2010 ağustos ayında hamile kalanlar burda buluşalım:))

aycanmelisa nerdesin be tatlım merak ettim doktor sonucunu....benim son adetim 9 temmuz du....geç döllenme ama ne kadar geç 1 hafta sonra öğrenecez....POLYANNA seninde gözünaydın canım benim....darısı bizlerin başına....benim bugün 6+6 oldu güya ama öğle olmuyor işte onun için hiç kafanı yorma kendine iyi bak.....

canım çok teşekkür ederim..

polyanna çok sevindim.......allah tamamina erdirsin.alkisalkisalkis

canim dün dr a gittik 4+4 haftalık hamileymişim.....keseyi gordük..allahim inşallah
sağ salim hepimiz güzel bir hamilelik dnemi geçiririz.....geç dllenme var dedi...
ama ???? 2 eylülde tekrar gorecek.daha çooooo küçük di mi KIZLAR......benimde sat 12 temmuz....2 hafta fark var.doktor olabilir dedi kendime iyi bakacakmışım.....

kızlar... 4+4 hafta gebelik kesesini gordük. 2 eylülde tekrar gideceğim....
geç dllenme var dedi doktor.dikkat etmem gerekiyormuş....
polyanna çoooooooo sevindim canim benim.darisi bizim başimiza inşallah.

canım çok teşekkür ederim..sanada hayırlı olsun canım..bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah..

inşallahhhh amin benim ikinci bebegim bir kızım var onuda tedaviler sonucu buldum bunada tedaviyle hamile kalabildim tedaavisiz olmuyor benim bebişler gelmiyor

kızlar... 4+4 hafta gebelik kesesini gordük. 2 eylülde tekrar gideceğim....
geç dllenme var dedi doktor.dikkat etmem gerekiyormuş....
polyanna çoooooooo sevindim canim benim.darisi bizim başimiza inşallah.

gözün aydın keseyi görmüşsün bende kısmetse yarın gidip görecegim inşallah kalp atışlarınıda görürsün

gözün aydın keseyi görmüşsün bende kısmetse yarın gidip görecegim inşallah kalp atışlarınıda görürsün

gördüm çok teşekkür ederim.benim yumurtam temmuzun son haftasinda çatlamiş o zaman dollenmiş.buna gore 4 hafta 4 günlük gözüküyor.kalp atişlarinida goruruz insallah...
senin kaç haftalık?????

gördüm çok teşekkür ederim.benim yumurtam temmuzun son haftasinda çatlamiş o zaman dollenmiş.buna gore 4 hafta 4 günlük gözüküyor.kalp atişlarinida goruruz insallah...
senin kaç haftalık?????

benimki daha 4 haftalık bile degil benimki tedaviyle oldu çatladıgı zamanı falan biliyorum dr aradım cuma günü gel keseye bakalım dedi meraklıyım canım ya sankiilk çocugum gibi

gözün aydın canım çok güzel bir haber çok sevindim

arkadaşlar şu an moralim çok bozuk çokkötüyüm dün doktora gittim değerlerime baktı T3 2,68 T4 0,89 bunlar iimiş ama TSH değerim 0,2-4,5 olması gerekirken benim 6,519 çıktı doktor ultrasona irdin mi dedi bende hayır deyince hemen o zamn alttan bakalım dedi bnde müsait olmadığım için baktırmadım cuma gel dedi ama çok korkuyorum yaa şu an sinirlerim acayip şeklide bozuldu int baktım tsh yüksekse allah korusun bebekte zeka gerliği ve düşük olurmuş endokrin uzamna gidin tedeviye başlayın dio bakalım bndebugün doktordan özelindenrandevu aldım akşama doğru 16. 30 da gideceğim inş bişey yoktur ne olur dua edin kızlar çok korkuyorum benim gibi TSH yüksek olan var mı

turkocuğum gözün aydın çok sevindim 3 haftalık hemen bulantın başlamış benim 6 haftalık bnde bişey yok daha allah hepimizn bebişini kucağımıza almayı nasip etsin aminnn...

canım ya kalbini ferah tut inşallah bişey çıkmaz bebegine sag saglim kavuşursun nne kadarlık hamilesin ne testi bu

turkocuğum gözün aydın çok sevindim 3 haftalık hemen bulantın başlamış benim 6 haftalık bnde bişey yok daha allah hepimizn bebişini kucağımıza almayı nasip etsin aminnn...

çok saol canım inanın 2 haftalıkken az az bulanır gibiydi şimdide bulanıyor ama kusturacak kadar olmuyor sen bebeginin kalp atışını duydunmu canım o ilk kelp sesini duymak çok çok heyecan ve mutluluk verici birşey rabbim cümle isteyenlerede yaşatsın kucaklarını boş koymasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…