- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
Ne yapabilirdim canim.
Transfer eder etmez doktor kalkip normal hayatina devam edebilirsin dedi.
Yola çikicam dedim birsey olmaz dedi.
Bir saatlik mesafede evimiz.
Evde dinleniyorum. Süreki oturup uzaniyorum.
Insallah bebeklerim benimle;
ama canım hiçmi belirti olmaz..sanki içime embriyo koymamışlar gibiyim yani..
kaç gün oldu 6. gün bu gün...
burda okuduğum o kasık ağrıları o lekelenme v.s. hiçbişeyyyyy
bide bebeğin tutunmadıysa onu nerden anlıcazki..yada tutunduysa..yani hiçbişekilde anlayamazmıyız...
kızlar sonunda 5 haftalık hamileyim 2.denememde oldu başarılı bi denemeydi
Kızlar kaçıncı gün transferi daha saglıklı 3.gün mu yoksa 5.gün transferimi?
kızlar 3 yıllık evliyim 2 senedir tedavi görüyorum nihayet mutlu sona ulaştık:)))
yaş 31..yumurtalık rezervim düşüktü..eşimin morfolojisinde ufak tefek problemler vardı..3 kez aşılama yaptırdık ama olmadı. ilk tüp bebek denememizde oldu çok şükür:))
canım hastanemle evim arası 2.5 saat takma kafanı özel arabayla gittiysen evine o sorun yaratmaz ama dediğim gibi evde en az 3 gün yat dinlen iyice
yaş 31..yumurtalık rezervim düşüktü..eşimin morfolojisinde ufak tefek problemler vardı..3 kez aşılama yaptırdık ama olmadı. ilk tüp bebek denememizde oldu çok şükür:))
Kafaya takmiyorum.
Kendi arabamizla gittik esim dikkat etti ama bazen yollarda çukur olabiliyordu.
Simdi dinleniyorum ama karnimda çok kôtü agrilarim var sancilarim karnim sis gazim var.
Adet sancisi gibi batip duruyor.
canım çatlatma iğnesi herkezde farklı tepki gösteriyor doktorun söledimi bilmiyorum ama kendini hamile gibi hissedebilirsin iğne yüzünden iğnenin yan etkileri var herkezde aynı olmuyor ama bazılarımızda oluyor etki miden bulana bilir göğsün şişebilir karnın ve kasığın ağrıyabilir bunlar iğneden dolayı hıııııııı bakarsın yarın bu ağrında geçer hiiiiiiiiç bi sıkıntında olmayabilir test gününekadar yani herşey normal çooooooook kanaman gelmediği sürece tasalanma bu arada yollarda hep çukurlar oluyo buna yapcak bişiyok ama eminim eşin o çukurlardan mumkün olduğunca yavaş geçmiştir bununda bi zararı olcağını sanmıyorum canım :))))))))))))) inşallah artık geriyede birtek iyi haberini almak kalır
Bende yumurta toplama islemine bagliyorum.
Halen yumurtaliklarimda agri oluyor ara ara bazen çok siddetli bazen geçiyor.
Transferim daha taze bir gün.
Kendimde belirti falan aramiyorum sadece rahatsizim.
Bunuda atlatirim insallah :dance:
Esim ellinde gelenini yapti kendi dikkatli oldu ama bazen ellinde degildi.
Dedigin gibi güzel haber almak nasip olur. Beklemekten baska çaremiz yok.
merhaba bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın transfer yapıldığında rahim içi tabaka kalınlığı fazlaydı. bu durumda olup hamile kalan var mı
Kızlar kaçıncı gün transferi daha saglıklı 3.gün mu yoksa 5.gün transferimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?