2010 ağustos ayında hamile kalanlar burda buluşalım:))

benim dedigim gibi hesaplanmis olsa gebelik 9 ay suruyo.sat tarihine gore hesaplandigi icin 10 ay suruyo.yani 40 hafta.aslinda bizim dedigimiz dogru bence.benim tr dr arkadaslarim sat tarihi unutulmasi diye bu sekilde hesaplandigini soledi.yani benim soyledigim dogruymus.

arkadaşlar merhaba..uyudum uyandım biraz yemek yedim..tv ye varmısın yokmusuna baktım şimdi burdayım..topikte muhabbet baya güzel gidiyor maşallah
kızlar ya ağzımın tadı hiç yok..ne yersem yiyeyim böyle kötü bir tat var..sizde de oluyor mu..halsizlik ve uyku hali devam ediyor ve haftaya da okul açılıyor..napcam bilmem..

benim ağzımdada var cnm ama dikkatimi tam vemediğim için ara ara fark ediyorum....ya ben normaldede uykuyu seven biriyim hep fazladan yatarım :) ama bu sefer tatlı tatlı uyuyorum.... sen doktora gittin dimi polayana cnm..

bide şu doğala yakın bol bol meyve suyu ayran falan tüketiyorum sizce zararlımıdır....katkısız falan diyo ama...bide çok şükür 2 gündür kasık ağrım azaldı baya inş bebişim annecine iyice tutunmuştur :)

esracım ben de içiyorum..zararlı mı bilmem artık..hep hazır kullanıyoruz..evde hazırlamak valla zor geliyor..inş canım bebişin sımsıkı bağlanmıştır..ben doktora dün gittim..kalp atışlarını duymadım ama doktor kalbi atıyo gayet güzel bi sorun yok dedi..inş sorunsuz gebelikler geçiririz de şu nisan ayında koç gibi kızları oğlanları doğururuz..

kimyasal gebelik nasıl oluyor ilk defa duydum bende kararımı verdim salı veya çarşamba gidiçem arkadasın dediği gibi dış gebelik felan olayı en azından keseyi görebiliriz bu sefer 3 kez aynı acıyı çekmek istemiyorum tabı anlımıza ne yazıldıysa bebişimizin yiyeçegi ekmek varsa tabi kızlar dua edin yagrın hastane bakıp randevu alıcam çok endişeliyim çokkkk korkuyorummmmm

kızlar ne olur korkmayın...kesinlikle pskolojinin bebişiniz üstünde çok etkileri var...RABBİM ne derse ne dilerse o olur İTİKATLI olun...dua edicem inş..inş hepimiz bunda 8 ay sonrada burda bu sefer ah bebişimin altını temizledim, yok kustu,yok uykusuzum cimcime uyutmadı die konuşuruz....çok şükür ki hamile kala biliyoruz ve hala umudumuz var....

:) çok saol güzelim inşallah 5 senedir özlemini çekiyorum bu mubarek günde yüzümüz güldü yücerabbim bütün hamiş kalamayanlara bu duyguyu tattırsın dualarımız hep sizinle bir zamanlar tüp bebekle ugrasıyodum az diyil subat ayında nedenini araştırmaya başladım bir sorun cıkmadı bende ve eşimde ufak bir sorun vardı :) tam işlemlere başlayıp tüp bebek yapıcaktıkki yasadan cıktı ondan dolayı bırakmıştım ve vardır bundada bır hayır dedımve bıraktım o kadar ugraştımki anlatamam ve rabbim ard arda iki sefer hamiş kaldımayı nasip etti tamamını iple çekiyorum ve allah izin verirse hepimiz bu büyük mutlu sonla karşılasırız diyorum

uyuyamadım ya sahurada kalmıyo kocacım bende böle bi o tarafa bi bu tarafa derken bu saat oldu....olcak inş umutluyum....hehe bende bide ev taşıyorum bayramdan hemen sonra..kocam ilk defa makinaya çamaşırları attı ve astı :) çok komik karışamıyorum bile....evide kendi taşıcakmış ben hiç bişeye ellemicekmişim...allahtan aynı binada üst kata çıkıyoruz:) yoksa yanmıştım..... not:kocamın çoraplarını koltuğun altına atan ve sırf zevk için misafir koltuklarımın üstünde yatan bi kocaya sahibim :)

aynen esracım sana katılıyorum..:lepi:

:roflol::roflol:hemen hemen aynı kocalara sahibiz..benimkinin de çoraplarını koltukların altından toplarsın..her el yıkamadan sonra o elleri sallamasından ve aynayı batırmasından illallah dedim..:bbo: ama Allah için çok güzel yemekler yapar bulaşıkları yıkar kaldırır..şimdi hamileyim diye gözümün içine bakıyo..kıza da o bakıyo vallaŞenizŞeniz

bu kadar olur....o aynayı silmekden midem bulandı...yalvarıyorum traşı git tuvalette ol die bi bakıyo hehe....bide el yıkıyo ...bu kadar erkekler benzer bir birine...ama yemek konusundada vasat ii sipariş verir bizimkisi:) haha bide leke çıkarsın die sen çamaşır suyunu dök banada sormamış mavi tşört bem beyaz ve mavi alacalı koptum :)... hemileiğimle başlayan anılarım :)

hadi yaaaa:roflol::roflol:delikafadulden

Canım kimyasal gebelik demek 5 haftadan önce sonlanan gebeliklere deniyor ve genelde adet kanı ile düşüyor birçok kadın aynı şeyi yaşıyormuş ama çok kanamalı ve ağrılı bir ay geçirdiklerini sanıp önemsemiyorlarmış ben kendinde olan değişikler ve regl öncesi yaptığım testin pozitif çıktığından anladım ve çok belirtim vardı

gerçekten bu erkekler birbirine çok benziyor ya..geçen oturma odasında uyuyakalmışım..benimki usta boyacı sanki ya kapıları boyamaya kalkmış..bi uyandım kıyametleri kopardım nasıl bir koku evde anlatamam..bebeğimi zehirleyeceksin napıyosun dedim yaa.. ya geçen de şey yapmış..sinirlerim bozuldu..biz 2 ay önce yeni eve taşındık..kristal avizelerim vardı..ankaradan almıştım ikisine 500 lira vermiştik..yeni eve tavanda göbekler olduğu için onlara uyum sağlamadı depoda duruyordu..gitmiş onları avizeciye 50 liraya ikisini de satmış..ya çok üzüldüm çok güzeldi hediye etsem daha iyiydi ya..:çok üzgünüm:

hahaha cnm ben söylim sana... bizimki aile binası.. ben yeni tadilatlı evime geçiyorum kayın validemde farklı bi yere taşınıyo...bizim yeşil odamız var duvar rengine göre odaları adlandırıyoruzda biz...İKEADAN severek aldığımız bilg masası ve koltuğu ikisinin değer toplam 900tl onu ayşe anneme yani kayınvalideme ver...bize gerek yok die bana sormadan :) bide sevdiğim koltuğum vardı aynı odada onuda vermeye kalk allahtan onu almamışlar hahah kızdım önce kızdğım günün sabahı hamile olduğumu anladım..BİZİMKİ BENDEN HABERSİZ EVİ YAĞMALIYO.. TABİ EVİ KENDİ TAŞICAK YA KOLAYLIK SAĞLIYO SANIRIM HEHEHEHEH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…