2010 ağustos ayında hamile kalanlar burda buluşalım:))

canım aramıza hoşgeldin..hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin:Saruboceq:..inşallah pıtpıtları da duyarsın:ecrin_bebek: benim de geçen sene 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu ve kürtaj olmuştum..şimdi ben de bundan korkuyorum ama bol bol dua edelim birbirimize burda destek olalım..Allahın izniyle bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza gelsin..kötü şeyler düşünmeyelim..

kızlar ben de yarın bebeğimin kesesini görmeye gidicem inşallah..bu sefer görürüz inşallah artık..

Hoşbulduk canım.senin bebiş kaç haftalık? Inşallah bu sefer rabbim dualarımızı kabul eder sağsalim kavuşuruz bebeklerimize.sende hamilelik belirtileri var mı? Ben de bel ağrısı var bol bol.midemde yanma oluyor ama bulantı çok hafif. Bu 2 hafta sabretmek zor olacak ama sonu iyi olsun inşallah.

Hoş geldin aramıza JoJob bende senin gibi 5 haftalık hamileyim çarşambada benim doktor randevum var Allahım hepimizi korusun hepimize yardımcı olsun Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin:Saruboceq:

Hoş geldin aramıza JoJob bende senin gibi 5 haftalık hamileyim çarşambada benim doktor randevum var Allahım hepimizi korusun hepimize yardımcı olsun Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin:Saruboceq:

hoşbulduk zeynep saol.inşallah sende güzel haberler veririsin bize.birbirimize dua edelim.belirtilerin nelerdir acep?

Benim kasıklarda biraz ağrım oluyor ara ara Kahverengi akıntım vardı dünden beri geçti çok şükür bir de hiçbirşey yemek istemiyor canım yemek yapacam ama canım hiç istemiyor

Benim kasıklarda biraz ağrım oluyor ara ara Kahverengi akıntım vardı dünden beri geçti çok şükür bir de hiçbirşey yemek istemiyor canım yemek yapacam ama canım hiç istemiyor

benim de belim çok ağrıyor canım.bulantım yok diye üzülen başkaları da var galiba benim gibi.sanki bulantım olduğunda bebek daha ii tutunacakmış gibime geliyor.ama yok.ben de ha bire acıkıyorum.2 saat yemesem midem kazınmaya başlıyor sanki.

kızlar benim adetimde bugün 11 gün itibariyle geçti sabah idrar testi yaptım ikinci çizi silik çıktı teste silikte çıka hamilesinizdir diye bi ifade var sizce hamilemiyimdir 2 aydır çocuk çalışmalarına başlamıştık ddaha önce hiç silikte olsa çıkmamıştı şmdi umutlandım bide karnım acaip ağrıyo adet olcakmışım gibi hep değil ma 2 3 dk sürüy ağrı geçiyo bide bulantı falan hiç bişey yok şuanda yemeklerimi rahat yiyorum sizce hamilemiyimdir hayırlısıysa inşallah bende hamişimdir biraz bekleyip kan testi yaptırcam ama kanda negatif çıkmasından korkuyorum silik çizgi beni çok umutlandırdı

canım muhtemelen hamilesin ama kesin olsun kan testi yaptır.ben de ilk evde yaptım ve silik çıkmıştı ikinci çizgi.sonra kandan hamile olduğumu öğrendim.hayırlısı olsun

slm arkadaslar bende sımdı 5 haftalık hamıle olarak yazmak ısterdım fakat bu ay basında kımyasal gebelıkten dolayı bebısımız adet ıle bırlıkte vucutumu terkettı .bızde calısmalara dewam edecegız fakat cok tedırgınım ya tekrar bu sekılde olursa yada dıger gebelık cesıtlerı neyse allah hakkımızda hayırlısnı nasıp etsın... hamıle kalanlarıda ayrıca tebrık ederım allah kucagınıza saglıcakla almayı nasıp etsın...

canım çok üzüldüm..geçmiş olsun..umarım en kısa zamanda rabbim tekrar bebiş verir..kötü düşünme bu böyle oldu diye hepsi aynı olacak diye kaide yok..bol bol dua et..umudunu asla kırma..

canım benim 5+2 oldu gebeliğim..ben de biraz uyku halleri başladı..devamlı uyumak istiyorum.. çok hafif te halsizlik var..bugün annemlerdeydik iftardan sonra uyuyakalmışım.. valla eve zor geldim..başka hiçbir belirti yok..bi de göğüslerim çok ağrıyor..uçları çok yanıyo..duşa girip ılık su tutuyorum..
rabbim hep dua ediyorum sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alalım diye..:Saruboceq:

Bizde bugün doktora gittik..5hafta 5 günlükmüş...Kalp atışlarını göremedik..10 gün sonra tekrar gideceğiz...

kızlar ben doktordan geldim..nihayet keseyi gördük..8mm lik bir kese..çok şükür ya..haftaya çarşamba kalp atışları için çağırdı..bir de doktor bana progynex isimli bir ilaç verdi tok karna günde 2 sefer içmem gerekiyormuş..düşüğü önleyici garanti olsun diye veriyorum dedi doktor..

hastaneden çıkışta da sağlık ocağına da uğradım gebelik kaydı yaptırdım..kilomu tansiyonumu hemşire ölçtü..kasımda tetonoz aşısı olucam..tansiyonum biraz düşük çıktı..

sonra kocişi tuttuğum gibi markete götürdüm..ayrandı peynirdi elmaydı havuçtu derken bir yığın şey aldırdım..gebelikte yemem lazım al diyorum hemen alıyo..canım kocişim ya..aslında hep hamile olmak var..geçen gecenin bi saatinde canım dondurmayla mısır çekti dedim yazık gitti aldı geldi..şimdi evdeyim yemek yedim ilacı içtim..bol bol elma yiyorum..

merhaba kızlar bugün gün boyunca yoktum. Doktara gittim şu kahverengi lekeler için çok şükür yerleşme akıntısıymış.Kesemizi gördük ama çok küçük 4mmbilmiyorumkismile.Doktar oluşum aşamasında dedi maksimum 4 ile 5 hafta arasıymış.10 gün sonra tekrar gideceğim İnşallah iyi haberler alırız hepimiz.

Merhaba arkadaşlar, kaç zamandır bu siteyi, bu sayfaları takip ediyordum, ama hamile kalamadığım için hiçbir şey yazmıyordum! Amaaaa... Bu ay hamile olduğumu öğrendim, sanırım 6 haftalık, testlerin hepsi pozitif! Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın. Artık takip ederken sık sık yazacağım da :)

Çok üzüldüm..En kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…