2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

kızlarrr yarın test günüm, çoookkk heyecanlıyım ve negatif görmekten korkuyorum...derincim, hafta sonu internetim yoktu, yeni gördüm. teselli edebilecek söz yok ne yazık ki.. Allah sabırlar versin arkadaşım..

Senin ki kaçıncı gün.Benim bugün 8.günüm ama hiç mi hiç belirtim yok.Ben de olmadı diye zaten çalışmaya da başladım.Senin belirtilerin var mı?

Canım benim sonucum negatif. 2. denemeyi yapacağız inşallah.Ama hem maddi hem manevi hazır değilim.Belirtilere takılma herkeste olmuyor zaten. Ben kendimde çok belirti aradım ama hepsi adet belirtisiymiş

İyi sonuçlarla dönersin inşallah.Benim de cuma günü.Belirtilerin var mı?

ben aynı adet olacakmısım gibi aşırı gergin ve sinirliyim, kasıklarımda hafif adet benzeri ağrılar var ve sivilcem çıktı...tutmadı diye çokk korkuyorum.

Derinciğim çok üzüldüm canım. Ama inşallah dediğin gibi olur.Hayırlısı olsun

Canım benim sonucum negatif. 2. denemeyi yapacağız inşallah.Ama hem maddi hem manevi hazır değilim.Belirtilere takılma herkeste olmuyor zaten. Ben kendimde çok belirti aradım ama hepsi adet belirtisiymiş

Benim de 2. denemem.2 tane yumurta transfer edildi.İkiside tuhaftı.2.gündü.4 hücreli olması olmaları gerekirken bir tanesi 6 hücreli bir tanesi de yeni dörde bölünüyordu.Tutması mucize zaten.

Benim de 2. denemem.2 tane yumurta transfer edildi.İkiside tuhaftı.2.gündü.4 hücreli olması olmaları gerekirken bir tanesi 6 hücreli bir tanesi de yeni dörde bölünüyordu.Tutması mucize zaten.

nilem neden öle düşünüosun??bence gelişimleri cokgüzel 2.günde 4 hücreli ve üstü olması 3.günde 6 hücreli ve üstü mantıklı .benimde transferimin 4.günü 27 ekim test günüm.ekim ayı transferleri diye ayrı bir forum actım sizleride beklerim

merhaba bugün dondurulmuşla 8. günüm sabah 2 damla kahverengi leke geldi tutmadı mı acaba lütfen cevap yazın

merhaba bugün dondurulmuşla 8. günüm sabah 2 damla kahverengi leke geldi tutmadı mı acaba lütfen cevap yazın
yok canım yerleşme kanaması olabilir crinonen jeller geri geliyor olabilir moralini bozma hemen bak 4 günün kalmış önünde olumlu düşün

Özlem yumurtaların toplandımı. Aradılarmı Ne zaman transfer. nasılsın. Bana 3. gün transfer olmuştu canım.

Canım yumurtalar perşembe toplandı.Büyük ihtimal pazar yani 3.gün transfer yaparız demişlerdi hergün arayıp bilgi veriyolar gelişimleri güzel 5.güne gidicez dediler yarın 12 de transfer olucak hayırlısıyla.1 ya 2 tane transfer yaparız dediler sana kaç tane yapmışlardı transfer?Bide bu vajinadan koyulan progsesron var onun hepsi dışarı kaçıyo bende jel degil benimkisi hap sen kullanışmıydın ondan normalmi dışarı çıkması?

canım hepsi derken kapsül mü geri gelior komple? ben kullandım vücut gerektiği kadarını alıp gerisini atıyor ama hepsi çıkmamalı diye biliyorum.Ben de kullandıktan sonra bi 15 dakka ayaklarımu uzatarak yatıyordum yoksa benimde geri geliyordu.kullanınca hemen kalkma bi dene canım.

Saol canım iyiyim çok şükür toparlandım:)e malum yol uzun erken kalkmak lazımvcanım hakkııınnndaa hayırlısııı.İnşallahh gönlündekini Rabbim hayırlı kılsın al sağlıkla pozitifiniiopuyorumnanaktan

Merhaba ozlem bende progesteron fitil kullaniyorum vajinadan ve benimkide akiyor.

derincim saol canım, ben dayanamadım 10 dakika önce kan verdim. 2 saat sonra alırım sonucumu, çookkk korkuyorum(( Allah hakkımızda hayırlısını versin ama en çok eşim tekrar üzülürse diye çok üzülüyorum. o kadar çok istiyoruz ki bebeğimizin olmasını, o hemen karamsarlığa kapılıyor ve ben onu çookkk seviyorum, üzülmesine d

Hadi acil cevap yazın bana...moralim çok bozuldu..
Bugün transferin 8,günü..sabah kahverengi bişey aktı çamur gibi..okadar çok değil ama..

Az evvelde lavobaya gittim..bir kaç damla pembe kan....

Kızlar bugün tranferin 8.günü bu tutunma lekesi filan olamaz..endişelenmeye başladım..yoksa kötü birşeye mi işaret bu....

Acil cevap yazın bana

Kapsül geri gelmiyo canım.Kapsül erimiş şekilde geri geliyor ama bakıyorum çogu belkide hepsi geri gelmiş.Yarım saat falan bekliyorum akşamları ama yinede geliyor.

Canım moralini bozma hemen bence yerleşme kanamasıdır o inşallah .Hem 8.günde adet çok erken degilmi yani adet olması imkansız gibi bence.

Kızlar bu sabah transferi yaptırdım, embriyoların güzel olduğunu söylediler, ama hücre sayısını öğrenemedim. 27sinde test var, Allah'ımmmm hepimize yardım et, gelsin kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…