2010 ağustos ayında hamile kalanlar burda buluşalım:))

canım bende 6 haftalık hamileyim oruç tutuyordum ama doktor tutma dedi çok küçük olsada sonuçta oluşmaya çalışıyorcanım kalıtsal sorun olabiliyor dediğinde doktor çok korkmuştum ben açıkçası tutmadım bol sıvı sebze meyve ve balık gibi şeylerle beslenmemiz gerekiyor birde süt ve ürünleri ama ben sütten tiksindim içemiyorum bu arada içini ferah tut bişi olmaz doğumundan sonra orucun kazasını yaparsın

kardelser bende bırsey sormak ıstıyorum kan degerım 238,97 cıktı son sat 18 temmuz düşük mü degerim ne dersiniz..

kızlar benim sat 12 temmuz. yani 6 haftalık gebeyim. bulantım falan yok allaha şükür fakat başlar mı bilmiyorum, ama uyku ve halsizlik var sizlerde neler var. birde çok güzel bir site var neyne.net diye orada kaç haftalık gebeyim kısmı var alta sağda oradan son adet tarihini giriyorsunuz ve bebeğinizin şuanki durumunu açıklıyor bence girin ve bakın. hem resim olarak ay ay gelişimide var

sağol cnm oruçlarımı tutarım inş ama ben sürekli yatıyorum riske atmamak için....birileriyle konuşmaya ihtiyacı vardı...sağol

merhaba arkadaşlar bende bugün test yaptım pozitif çıktı son adetim 19 temmuz idi sanırım 3 haftalık falan :)

selam kızlar....
bende hamileyim,bugün doktora gittim kan sonucumu almaya 104 cıktı daha cok yeni hamilesin dedi doktor....son adetimde 24 temmuz......

dediğin siteye girdim gerçekten güzel..bilgi verici..hafta hafta bebek gelişimi çok güzel..artık devamlı girerim..ben de gebelik.org u takip ediyordum..bu site de çok güzel..benim şikayetlerim de seninki gibi..bulantım allaha şükür yok ama acayip halsizlik ve uyku var..napalım mışıl mışıl uyuyalım artık..mirmirmirmir:1closedeyes:

selam kızlar....
bende hamileyim,bugün doktora gittim kan sonucumu almaya 104 cıktı daha cok yeni hamilesin dedi doktor....son adetimde 24 temmuz......

hadi hayırlısı.allah tamamına erdirir inşallah.bende bugün doktora gideceğim
kızlar.bana dua edin....adetim 13 gün geçti.göğüslerimde şişkinlik var.kasıklarıma ağrı
giriyor.gaz var.umarım bugün iyi haberler alırım çok çooooooooooo heyecanlıyım.geçen seneden de 1 tane düşüğüm var.kalbi atmadığı için aldılar 5 haftalıkken. bu sefer inşallah sağlıklı hamile kalmışımdır...............polyanna inşallah bu sefer iyi haber alırım dr dan değil mi???bilmiyorumkismile

hadi hayırlısı.allah tamamına erdirir inşallah.bende bugün doktora gideceğim
kızlar.bana dua edin....adetim 13 gün geçti.göğüslerimde şişkinlik var.kasıklarıma ağrı
giriyor.gaz var.umarım bugün iyi haberler alırım çok çooooooooooo heyecanlıyım.geçen seneden de 1 tane düşüğüm var.kalbi atmadığı için aldılar 5 haftalıkken. bu sefer inşallah sağlıklı hamile kalmışımdır...............polyanna inşallah bu sefer iyi haber alırım dr dan değil mi???

Selam kızlar, hamileliğini yeni öğrenen tüm arkadaşları tebrik ediyorum, Allah tamamına erdirir inşallah. Ben bugünlerde kalp atışlarını duymak için gideceğim doktora, inanılmaz heyecanlıyım. Zaten vücudumu o kadar dikkaetli dinliyorum ki her an - özellikle karın bölgemi - birkaç gün sonra bebeğimin kalp atışlarını kendim duyacakmışım gibi geliyor :)) 7 haftaya doğru ilerliyoruz biz :)

Polyannacım, sen duydun mu pıt pıtları, bugün gidecektin değil mi doktoruna? Hemen haber ver. Senin son adet tarihin neydi, benim 7 temmuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…