Benimde sat 6 temmuz..Bizde keseyi gördük..Pazartesi gideceğiz kalbini dinlemey...İnşallah duyarız...Hepimize Allah sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin....
aycanmelisa nerdesin be tatlım merak ettim doktor sonucunu....benim son adetim 9 temmuz du....geç döllenme ama ne kadar geç 1 hafta sonra öğrenecez....POLYANNA seninde gözünaydın canım benim....darısı bizlerin başına....benim bugün 6+6 oldu güya ama öğle olmuyor işte onun için hiç kafanı yorma kendine iyi bak.....
kızlar daha eve yeni geldim..hemen netin başına geçtim..evet bilgileri yazıyorum..bugün doktora gittim.kalp atışlarına bakacaktı..kalp atışlarını o pıt pıt sesleri duymadım..ama doktorum kalbi atıyor..gayet güzel dedi..sağlıklı bir gebelik dedi..6+1 haftalık dedi..oysa benim son adet günüm 11 temmuz 6+3 olması lazım aman neyse sağlıklı olsun da bikaç günün önemi yok..şeker meker bişeyler için kan ve idrar tahlilleri istedi..akşam üzeri tekrar gittim sonuç çıkmış..sonuç ta gayet iyi çıktı..sırnaşık şeybayramdan önce ya da hemen sonra tekrar gel dedi..böyle işte kızlar..
aycanmelisa nerdesin be tatlım merak ettim doktor sonucunu....benim son adetim 9 temmuz du....geç döllenme ama ne kadar geç 1 hafta sonra öğrenecez....POLYANNA seninde gözünaydın canım benim....darısı bizlerin başına....benim bugün 6+6 oldu güya ama öğle olmuyor işte onun için hiç kafanı yorma kendine iyi bak.....
canım çok teşekkür ederim..sanada hayırlı olsun canım..bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah..
kızlar... 4+4 hafta gebelik kesesini gordük. 2 eylülde tekrar gideceğim....
geç dllenme var dedi doktor.dikkat etmem gerekiyormuş....
polyanna çoooooooo sevindim canim benim.darisi bizim başimiza inşallah.
gözün aydın keseyi görmüşsün bende kısmetse yarın gidip görecegim inşallah kalp atışlarınıda görürsün
gördüm çok teşekkür ederim.benim yumurtam temmuzun son haftasinda çatlamiş o zaman dollenmiş.buna gore 4 hafta 4 günlük gözüküyor.kalp atişlarinida goruruz insallah...
senin kaç haftalık?????
benimki daha 4 haftalık bile degil benimki tedaviyle oldu çatladıgı zamanı falan biliyorum dr aradım cuma günü gel keseye bakalım dedi meraklıyım canım ya sankiilk çocugum gibi
kızlar daha eve yeni geldim..hemen netin başına geçtim..evet bilgileri yazıyorum..bugün doktora gittim.kalp atışlarına bakacaktı..kalp atışlarını o pıt pıt sesleri duymadım..ama doktorum kalbi atıyor..gayet güzel dedi..sağlıklı bir gebelik dedi..6+1 haftalık dedi..oysa benim son adet günüm 11 temmuz 6+3 olması lazım aman neyse sağlıklı olsun da bikaç günün önemi yok..şeker meker bişeyler için kan ve idrar tahlilleri istedi..akşam üzeri tekrar gittim sonuç çıkmış..sonuç ta gayet iyi çıktı..sırnaşık şeybayramdan önce ya da hemen sonra tekrar gel dedi..böyle işte kızlar..
hadi hayirlisi .... bize yaz mutlaka...2-3 hafta filan mi???
3 haftalık canım çok yeni birazcık midem bulanıyor belim agrıyor adet olacam gibi agrım oluyor bazen sende ne gibi agrılar var
arkadaşlar şu an moralim çok bozuk çokkötüyüm dün doktora gittim değerlerime baktı T3 2,68 T4 0,89 bunlar iimiş ama TSH değerim 0,2-4,5 olması gerekirken benim 6,519 çıktı doktor ultrasona irdin mi dedi bende hayır deyince hemen o zamn alttan bakalım dedi bnde müsait olmadığım için baktırmadım cuma gel dedi ama çok korkuyorum yaa şu an sinirlerim acayip şeklide bozuldu int baktım tsh yüksekse allah korusun bebekte zeka gerliği ve düşük olurmuş endokrin uzamna gidin tedeviye başlayın dio bakalım bndebugün doktordan özelindenrandevu aldım akşama doğru 16. 30 da gideceğim inş bişey yoktur ne olur dua edin kızlar çok korkuyorum benim gibi TSH yüksek olan var mı
kızlar... 4+4 hafta gebelik kesesini gordük. 2 eylülde tekrar gideceğim....
geç dllenme var dedi doktor.dikkat etmem gerekiyormuş....
polyanna çoooooooo sevindim canim benim.darisi bizim başimiza inşallah.
turkocuğum gözün aydın çok sevindim 3 haftalık hemen bulantın başlamış benim 6 haftalık bnde bişey yok daha allah hepimizn bebişini kucağımıza almayı nasip etsin aminnn...
gözün aydın keseyi görmüşsün ne güzel darısı bizim başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?