2010 ağustos ayında hamile kalanlar burda buluşalım:))

sen ne zaman gidiyorsun dr'a .şişkinlik var mı?kasıklarına baskı oluyor mu elabahar??
benim acayip uykum var bu aralar...

aycanmelisa hala doktora gitmedin heralde randevun saat kaçta...bak bende merakettim şimdi,hayırlı haberlerle dönersin inşallah

kendimi unuttum sizleri takip edecem derken kendimden bahsedemedim...pazartesi tekrar doktora gittim sat a göre 6+3 günlük olmuştum artık ama geçen haftadan doktor keseyi pek görememişti hani eyvahedigeldismile ,neyse pazartesi şıp diye kese görünüverdi ...zemuszemus bebişimde içindeydi hemde...doktorum zorlasam kalp atımını görebilirim belki ama kesinlikle bunu sana yapmam 10 gün sonra gel pıt pıtlara bakalım dedi...geç döllenme söz konusuymuş bendeki...yani normalde bugün 6+5 günlüğüm ama doktor 1 hafta geride olabilir dedi gerçi haftaya kalp atımına gittiğimde netlik kazanacakmış....tüm annelere ve anneliği bekleyen adaylara hayır dolu mutlu günler olsun.... :CüvCüv:

isimlerini tek tek yazamayacagım tüm göbüşlerinde bebiş taşıyan annelerimizi tebrik ederim..:lepi: .allahtan sağlıklı,hayırlı ve de zeki evlatlar vermesi dileğiyle.. .bacılar kazanız mübarek olsun,uzun bir sürece hepbirlikte girdik umarım kişi ve bebişlerde fire vermeden herşey yolunda gider..kaydirigubbakcemile5 aman ha kendinize dikkat edin benim 6 yaşında bir kızım var allah uzun ömürler versin cümlesiyle....birde 2 yıl önce karnımda 13 haftalık bebeğimi kaybettim bu nedenle bu hamileliğim biraz beni tedirgin yada ne bilim korkularım oluyor işte ama ne çare herşey allahtan hayırlısı olsun.....hepinizi tek tek öptüm kızlar Şeniz

son adetini ne zaman gordun ?hayirlisi inşallah yaaaa.neler yapiyorsun?yada şoyle soyleyeyim nelere dikkat ediyorsunuz????karnında seyrelmeler oluyor mu acaba???

selam arkadaşlar...ben de cuma gideceğim kalp atışlarını duymaya...ela bahar duydunuzmu kalp atışlarını merak ettim.benim bir bebeğim bu yüzden alındı kalp atışalrı duyulmadığından çok heyecanlıyım bu yüzden.polyanna seni de merak ettim.lütfen cevap yazın.inşallah hayırlı haber verin bizlere.bende de halsizlik ve uyku var çok hafif de mide bulantısı ama çok hafif.daha çokı midemde yanma ve gaz oluyor.haberlerinizi bekliyoruzzzz....

Canım bendede bulantı çok yok bazen oluyo.ilk günler sancı vardı ama şu anda sancıda yok sadece çok sık acıkıorum:) neyne net e bakacağım bende doktor nevraya bakıodum tavsiye için saol tatlım kalp atışları için bana doktor iki hafta sonra gel demişti ben bu cumartesi gideceğim inşalalh güzel haberlerle dönerim.

bu arada yeni katılan anne adayları hepiniz hoşgeldiniz:)İnşallah sağ salim kollarımıza alırız yavrularımızı

Merhaba arkadaşlar, bende aranızdamıyım değilmiyim henüz bilemiyorumson adet başlangıç tarihim 4 ağustos.4gün sürdü ve 8 ağustostan beri deniyoruz.İçimde olmuş olabileceğine dair bir his var.Dayanamadım iki gün önce test yaptım negatif çıktı.Biliyorum erken ama dayanamadım.Bugünde yapsammı diye düşünüyorum,adetime 8 gün var.

selam jojop.....ben bugün gideceğim dr a.halsizlik,gaz bendede var.karnım davul gibi...
midem bulanmiyor benim....inşallah bende size güzel haberler veririm.

sat 12 temmuz doktor geç dollenme vardir dedi.test yaptim pozitif .
senin????

canım benim sat 6 temmuz.7 haftalık oldu.5 haftalıkken gittik kese ve embriyo göründü.cuma günü de kalp atışı için gidicez allah izin verirse.sen keseyi gördün mü? 6 haftalıksın muhtemelen kalp atışı görünür müymüş?

sen ne zaman gidiyorsun dr'a .şişkinlik var mı?kasıklarına baskı oluyor mu elabahar??
benim acayip uykum var bu aralar...

Benim son adet tarihim 7 temmuz fakat birkaç gün geç olan bir bebekmiş bu anlaşılan. Geçen cuma gittiğimde kalp atışları için erken deyip bakmadı doktor. Ultrasonda keseyi gördük sadece. Yani birinci sınavı geçtik. İkinci sınav kalp atışlarını duymak, bunun için bir kaç gün daha bekleyeceğim, kesin duyayım, elim boş dönmeyeyim diye canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…