2010 ağustos ayında hamile kalanlar burda buluşalım:))

slm canım bende 9+4 günlük hamileyim benim belirtilerim adet belirtilerimle aynıydı ben bazal vucut ısımı ölçmüştüm o ay tek gerçek belirtiyi o vermişti adet günüme yakın düşmeyince anladım test yapmıştım kasık ve karın agrım vardı karnımın içinde sanki bi darbe almışım gibi acı vardı bulantılarım yoktu bide her adet öncesi tatlı krizlerine girerdim tatlıdan tiksinmiştim göğüs uclarım yumurtlama dönemimde acımaya ve uçlarında sivilce gibi bişeyler çıkmıştı sonra adetime yakın göğsümdeki şişlikler ve sancılar geçerdi normalde ama hiç geçmedi benim belirtilerim bukadar sormak istediğin bişey varsa yardımcı olurum herzaman

mrb elif hemen hemen belirtilerimiz aynı ama se 9haftalık 4 günlük müsun bende 5hafta 2günlüküm ama bulantılarım henüz olmadı sadece arasıra kasık agrılarım oluyor haftaya kalp atışlarını duyacagız bakalım inş. sen kalp atışlarını duymuşsundur dr. ne dedi bu dönem nasıl geçecekmiş ben daha dr. gitmedim merak ediyorum da

esmacımm endişelenme cnm arkadasımmm nette okuduklarınada inanma bak bizim arkadaslara sordum onunda 2. hamileliğinde yuksek çıkmıs zaten nette yuksek çıkması yavas çalıstıgı anlamına geliomus yavas çalışırsa sorun olmaz dedi ama ilaç kullanmıs ve hala kullanıo bebegi egeyle bir 2 yasında yani takma kafana cnm ilaç kullandınmı zaten hemen normal değerine düşüomuss doktora git bakalımm hayırlsı hbrlelrle gel insallahh hbr ver bana sakın unutma emi öptüm seni:))

canım ben ilk ögrendiğimde 4 haftalıktı 5+4 de keseyi gördük 7+2 de çok şükür kalp atışlarını duyduk benim de il başta bulantım yoktu 5. haftanın sonunda başladı ve hala çok yoğun bi şekilde devam ediyo yaklaşık 3 kilo verdim hiç bişey yiyemiyorum insallah senin olmaz bulantıların kasık ağrılarım benimde daha ara ara oluyo doktorum bunların normal oldugunu rahim büyüdüğü için kaslardan kaynaklanıyo dedi endişe etme doktorum hamileliği bi hastalık deil normal bi süreç olduğunu ve çok fasla kendimi kasmamam gerektiğini herşeyi yapabilecegimi ama birazcık dikkat etmemi söyledi başka hiç bişey demedi zaten ilk 3 ay bebeğin bizim yediğimizede çok ihtiyacı olmadığını bu yüzdende sunu yemedim bunu içmedim diye endişelenmemem gerektiğini

elifim canım arkadaşım saol verdiğin bilgiler için.İnşallah bulantıların geçer canım.Benim bulantım yok karnımda sancıda yok şu anda Allahım inşalalh herşey normal gidiyordur.sadece çok sık yemek yeme ihtiyacı hissediyorum .Şu cumartesi bi gelse....

canım arkadaşım benim ne demek herzaman yardımcı olurum bildiğim bi konuysa herşey normal gidiyodur emin ol cumartesi gittiğinde bunu sende görcceksin vede duycaksın pıt pıt çok güzel bi ses

son adet tarihin nedir? eğer adet olduğun ilk günden itibaren 15. gün kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorsan yumurtluyorsun demektir yani bu günleri değerlendir :hulya:

tamam canım benim birazdan çıkarız bakalım şimdi biraz daha iyiym sabah çok kötü oldum yaa doktordan çıkar çıkmaz ararım seni canım benim çok öptt

esmacım inşallah kötü bişey değildir..fazla canını sıkma..sonucu hemen bildir bize..dualarım seninle:Saruboceq:

canım çok sevindim..hayırlı olsun..rabbim kucağına vermeyi nasip etsin..

aynı zamanda öğrenmişiz canım bende 5 haftalık hamileyim:) 2 hafta sonra kalp atşlarnı duycaz inşşşşşşş.allah herkese nasip etsin.............

canım benim bebegimde3 .5 haftalık falan çok yeni bende pkoluyum ve tedaviyle hamile kaldım çok şükür dr bana cuma günü gel dedi yarın inşallah keseyi görmeye gidecem sen gördünmü rabbim saglıklı bişekilde kucamıza almayı nasip etsin inşaşşah

Merak etme canım..Aynı sorun bende var..Bende 4 haftalık iken öğrendim...TSH seninki ile hemen hemen aynı..Endokrin uzmanı ilaç verdi...Ama bana söylediğine göre daha ileriki haftalarda bu hormonun eksik olması bebekte soruna yol açıyor..Canını sıkma her sabah aç karnına ilacımı içiyorum..En kötüsü mide bulnatılarım başladı ilaç içtiğim için kusmamam lazım..Bende yarım saat yataktan kalkmıyorum..Kendime hep iyi olduğumu söylüyorum..Yarım saat sonra kahvaltımı yapıyorum..

slm herkese burdaki yeni hamişlere gözünüza aydın diyoruminş kucagınıza almayı nasip olur bende 5 senelik evliyım ve 3 sene önce kalpatışları belli olmadı ve kurtajla sonuçlandı geçen ayında 15 inde düşük yaptın daha utrasyonda görülmeden düştü ve 8 gün oldu hamile oldugumu ögrendim çift çizgi çıktı ama bendoktora gitmekten çok korkuyorum öbürlerinde duyarduymaz gitmiştim ve beklemekle geçmişti ve sonuç hiç alamamıştım bundada korkuyorum bayramdan sonra gitmeyi istiyorum amam dayanamıyorum ama beklicem bu arada hamiş arkadaşlar oruç tutuyomusunuz? herkese kayırlı ramazanlar

ayy canım rabbim bu bebegini kucagına almayı nasip etsin inşallah saglıklı sıhatlı 3,5 haftalık hamileyim daha çok yeni ama susuzlıktan bayılacak gibi oluyorum tutamıyorum rabbim af etsin..

bende son sat gore 5 hafta 5 gunluk hamıleyım 2 gun once doktora gıttım ve rahme ınmemıs daha dedı bu nedemek oluyor cevablarsanız cok sevınırım..selametle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…