canım çok üzüldüm..geçmiş olsun..umarım en kısa zamanda rabbim tekrar bebiş verir..kötü düşünme bu böyle oldu diye hepsi aynı olacak diye kaide yok..bol bol dua et..umudunu asla kırma..
Çok üzüldüm..En kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah...
Merhaba arkadaşlar, kaç zamandır bu siteyi, bu sayfaları takip ediyordum, ama hamile kalamadığım için hiçbir şey yazmıyordum! Amaaaa... Bu ay hamile olduğumu öğrendim, sanırım 6 haftalık, testlerin hepsi pozitif! Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın. Artık takip ederken sık sık yazacağım da :)
Merhaba arkadaşlar, kaç zamandır bu siteyi, bu sayfaları takip ediyordum, ama hamile kalamadığım için hiçbir şey yazmıyordum! Amaaaa... Bu ay hamile olduğumu öğrendim, sanırım 6 haftalık, testlerin hepsi pozitif! Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın. Artık takip ederken sık sık yazacağım da :)
kızlar beni bugün sağlık ocağından aradılar gebe olduğumu söylediler (çok şaşırdım tabi) ve sağlık ocağına gelmemi söylediler bu konuda bilgisi olan var mı? gidiliyormu sağlık ocağına
Merheba kızlar ne zamandır girmiyordum topiğe nasıl gidiyor hamilelik benimki biraz sorunlu gibi bana göre doktoruma göre normal.Kahverengi lekelenmelerim daha geçmedi,doktor düşük riski olacak bir kanama yok dedi muayenede haftaya tekrar gideceğiz ama endişeleniyorum düşündükçe psikolojikmidir nedir daha çok artıyorbilmiyorumkismile
tam olarak anlayamadım canım?sen kan verdin galiba neticesi gebelik çıktı o yüzden haber veriyolar galiba?gebe olunca sağlık ocağına da gidip gebelik kaydı yaptırmak gerekiyor..
canım hayırlı olsun..sağ salim kucağına almak nasip olsun..
Hayırlı olsun sağlıklı olur inşallah...a.s.
hayır ben sağlık ocağına hiç gitmedim hastaneye gitmiştim oradan bildiriyorlar galiba. gebelik kaydı diye bişey olduğunu ilk kez duydum
mrb arkadaşlar bende bugün eczaneden test aldım 2. çizgi hafif silik çıktı acaba hamilemiyim yarın kısmetse doktora gidicem inş hamileyimdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?