2010 ağustos ayında hamile kalanlar burda buluşalım:))

ayy canım rabbim bu bebegini kucagına almayı nasip etsin inşallah saglıklı sıhatlı 3,5 haftalık hamileyim daha çok yeni ama susuzlıktan bayılacak gibi oluyorum tutamıyorum rabbim af etsin..

:) hayırlısıyla kucagına almayı nesip etsin rabbim bende tutuyorum ama bugun çok acıktım bunda kasık agrılarım var bunda çok dikkat ediyorum ve devamlı yatıyrum acıktıgım içinde karnım dibine yapıştı ilk defa cevremde baskı yapıyo tutma diye ama ilk defa böyle oldum eger yagrında böyle olursam tutmıcam

bende son sat gore 5 hafta 5 gunluk hamıleyım 2 gun once doktora gıttım ve rahme ınmemıs daha dedı bu nedemek oluyor cevablarsanız cok sevınırım..selametle

güzelim hayırlı haber almak dileyiyle merak etme sat gününe bakma geç yumurtlaman olmuştur bende o yüzden gitmiyorum ve bekliyorum takma sen beslen az kaldı 1 hafta daha bekle hayırlısıyla hayırlı haber alırsın

canım inş. bunu sağlıcakla kucağına alırsın aklına kötü bişi getirme dikkat et kendine şu süreçte bende 3ayönce bir düşük yaşadım 4. haftada kaldı gelişmedi tahmin 6 hafta olunca 6 buçuk git doktora kese ve kalp atışları görünür ben oruç tutmuyorum kaza yapıcam inş. tansiyonum çok düşüyor halsizlik hat safhada üzülüyorumda :2:

inşallah.sagol cevab verdıgın ıcın bende tutuyorum oruc sonradan zor oluyor tutması hepbırlıkte ne guzel tutuyorum elhamdulıllah bır sıkıntımda olmuyor..tabıkı tutmasakta rabbımız bır ruhsat vermıs ama ıste borc cok olmasın ıstıyorum..hayırlısı olsun ınsallah

inş güzelim inanın kapıdan cıkmaya bıle korkuyorum desem bana kızmayın o kadar dıkkat ediyorum düşükten sonra yumurtlama günüm karışmıştır dıye bekliyorum zaten 8 gün oldu ögreneli aşayukarıda 2 haftada önçesinden desem 1 ayı geçti eşimde bayramdan sonra gideriz diyo ne yapsın ama benim korkumda şu düşügün peşinden çift çizgi çıktı açıkcası başka şeylerden korkuyorum:Saruboceq:

cnm benim burdaki herkez hemen hemen aynı şeyleri yaşadı..bende 1 düşük 1 kimyasal gebeliğim oldu hiç beklemediğim bu ay hamile olduğumu öğrendim..oruç tutamıyorum...ve sürekli yatıyorum 5 haftalık bende bayramdan sonra gitmeyi düşünüyordum ama 6.bucuk haftalık olsun gidicem çünkü dış gebelik yada farklı bişey olursa die geç klamak istemiyorum her şey bizim için ama çok şükür kısır değiliz düşünsene bu duyguyu bile yaşamamak ne kötü olur..ama içimizi ferah tutalım inş 2011 nisamda hepimiz bebişlerimizi elimize alırızzzemuszemus

slm arkadaslar hepimiz nisanda dogum yapicaz.ben henuz dr a gitmedim.16 eylul randevum var.amerikada boyle hemen yani bebek kucukken randevu alinmiyo.vermiyolar,sattarihim 14 temmuz.hesaplayi artik.2 aylikken hemen hemen gitmis olucam.usg fazla bakmiyolr gebelik boyunca sadece 4 defa bebege zararliymis,

ulturasonun zararlı olduğunu bende duymuştum..hayırlı olsun cnm...RABBİM BİZE SABIR VERSİN..ve bebişlerimize bol bol sağlık sıhhat versin..en güzel hamilelik dönemi bu arada...HOŞ GELDİN ARAMIZA

ulturasonun zararlı olduğunu bende duymuştum..hayırlı olsun cnm...RABBİM BİZE SABIR VERSİN..ve bebişlerimize bol bol sağlık sıhhat versin..en güzel hamilelik dönemi bu arada...HOŞ GELDİN ARAMIZA

saol canim.ben daha oncede senle beraber birkac arkadasimizi buraya yazmistim.sat tarihlerimiz hemen hemen ayni.sanirim 20 nisan gibi allah kismet ederse dogum yapicaz.tek istedigim hepimizin bebeklerinin elleri ayaklari duzgun olsun.saglikli olsun allahtan baska istegim yok.

slm kızlar nasılsınız?
esrayağmur ne kadar güzel demişsin en azından gebe kalabiliyoruz diye Allah kimseye bi daha yaşatmasın
nuraneylül Allah nasip ederse biz 30 nisan gözüküyor erken gelmezse sizin bebişlerabi abla olurkaydirigubbakcemile5

sağol nisacım çok mutluyum sana bişey söylimmi. bu ay umudumu kestiğim anda hamile kaldım...hep diyorum 8 ağustos 2. evlilik yıl dönümümüzdü çok şükür EN GÜZEL HEDİYE...önce RABBİM sonra SOĞAN KÜRÜ....bu ay soğan kürü yaptım ve bunu gururla söyliyorum tatildey oldumuz için 1 kere eşime yakın oldum brha asla ama kısmetmiş....eşimde çok sevindi ama 3.ayı görmeden işte rabbim o günleri göstersin inş...

canm bnm ya beni tarif edyrsun soğan dışındahihoyyyt 10 ağustosta bzm 2. yılımızdı bende keşke yıl dönümü hedyesi eşime bir bebiş haberi verebilsem dmştm :kedi: çok şükür inş. kucağımızada alırız sağlıcakla:ecrin_bebek:

nisa ve esra 10 agustos benim dogum gunum.bende sizin gibi hamile old.ogrendim dogum gunumde.sizde evlilik yildonumunuzde ogrenmissiniz.hep ayni gunler calisma yapmisiz.dimi.birde ayni gun kucagimiza aliyomusuz.ne guzel olur ama.ilerde biz tr geldigimizde izne tanistirirzda minikleri aslinda,

cnm ne güzel düşündün TR gel inş tabi tanışırız tanıştırırız... aslında :) bu ay tatil yaptığım için eşimle bikerecik çalışma yaptım çok şükür....oldu..bide erken ama cinsiyet içinde doğan varmı?

sitelerde neyne.net den baka bilirsin kaç hft olduğunu....benim 5+1 günlük....

ya tamamda sat tarihine gore hesaplamak bana sacma geliyo.ben sat hamile deildimki.sizde oyle.adetim 5 gun suruyo.ben adetim bittikten sonraki hamile kalmisimdir.sizcede oyle deilmi.sat tarihinde hamile olsak adet olmayiz.

evet cnm o konuda haklısın ama doktora gidince bile sat a göre bi hafta veriyo sana.....doğum günüde ona göre belirleniyo...mesela 8 hft hamile bi annenin esasında fetus 6 hft gelişme göstermiştir...senin dediğin doğru ama bu şekilde belirlendiği için SAT a göre belirliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…