canım ya kalbini ferah tut inşallah bişey çıkmaz bebegine sag saglim kavuşursun nne kadarlık hamilesin ne testi bu
saol canım inş bişey olmaz çok korkuyorum troid bezleriyle ilgili bir test 6 haftalık hamileyim zamn nasıl geçcek bilmiorum az önce arkadaşımla konuştum oda hamileyken 5 falan çıkmış TSH si bişey olmaz dio ama ben çok korkuyorum int yazılanları görünce akşam üstü gidip öğrencem bakalım inş bişey yoktur
çok saol canım inanın 2 haftalıkken az az bulanır gibiydi şimdide bulanıyor ama kusturacak kadar olmuyor sen bebeginin kalp atışını duydunmu canım o ilk kelp sesini duymak çok çok heyecan ve mutluluk verici birşey rabbim cümle isteyenlerede yaşatsın kucaklarını boş koymasın..
inşalllah bişey çıkmazz inşallah bol dua et bizlerde ederiz
ben daha doktorla görüşemedim ki benim işler hep ters gidiyor bugün normalde ultrasona girecektim yarında doktor alttan bakacak ama ben başka bi doktordan özelinden randevu aldım bugün gidecem bakalım bugün inş görürüz şu ana kadar doktorla irtibat kuramadık konuşamadık bugün olcak inş bakalım bnde çok merak ediyorum allahım nasip eder inş
canim benim kalbini çürütme...inş birşey olmaz...dualarim hepimize...allah hepimlizi bebişlerimizi korusun.....
ben daha doktorla görüşemedim ki benim işler hep ters gidiyor bugün normalde ultrasona girecektim yarında doktor alttan bakacak ama ben başka bi doktordan özelinden randevu aldım bugün gidecem bakalım bugün inş görürüz şu ana kadar doktorla irtibat kuramadık konuşamadık bugün olcak inş bakalım bnde çok merak ediyorum allahım nasip eder inş
inşallah hadi güzel haberle gelesin inşallah
Polyanna ve aycan melisa çok sevindim gözünüz aydın inşallah bizlerde en kısa zamanda ii haberlerimizi veririz sizlere.Aycanmelisa seninle sat aynı bakalaım benimkine kaç haftalık diyecek doktor.Bende cumartesi akşamı gideceğim inşalalh sorun çıkmaz.Turko gözün aydın sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah.Esmakoker allaha bol bol dua et çok okuyup araştırmakta ii değil üzme kendini hayırlısıyla inşallah ii haberlerini alırız bugün senin için dua edeceğim canım.
Polyanna ve aycan melisa çok sevindim gözünüz aydın inşallah bizlerde en kısa zamanda ii haberlerimizi veririz sizlere.Aycanmelisa seninle sat aynı bakalaım benimkine kaç haftalık diyecek doktor.Bende cumartesi akşamı gideceğim inşalalh sorun çıkmaz.Turko gözün aydın sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah.Esmakoker allaha bol bol dua et çok okuyup araştırmakta ii değil üzme kendini hayırlısıyla inşallah ii haberlerini alırız bugün senin için dua edeceğim canım.
mrb arkadaşlar çok mutluyum inş Allah mutluluğumu tamamına erdirir 3.5 haftalık hamileymişim 1 yıldır uğraşıyorduk kışın o kadar çok tedavi gördüm ki pko vardır doktorlar neler neler demişti ama rabime binlerce kez çok şükür hiç bbeklemidiğim bi anda bebeğimin haberini aldım ama çok küçükmüş inş bişey olmaz sağlıkla kucağımıza alırız Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu kimsenin kucağı boş kalmasın
çok sevindim hayırlı olur inşallah darısı başıma:)
hoşgeldin
amin canim.hayirli uğurlu olsun. bende 4+4 haftalık hamiş mişim????
daha çok küçükmüş karnimda şişkinlik var.....gaz var.tuvaletim geliyor habire...
benim geç döllenme olmuş.2 hafta geriden geliyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?