2010 ağustos ayında hamile kalanlar burda buluşalım:))

canım çok üzüldüm..geçmiş olsun..umarım en kısa zamanda rabbim tekrar bebiş verir..kötü düşünme bu böyle oldu diye hepsi aynı olacak diye kaide yok..bol bol dua et..umudunu asla kırma..

cok tesekur ederım..tabıkı allah en kısa zamanda saglıklısını nasıp eder ınsallah...

Çok üzüldüm..En kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah...

bende cok uzuldum..ama hersey nasıp yapılacak bırsey yok calısmalara dewam edıcez ama ramazan olunca oruc durumundan beklemedeyız..belkı burada bılgısı olan vardır sahı bebıs denememız tutugunda oruc tutmaya dewam edersem bır sıkıntı olabılırmı acaba...?

kızlar merhaba..
ya dünden beri yazamıyorum bilgisayar bozuldu sinir oldum valla..şimdi eşim bilgisayarı getirdi..çok ciddi anlamda virüs varmış..format atılmış..özledim sizi..nerdesiniz?

canım hayırlı olsun..sağ salim kucağına almak nasip olsun..

Hayırlı olsun sağlıklı olur inşallah...a.s.

kızlar beni bugün sağlık ocağından aradılar gebe olduğumu söylediler (çok şaşırdım tabi) ve sağlık ocağına gelmemi söylediler bu konuda bilgisi olan var mı? gidiliyormu sağlık ocağına

Merheba kızlar ne zamandır girmiyordum topiğe nasıl gidiyor hamilelik benimki biraz sorunlu gibi bana göre doktoruma göre normal.Kahverengi lekelenmelerim daha geçmedi,doktor düşük riski olacak bir kanama yok dedi muayenede haftaya tekrar gideceğiz ama endişeleniyorum düşündükçe psikolojikmidir nedir daha çok artıyorbilmiyorumkismile

kızlar beni bugün sağlık ocağından aradılar gebe olduğumu söylediler (çok şaşırdım tabi) ve sağlık ocağına gelmemi söylediler bu konuda bilgisi olan var mı? gidiliyormu sağlık ocağına

tam olarak anlayamadım canım?sen kan verdin galiba neticesi gebelik çıktı o yüzden haber veriyolar galiba?gebe olunca sağlık ocağına da gidip gebelik kaydı yaptırmak gerekiyor..

canım doktor öyle dediyse endişelenecek bir durum yok o zaman..ama aklına takılıyosa bir an önce doktora git bence..

tam olarak anlayamadım canım?sen kan verdin galiba neticesi gebelik çıktı o yüzden haber veriyolar galiba?gebe olunca sağlık ocağına da gidip gebelik kaydı yaptırmak gerekiyor..

hayır ben sağlık ocağına hiç gitmedim hastaneye gitmiştim oradan bildiriyorlar galiba. gebelik kaydı diye bişey olduğunu ilk kez duydum

elebaharcım inşallah pıt pıtları duyarsın canım..herşey güzel olu inşallah..bakalım ben de haftaya çarşamba pıt pıtlar için gidicem..hastaneden gelince yaz..

hayır ben sağlık ocağına hiç gitmedim hastaneye gitmiştim oradan bildiriyorlar galiba. gebelik kaydı diye bişey olduğunu ilk kez duydum

canım sağlık ocağına gidiyosun hamile olduğunu söylüyosun..hemşire sana bi dosya açıyor..senin ve aile bilgilerini bu dosyaya işliyor..tansiyonunu kilonu ölçüyor..gebelikte neler yapmanla ilgili bilgiler veriyor..sonra sanırım 2 ay sonra seni tetonoz aşısı için çağırıyor ve aşılarını oluyorsun..yani hastane dışında sağlık ocağı da sana yardımcı oluyor..

mrb arkadaşlar bende bugün eczaneden test aldım 2. çizgi hafif silik çıktı acaba hamilemiyim yarın kısmetse doktora gidicem inş hamileyimdir :)

slm arkadaslar benmde son adet tarihim 14 temmuzdu.16 agustosta hamile oldugumu ogrendim.henuz dr.gitmedim.pazartesi gidecegiz.burada islemler baya uzun suruyo.tr gibi deil.benm tek korkum hamile oldugumu bilmeden gecen ay alkol aldimve sigara kullaniyorum.bulantimda baslamadi napacagimi bilmiyorum.

saol canım inş dedğin gibi olur pek de ümitlenmek istemiyorum korkuyorum yarın kan testinde negatif çıkar die.. seninde inş bi sorun olmaz her şey yolunda olur inş.

bu arada seninde hayırlı olsun canım allahım sağlık versin benimde hiç bir belirti yok henüz sadece göğüslerim acıyo sızlama var adette de böyle oluyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…