2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

derincim kaç embriyo koymuşlardı sana
ilk denemendi dimi ?

bide lekelenme oldu filan demiştin sanki..

demekki herkeste aynı belirti olmuyor ozaman

Ne yapabilirdim canim.
Transfer eder etmez doktor kalkip normal hayatina devam edebilirsin dedi.
Yola çikicam dedim birsey olmaz dedi.
Bir saatlik mesafede evimiz.
Evde dinleniyorum. Süreki oturup uzaniyorum.
Insallah bebeklerim benimle;

işallah canım işallah...

Allah yazmışsa vakti saati geldiyse

na yaparsan yap olur

işallah canım işallah...

Allah yazmışsa vakti saati geldiyse

na yaparsan yap olur

Aynen canim.
Doktorda öyle dedi olacaksa olur olmayacaksa olmaz sen ne yaparsan yap.
Bizde bilsek neyin yapilmasi gerekiyor tutunmasi için söyleriz fakat hiçbir arastirmada boyle bir tarife yok dedi.

kelebek yapma böleeeee

ama canım hiçmi belirti olmaz..sanki içime embriyo koymamışlar gibiyim yani..

kaç gün oldu 6. gün bu gün...

burda okuduğum o kasık ağrıları o lekelenme v.s. hiçbişeyyyyy

bide bebeğin tutunmadıysa onu nerden anlıcazki..yada tutunduysa..yani hiçbişekilde anlayamazmıyız...

kelebekçim bünyeden bünyeye değişiyor.bende kasık ağrısı göğüs ağrısı vardı dün koyu bi akınıt.ama test negatif.gerçi doktorum alı bi test daha istedi.benim gibi olup poitife dönen varmıdır acaba?içimde umut yeşertecek gibi değilim ama merak ettim.benimle aynı belirtileri olan bi arkadaş hamile dün aldı sonucu.Yani belirti aramak olması olmaması yersiz.olacaksa oluyor olmayacaksa olmuyor belirtisi yok bu işin.bunu gördüm

o dediğini bende duymuştum..test günü negatif çıkmış..iki gün sonra tekrar yaptırmış pozitif çıkmışş...yine bu topiclerden birinde okumuştum galiba..

arkadaslar merhaba,ben de aranıza yeni katıldım.14 ekimde 2. tup bebek denememi yaptırdım.1 embriyo transfer edildi.İlk tup bebek transferimi 3 embriyo transferiyle nisan ayında yaptırmıstım ve dıs gebelikle sonuclanmıstı.Allah'tan erken farkettik,iğne ile tedavi edildim.Bakalım bu sefer nasıl olacak.Dun gece anormal karın agrısıyla doktora gittik,kanımda cok yuksek oranda iltihap cıkmıs.yumurta toplama isleminden kaynaklı dediler.Hayırlısı olsun bakalım evde dinleniyorum ama bu sefer tek emriyo oldugu icin pek umutlu degilim.26 ekim de test yaptıracagım ama o zaman kadar nasıl dayanacagım bilemiyorum:)

Kızlar kaçıncı gün transferi daha saglıklı 3.gün mu yoksa 5.gün transferimi?

kızlar 3 yıllık evliyim 2 senedir tedavi görüyorum nihayet mutlu sona ulaştık:)))

evet canım 3.gün transferi yapıldı. 12.gün kanda beta hcg 112 çıktı bugün tekrar baktılar 329 olmuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…