2010 ağustos ayında hamile kalanlar burda buluşalım:))

anladim canim.hayirlisi olsun.test yapiyorlar değil mi...benim sat 12 temmuz.......
bize haber ver unutma tamam m???

ben de cuma gidicemm.çok heyecanlıyım.hakkımızda hayırlısı.senle sat aramızda 1 gün var.birbirimizi haberdar edelim.

allah izin verirse bugün göreceğiz......hayirlisi.......çok heyecanliyim....

slm kızlar gayağı kalabalıklaşmışız yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inş hepimiz sağlıklı bir 9aylık süreç geçiririz:CüvCüv:

kızlar daha eve yeni geldim..hemen netin başına geçtim..evet bilgileri yazıyorum..bugün doktora gittim.kalp atışlarına bakacaktı..kalp atışlarını o pıt pıt sesleri duymadım..ama doktorum kalbi atıyor..gayet güzel dedi..sağlıklı bir gebelik dedi..6+1 haftalık dedi..oysa benim son adet günüm 11 temmuz 6+3 olması lazım aman neyse sağlıklı olsun da bikaç günün önemi yok..şeker meker bişeyler için kan ve idrar tahlilleri istedi..akşam üzeri tekrar gittim sonuç çıkmış..sonuç ta gayet iyi çıktı..sırnaşık şeybayramdan önce ya da hemen sonra tekrar gel dedi..böyle işte kızlar..

:lepi:hihoyyyt hihoyyythihoyyyt gözün aydın canım çok sevindim

Canım, ne mutlu sana, çok rahatlamışsındır. Darısı bizim başımıza :))

kızlar acaba benim bir gün geçmiş olsa bile test silikse bile belli olurmuydu anlamadım
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bende adetime 3 gün varken öğrendim hamile olduğumu evde test yaptım,silikte olsa sonuç pozitif hiç merak etme pazartesi doktora gidip kalp atışlarını duyucaz inşallah.allah herkese nasip etsin inşallah.

akarsu tebrik ederim seni de.kaç haftalık bebeğin ve belirtilerin nelerdir?

polyanna gözün aydın canım.darısı başımıza.

canım çok acele etmişsin hamilede olsan çıkmaz,yanlız kafana takma takarsan olmaz unut onu normal hayatına devam et,bende takıyordum gün gün sayıyordum ama olmuyordu ne zaman ki kafama takmadım hamile kaldım.5 haftalık allah nasip ederse adetinin 14 15 16.günleri çok önemli bu günlerde doktorlar birliktelik öneriyo inşallah hamile kalırsın.

slm kızlar bende daha 3 haftalık hamileyim galiba benimki tedaviyle oldu cuma günü kısmetse keseyi görmeye gidecegim allah hepimize saglıkla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin

Canım, ne mutlu sana, çok rahatlamışsındır. Darısı bizim başımıza :))

canım çok mersi..hem de nasıl rahatladım..ya şu 3 ayı atlatabilsem..geçen sene 9 haftalıkken bebeğimin o pıt pıt atan kalbi duruvermiştimafoldumben şimdi tabi ister istemez korkuyorum..yüce rabbim hepimizin bebişlerini korusun:Saruboceq: ben de sizin güzel haberlerinizi bekliyorum..

allah esirgesin kucagına almak nasip olur inşallah

polyanna gözün aydın canım.darısı başımıza.

canım çok teşekkür ederim..inşallah canım darısı hepinizin başına..umarım topiğimiz güzel haberlerle şenlenir..kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

bu arada yakınız canım senle..ben de boludayım..

Benimde sat 6 temmuz..Bizde keseyi gördük..Pazartesi gideceğiz kalbini dinlemey...İnşallah duyarız...Hepimize Allah sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…