evet cnm o konuda haklısın ama doktora gidince bile sat a göre bi hafta veriyo sana.....doğum günüde ona göre belirleniyo...mesela 8 hft hamile bi annenin esasında fetus 6 hft gelişme göstermiştir...senin dediğin doğru ama bu şekilde belirlendiği için SAT a göre belirliyoruz
Bende ağustos hamilelerindenim ama malesef bebeğimi hissedemeden kaybettim kimyasal gebelikmiş
kimyasal gebelik nasıl oluyor ilk defa duydumbende kararımı verdim salı veya çarşamba gidiçem arkadasın dediği gibi dış gebelik felan olayı en azından keseyi görebiliriz bu sefer 3 kez aynı acıyı çekmek istemiyorum tabı anlımıza ne yazıldıysa bebişimizin yiyeçegi ekmek varsa tabi kızlar dua edin yagrın hastane bakıp randevu alıcam çok endişeliyim çokkkk korkuyorummmmm
kızlar ne olur korkmayın...kesinlikle pskolojinin bebişiniz üstünde çok etkileri var...RABBİM ne derse ne dilerse o olur İTİKATLI olun...dua edicem inş..inş hepimiz bunda 8 ay sonrada burda bu sefer ah bebişimin altını temizledim, yok kustu,yok uykusuzum cimcime uyutmadı die konuşuruz....çok şükür ki hamile kala biliyoruz ve hala umudumuz var....
kızlar ne olur korkmayın...kesinlikle pskolojinin bebişiniz üstünde çok etkileri var...RABBİM ne derse ne dilerse o olur İTİKATLI olun...dua edicem inş..inş hepimiz bunda 8 ay sonrada burda bu sefer ah bebişimin altını temizledim, yok kustu,yok uykusuzum cimcime uyutmadı die konuşuruz....çok şükür ki hamile kala biliyoruz ve hala umudumuz var....
uyuyamadım ya sahurada kalmıyo kocacım bende böle bi o tarafa bi bu tarafa derken bu saat oldu....olcak inş umutluyum....hehe bende bide ev taşıyorum bayramdan hemen sonra..kocam ilk defa makinaya çamaşırları attı ve astı :) çok komik karışamıyorum bile....evide kendi taşıcakmış ben hiç bişeye ellemicekmişim...allahtan aynı binada üst kata çıkıyoruz:) yoksa yanmıştım..... not:kocamın çoraplarını koltuğun altına atan ve sırf zevk için misafir koltuklarımın üstünde yatan bi kocaya sahibim :)
bu kadar olur....o aynayı silmekden midem bulandı...yalvarıyorum traşı git tuvalette ol die bi bakıyo hehe....bide el yıkıyo ...bu kadar erkekler benzer bir birine...ama yemek konusundada vasat ii sipariş verir bizimkisi:) haha bide leke çıkarsın die sen çamaşır suyunu dök banada sormamış mavi tşört bem beyaz ve mavi alacalı koptum :)... hemileiğimle başlayan anılarım :)
kimyasal gebelik nasıl oluyor ilk defa duydumbende kararımı verdim salı veya çarşamba gidiçem arkadasın dediği gibi dış gebelik felan olayı en azından keseyi görebiliriz bu sefer 3 kez aynı acıyı çekmek istemiyorum tabı anlımıza ne yazıldıysa bebişimizin yiyeçegi ekmek varsa tabi kızlar dua edin yagrın hastane bakıp randevu alıcam çok endişeliyim çokkkk korkuyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?