çok sevindim hayırlı olur inşallah darısı başıma:)
slm canım bende 9+4 günlük hamileyim benim belirtilerim adet belirtilerimle aynıydı ben bazal vucut ısımı ölçmüştüm o ay tek gerçek belirtiyi o vermişti adet günüme yakın düşmeyince anladım test yapmıştım kasık ve karın agrım vardı karnımın içinde sanki bi darbe almışım gibi acı vardı bulantılarım yoktu bide her adet öncesi tatlı krizlerine girerdim tatlıdan tiksinmiştim göğüs uclarım yumurtlama dönemimde acımaya ve uçlarında sivilce gibi bişeyler çıkmıştı sonra adetime yakın göğsümdeki şişlikler ve sancılar geçerdi normalde ama hiç geçmedi benim belirtilerim bukadar sormak istediğin bişey varsa yardımcı olurum herzaman
mrb elif hemen hemen belirtilerimiz aynı ama se 9haftalık 4 günlük müsun bende 5hafta 2günlüküm ama bulantılarım henüz olmadı sadece arasıra kasık agrılarım oluyor haftaya kalpatışlarını duyacagız bakalım inş. sen kalp atışlarını duymuşsundur dr. ne dedi bu dönem nasıl geçecekmiş ben daha dr. gitmedim merak ediyorum da
canım ben ilk ögrendiğimde 4 haftalıktı 5+4 de keseyi gördük 7+2 de çok şükür kalp atışlarını duyduk benim de il başta bulantım yoktu 5. haftanın sonunda başladı ve hala çok yoğun bi şekilde devam ediyo yaklaşık 3 kilo verdim hiç bişey yiyemiyorum insallah senin olmaz bulantıların kasık ağrılarım benimde daha ara ara oluyo doktorum bunların normal oldugunu rahim büyüdüğü için kaslardan kaynaklanıyo dedi endişe etme doktorum hamileliği bi hastalık deil normal bi süreç olduğunu ve çok fasla kendimi kasmamam gerektiğini herşeyi yapabilecegimi ama birazcık dikkat etmemi söyledi başka hiç bişey demedi zaten ilk 3 ay bebeğin bizim yediğimizede çok ihtiyacı olmadığını bu yüzdende sunu yemedim bunu içmedim diye endişelenmemem gerektiğini
elifim canım arkadaşım saol verdiğin bilgiler için.İnşallah bulantıların geçer canım.Benim bulantım yok karnımda sancıda yok şu anda Allahım inşalalh herşey normal gidiyordur.sadece çok sık yemek yeme ihtiyacı hissediyorum .Şu cumartesi bi gelse....
arkadaşlar lütfen yardım edin bana bi akıl verin
eğer rabbim izin verirse bu ilk bebeğim olucak.2 yıllık evliyim korunmayı yeni bıraktık geçen ay adet oldum adetimden 15 gün sonra kasıklarımda felaket bi ağrı oluşmaya başladı son bi kaç gündürsürekli kasık ağrısı yaşıyorum aynı zamanda sağ veya sol belim ağrıyor ve sürekli tatlı tüketme ihtiyacı duyuyorum. tatlıdan nefret ederdim.bide geçen akşam mide bulantısıyla uyandım uykudan. okadar heyecanlanıyorumki bunalrı yaşarken.bi tecrübemde yok bilemiyorumda acaba bunlar gebelik belirtisimidir?
esmacımm endişelenme cnm arkadasımmm nette okuduklarınada inanma bak bizim arkadaslara sordum onunda 2. hamileliğinde yuksek çıkmıs zaten nette yuksek çıkması yavas çalıstıgı anlamına geliomus yavas çalışırsa sorun olmaz dedi ama ilaç kullanmıs ve hala kullanıo bebegi egeyle bir 2 yasında yani takma kafana cnm ilaç kullandınmı zaten hemen normal değerine düşüomuss doktora git bakalımm hayırlsı hbrlelrle gel insallahh hbr ver bana sakın unutma emi öptüm seni:))
saol canım inş bişey olmaz çok korkuyorum troid bezleriyle ilgili bir test 6 haftalık hamileyim zamn nasıl geçcek bilmiorum az önce arkadaşımla konuştum oda hamileyken 5 falan çıkmış TSH si bişey olmaz dio ama ben çok korkuyorum int yazılanları görünce akşam üstü gidip öğrencem bakalım inş bişey yoktur
mrb arkadaşlar çok mutluyum inş Allah mutluluğumu tamamına erdirir 3.5 haftalık hamileymişim 1 yıldır uğraşıyorduk kışın o kadar çok tedavi gördüm ki pko vardır doktorlar neler neler demişti ama rabime binlerce kez çok şükür hiç bbeklemidiğim bi anda bebeğimin haberini aldım ama çok küçükmüş inş bişey olmaz sağlıkla kucağımıza alırız Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu kimsenin kucağı boş kalmasın
mrb arkadaşlar çok mutluyum inş Allah mutluluğumu tamamına erdirir 3.5 haftalık hamileymişim 1 yıldır uğraşıyorduk kışın o kadar çok tedavi gördüm ki pko vardır doktorlar neler neler demişti ama rabime binlerce kez çok şükür hiç bbeklemidiğim bi anda bebeğimin haberini aldım ama çok küçükmüş inş bişey olmaz sağlıkla kucağımıza alırız Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu kimsenin kucağı boş kalmasın
arkadaşlar şu an moralim çok bozuk çokkötüyüm dün doktora gittim değerlerime baktı T3 2,68 T4 0,89 bunlar iimiş ama TSH değerim 0,2-4,5 olması gerekirken benim 6,519 çıktı doktor ultrasona irdin mi dedi bende hayır deyince hemen o zamn alttan bakalım dedi bnde müsait olmadığım için baktırmadım cuma gel dedi ama çok korkuyorum yaa şu an sinirlerim acayip şeklide bozuldu int baktım tsh yüksekse allah korusun bebekte zeka gerliği ve düşük olurmuş endokrin uzamna gidin tedeviye başlayın dio bakalım bndebugün doktordan özelindenrandevu aldım akşama doğru 16. 30 da gideceğim inş bişey yoktur ne olur dua edin kızlar çok korkuyorum benim gibi TSH yüksek olan var mı
slm herkese burdaki yeni hamişlere gözünüza aydın diyoruminş kucagınıza almayı nasip olur bende 5 senelik evliyım ve 3 sene önce kalpatışları belli olmadı ve kurtajla sonuçlandı geçen ayında 15 inde düşük yaptın daha utrasyonda görülmeden düştü ve 8 gün oldu hamile oldugumu ögrendim çift çizgi çıktı ama bendoktora gitmekten çok korkuyorum öbürlerinde duyarduymaz gitmiştim ve beklemekle geçmişti ve sonuç hiç alamamıştım bundada korkuyorum bayramdan sonra gitmeyi istiyorum amam dayanamıyorum ama beklicem bu arada hamiş arkadaşlar oruç tutuyomusunuz? herkese kayırlı ramazanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?