2010 ağustos ayında hamile kalanlar burda buluşalım:))

dualarını esşrgemeyenlere teşekkürler kan testimin sonucunu akşam aldım ama annemlere gittiğimden yazamadım.Pozitif çıktı son adet tarihim 15 temmuz benimde..:))

bence ondan.ara ara giriyor sağ kasığıma.folik asit içiyorum .karnımda şişkinlik oluyor.sizinde var mı

canım inanılmaz yapıyor şişkinlik sadece süt içsem bile rahatsız oluyorum
ben folik asite bağladım bu durumu yerimseniben ben yatarken alıyorum artık

ııhh Dün test yaptım bende ikinci çizgi belli belirsiz göğüslerimin uclarında küçük sivilce gibi şeyler çıktı catlıyorum meraktan izinde alamıyorum kan testi için

belirtilerimiz çok benziyr bende küçük sivilce gibi şeylerden sonra test yapmıştım şüphelenip inş. hamilesindir canım:Saruboceq:

merhabalar..topiğimiz büyümüş anne adaylarımız çoğalmış ne güzel..zemuszemus..yeni hamile olduklarını öğrenenlere hayırlı olsun diyorum..ben de halsizlikten ve uykudan giremiyordum..doktor bana düşüğe karşı bir ilaç vermişti içince acayip uyku ve tansiyon düşüklüğü yapıyor..allahtan bulantılarım yok..yarın bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidiceğim..heyecanlıyım..sizler aranızda pıtpıtları duyan var mı?

bende dün doltora gittim benden kan testi idrar testi istedi sonuçları yarın alıcam vede doktora gidicem bakalım ne dicek doktor inş herşey yolundadır. perşembe de ultrasondan randevu aldım bakalım çok heyecanlıyım benim bebiş 5 haftalık belirti falan yok sizlerde olan var mı nor malmi inş olmaz ya bu arada arkadaşar aranızda hamile olurken oruç tutan var mı ben tutuyordum ama herkes hamileyken tutma dediler iyi beslenmen gerek dediler bende şimdi tutmuyorum iyimi yaptım bilmiyorum. bir de doktor folik asit plus verdi hergün içiyorum fakat içtikten sonra midemde bi yanma olmaya başladı sanırım ialçtan doktora da soracağım bakalım. ayy şu perşembe bi gelse ultrason günü çok hayacanlıyım :))

5 haftalık hamileyim karnımda regli olcakmışım gibi sancı ve kıraplar oluyo..araştırdım normal diyo ama bi düşüğüm olduğu için tedirgin olmadan olamıyorum...oruç tutuyorum ama pek iyi hissetmiyorum kendimi ne yapmalıyım? ne olur yardımcı olun..doktora daha gitmek istemiyorum 6 hft geçsin öle çünkü ilk gittiğimde alttan baktılar istemiyorum çünkü

canım benimde kasık ağrım oluyor ama sürekli ara ara sende de öyle mi? bizim iştede klimalar sürekli açık acaba klimadan mıbilmiyorumkismile

benimde kasığımda ağrı oluyo...rahatsiz edici boyutta olabilirmiş...rahim duvarı kaınlaşıyo kaslar geriliyo ya o yüzden...bu dönemde asla ağır iş yapmayın şansa atmayın..

canım hamileliğin ilk zamanları olur öyle benim de olmuştu..kanaman olursa mutlaka doktora git kahferengi de olsa..ben oruç tutmuyorum..doktorum da orucu tavsiye etmedi..zaten devamlı susuyorum..oruç tutamazdım..

evet cnm bende susuyorum bida açlık vurdu beni...normalde hiç olmaz hamilelikten sanırım...ama nasıl beslencemi bilmiyorum..bol sıvı tüketiyorum...

polyana yanlışmı biliyorum senin düşük riskin olmuştu dimi doktora gittin seni yanlışmı yönlendirmişti.... noldu sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…