2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

derincimmm ben de çooookkk heyecanlandım şimdi:))) sonuç çıkar çıkmaz hemen yaz olur mu... benim test günüm salı ama ben pazartesi yapsam mı diyorum:))))

kelebekcim benimde bugün 9. günüm hiççççç bir belirti yokk. ne kasık ağrısı ne lekelenme ne akıntı, ben de tutmadı mı diye test günü yaklaştıkça daha da umutsuzluğa kapıldım((( heyecandan galiba...

merhaba bugün dondurulmuşlarla 6. günüm adet sancısı var bu normal mi yoksa tutmadı mı çarşamba test yaptırıcam 10.gün oluyor. tabii o zamana adet olamzsam . .derin heyecanla olumlu haberlerini bekliyoruz inşallah tutmuştur.

Kızlaaar Allahh razı olsunnn hepinizdeeen:)opuyorumnanaktantest 2 saatten sonra belli olur dedilerr...Haydi hayırlısı hemen yazıcam canlar sonucumu:lepi:

Off derincim yaaa vallaa acayip heyecanlandım kizzz

hadi işallah güzel haber alırsın

ay heyecan dorukta derıncık...............rabbım senın ıcın ne hayırlıysa onu yasatsın ınşşşşşşşşş

Sagol canim benim.
Insallah gûzel sonuç alirim.
Evet canim bana transferden sonr dedim ki tavsiyeleriniz var mi yok dedi normal hayatina devam edebilirsin.
Hemen ayaga kalkmak zorunda kaldim ve yolla çiktik.
Hayirlisi olsun insallah allah yüzûmüze bakar.

Ne söyleye bilirdim ki canim karsilik versen yanlis anliyor.
Ha hi dedim kalktim mecburen sonrada yolla çiktik.
Tabii ben dikkat ediyorum hep oturuyorum yada uzaniyorum ev islerine bakmiyorum.
Maydanoz'dan uzak kalicam. Her gün 1 2 taze ananas yiyorum.
Bu sabah aç karnina 3 kayisi yedim kabuz olmamak için.
Allah'a birakiyorum insallah yüzümüze bakar emeklerimizi bosa çikarmaz.

doktorlar genelde ilk 3 gün yatın dinlenin filan diyolar..sen neden hemen yola çıktın.yol mesafesi uzakmıydı..ilk günmü çıktın yola

derincimmm ben de çooookkk heyecanlandım şimdi:))) sonuç çıkar çıkmaz hemen yaz olur mu... benim test günüm salı ama ben pazartesi yapsam mı diyorum:))))

derinim dua etmezmiyiz akşam yatmadan önce kendime dua ederken sizlerede ediyorum inşallah rabbim başımızı öne eğmesin canım mutlu haberle gel

Kızlaaar Allahh razı olsunnn hepinizdeeen:)opuyorumnanaktantest 2 saatten sonra belli olur dedilerr...Haydi hayırlısı hemen yazıcam canlar sonucumu:lepi:

Canım merakla bekliyoruz sonucunu insallah tutar, bugünün ilk haberini verirsin sen...

canım doğru diyosun doktorlar herşeye mırın kırın valla anansıda burda bi iki arkadaş kanı sulandırıyo yemeyin dedi ama ben pek bilmiyorum açıkçası ben bekleme sürecimde antep fıstığı yedim hergün bide kabak çekirdeği bimde paketle satılıyoya öle alıyodum gün içersinde sıkıldıkça onları yiyodum kabız olmamak içinde senin gibi kuru kayısı yiyodum çok şükür benimki tuttu ama ben hiç operasyon dan geçtiğimi düşünmedim 4 test yaptım hepsi negatif çıktı genede takmadım gezdim ettim ailemin yanında idim biz 6 kardeşiz gırgır şamata hiç takmadım kafama Alahıma şükür tuttu sana tavsiyemde bu kafana takma düşünme sürekli tuttumu tutmadımı diye ani ve hızlı hareketler yapma idrartestide yapma hııııııııııııııım bide belirti hiiiiiiiiiiiiiiç arama canım zaten sen elinden geleni yaptıktan sonra geriside rabbime kalmış

benimde perşembe günü olacak testim ama

umudum hiç kalmadı..ne belirtim var ne bişey..
bakalım hakkımızda hayırlısı..

rabbim bizim içinde yazmıştır bişeyler..

doktorlar genelde ilk 3 gün yatın dinlenin filan diyolar..sen neden hemen yola çıktın.yol mesafesi uzakmıydı..ilk günmü çıktın yola

Ne yapabilirdim canim.
Transfer eder etmez doktor kalkip normal hayatina devam edebilirsin dedi.
Yola çikicam dedim birsey olmaz dedi.
Bir saatlik mesafede evimiz.
Evde dinleniyorum. Süreki oturup uzaniyorum.
Insallah bebeklerim benimle;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…