merhaba ben henüz doktora bugün gideceğim.bakalım hayırlısı.....
Sevgili Aycanmelisa, inşallah çok iyi haberlerle dönersin doktorundan, bizleri de haberdar et mutlaka :))
Selam kızlar, hamileliğini yeni öğrenen tüm arkadaşları tebrik ediyorum, Allah tamamına erdirir inşallah. Ben bugünlerde kalp atışlarını duymak için gideceğim doktora, inanılmaz heyecanlıyım. Zaten vücudumu o kadar dikkaetli dinliyorum ki her an - özellikle karın bölgemi - birkaç gün sonra bebeğimin kalp atışlarını kendim duyacakmışım gibi geliyor :)) 7 haftaya doğru ilerliyoruz biz :)
aycanmelisa hala doktora gitmedin heralde randevun saat kaçta...bak bende merakettim şimdi,hayırlı haberlerle dönersin inşallah
kendimi unuttum sizleri takip edecem derken kendimden bahsedemedim...pazartesi tekrar doktora gittim sat a göre 6+3 günlük olmuştum artık ama geçen haftadan doktor keseyi pek görememişti hani eyvahedigeldismile ,neyse pazartesi şıp diye kese görünüverdi ...zemuszemus bebişimde içindeydi hemde...doktorum zorlasam kalp atımını görebilirim belki ama kesinlikle bunu sana yapmam 10 gün sonra gel pıt pıtlara bakalım dedi...geç döllenme söz konusuymuş bendeki...yani normalde bugün 6+5 günlüğüm ama doktor 1 hafta geride olabilir dedi gerçi haftaya kalp atımına gittiğimde netlik kazanacakmış....tüm annelere ve anneliği bekleyen adaylara hayır dolu mutlu günler olsun.... :CüvCüv:
kızlar benim sat 12 temmuz. yani 6 haftalık gebeyim. bulantım falan yok allaha şükür fakat başlar mı bilmiyorum, ama uyku ve halsizlik var sizlerde neler var. birde çok güzel bir site var neyne.net diye orada kaç haftalık gebeyim kısmı var alta sağda oradan son adet tarihini giriyorsunuz ve bebeğinizin şuanki durumunu açıklıyor bence girin ve bakın. hem resim olarak ay ay gelişimide var
selam arkadaşlar...ben de cuma gideceğim kalp atışlarını duymaya...ela bahar duydunuzmu kalp atışlarını merak ettim.benim bir bebeğim bu yüzden alındı kalp atışalrı duyulmadığından çok heyecanlıyım bu yüzden.polyanna seni de merak ettim.lütfen cevap yazın.inşallah hayırlı haber verin bizlere.bende de halsizlik ve uyku var çok hafif de mide bulantısı ama çok hafif.daha çokı midemde yanma ve gaz oluyor.haberlerinizi bekliyoruzzzz....
selam jojop.....ben bugün gideceğim dr a.halsizlik,gaz bendede var.karnım davul gibi...
midem bulanmiyor benim....inşallah bende size güzel haberler veririm.
kaç haftalık senin aycanmelisa?
sat 12 temmuz doktor geç dollenme vardir dedi.test yaptim pozitif .
senin????
sen ne zaman gidiyorsun dr'a .şişkinlik var mı?kasıklarına baskı oluyor mu elabahar??
benim acayip uykum var bu aralar...
elabahar gördün mü pıtpıtları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?