğüm olduğu için tedirgin olmadan olamıyorum...oruç tutuyorum ama pek iyi hissetmiyorum kendimi ne yapmalıyım? ne olur yardımcı olun..doktora daha gitmek istemiyorum 6 hft geçsin öle çünkü ilk gittiğimde alttan baktılar istemiyorum çünkü
belirtilerimiz çok benziyr bende küçük sivilce gibi şeylerden sonra test yapmıştım şüphelenip inş. hamilesindir canım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?