MERABA KIZLAR..ben de şu an 5+5 haftalık hamileyim.ama çok endişeliyim çünkü kışın ilk bebeğim canlanmadığı için alındıbu bebişim için 2 gün önce kontrole gittim embriyoyu keseyi gördük.kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi doktorum.çok heyecanlıyım nolur bana dua edin.bu sefer pıt pıtları görelim.
MERABA KIZLAR..ben de şu an 5+5 haftalık hamileyim.ama çok endişeliyim çünkü kışın ilk bebeğim canlanmadığı için alındıbu bebişim için 2 gün önce kontrole gittim embriyoyu keseyi gördük.kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi doktorum.çok heyecanlıyım nolur bana dua edin.bu sefer pıt pıtları görelim.
Hoş geldin aramıza JoJob bende senin gibi 5 haftalık hamileyim çarşambada benim doktor randevum var Allahım hepimizi korusun hepimize yardımcı olsun Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin:Saruboceq:
Benim kasıklarda biraz ağrım oluyor ara ara Kahverengi akıntım vardı dünden beri geçti çok şükür bir de hiçbirşey yemek istemiyor canım yemek yapacam ama canım hiç istemiyor
yoo olmadım, doğumdan sonra geçti...happines öylemi..geçmiş olsun canım..peki sonra ne yaptın..herhangi bi tedavi falan oldunmu?
slm arkadaslar bende sımdı 5 haftalık hamıle olarak yazmak ısterdım fakat bu ay basında kımyasal gebelıkten dolayı bebısımız adet ıle bırlıkte vucutumu terkettı .bızde calısmalara dewam edecegız fakat cok tedırgınım ya tekrar bu sekılde olursa yada dıger gebelık cesıtlerı neyse allah hakkımızda hayırlısnı nasıp etsın... hamıle kalanlarıda ayrıca tebrık ederım allah kucagınıza saglıcakla almayı nasıp etsın...
Hoşbulduk canım.senin bebiş kaç haftalık? Inşallah bu sefer rabbim dualarımızı kabul eder sağsalim kavuşuruz bebeklerimize.sende hamilelik belirtileri var mı? Ben de bel ağrısı var bol bol.midemde yanma oluyor ama bulantı çok hafif. Bu 2 hafta sabretmek zor olacak ama sonu iyi olsun inşallah.
slm arkadaslar bende sımdı 5 haftalık hamıle olarak yazmak ısterdım fakat bu ay basında kımyasal gebelıkten dolayı bebısımız adet ıle bırlıkte vucutumu terkettı .bızde calısmalara dewam edecegız fakat cok tedırgınım ya tekrar bu sekılde olursa yada dıger gebelık cesıtlerı neyse allah hakkımızda hayırlısnı nasıp etsın... hamıle kalanlarıda ayrıca tebrık ederım allah kucagınıza saglıcakla almayı nasıp etsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?