5 haftalık hamileyim karnımda regli olcakmışım gibi sancı ve kıraplar oluyo..araştırdım normal diyo ama bi düşüğüm olduğu için tedirgin olmadan olamıyorum...oruç tutuyorum ama pek iyi hissetmiyorum kendimi ne yapmalıyım? ne olur yardımcı olun..doktora daha gitmek istemiyorum 6 hft geçsin öle çünkü ilk gittiğimde alttan baktılar istemiyorum çünkü
benimde son adetim 12 temmuz.....
benim son adettimde 13 temmuz cok yakin :)
canım bende 6 haftalık hamileyim oruç tutuyordum ama doktor tutma dedi çok küçük olsada sonuçta oluşmaya çalışıyorcanım kalıtsal sorun olabiliyor dediğinde doktor çok korkmuştum ben açıkçası tutmadım bol sıvı sebze meyve ve balık gibi şeylerle beslenmemiz gerekiyor birde süt ve ürünleri ama ben sütten tiksindim içemiyorum bu arada içini ferah tut bişi olmaz doğumundan sonra orucun kazasını yaparsın
benim son adettimde 13 temmuz cok yakin :)
benimde adet 13 temmuz aynı :)
merhaba arkadaşlar bende bugün test yaptım pozitif çıktı son adetim 19 temmuz idi sanırım 3 haftalık falan :)
polyana yanlışmı biliyorum senin düşük riskin olmuştu dimidoktora gittin seni yanlışmı yönlendirmişti.... noldu sonra
selam kızlar....
bende hamileyim,bugün doktora gittim kan sonucumu almaya 104 cıktı daha cok yeni hamilesin dedi doktor....son adetimde 24 temmuz......
kızlar benim sat 12 temmuz. yani 6 haftalık gebeyim. bulantım falan yok allaha şükür fakat başlar mı bilmiyorum, ama uyku ve halsizlik var sizlerde neler var. birde çok güzel bir site var neyne.net diye orada kaç haftalık gebeyim kısmı var alta sağda oradan son adet tarihini giriyorsunuz ve bebeğinizin şuanki durumunu açıklıyor bence girin ve bakın. hem resim olarak ay ay gelişimide var
selam kızlar....
bende hamileyim,bugün doktora gittim kan sonucumu almaya 104 cıktı daha cok yeni hamilesin dedi doktor....son adetimde 24 temmuz......
selam kızlar....
dediğin siteye girdim gerçekten güzel..bilgi verici..hafta hafta bebek gelişimi çok güzel..artık devamlı girerim..ben de gebelik.org u takip ediyordum..bu site de çok güzel..benim şikayetlerim de seninki gibi..bulantım allaha şükür yok ama acayip halsizlik ve uyku var..napalım mışıl mışıl uyuyalım artık..mirmirmirmir:1closedeyes:
Polyannacım, sen duydun mu pıt pıtları, bugün gidecektin değil mi doktoruna? Hemen haber ver. Senin son adet tarihin neydi, benim 7 temmuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?