2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

Uzun bir sureden sonra merhaba.... cok oldu yazmayali.. cunku turkiyedeydim. 3.5 hafta kaldim ve ayin 13 de yani carsamba gunu transferim gerceklesti... test tarihimde onumuzdeki p.tesi... okadar zor bi surecmiski yasamadan bilinmiyor; bukadar zor olacagini hic dusunmemistim, hem pisikolojik..hemde bedenen.... Bu surecte cook ihtiyac duydukm da kk ya ve bu sureci yasayanlara... Herkese bool sanslar... geri donmek guzel...

h.g canım, bu süreçleri yaşamak zor ama bebeklerimizi kucağımıza aldığımız zaman bütün bunlara değdiğini görüp halimize şükredecez,,inş seninde olumlu haberlerini alacaz.sengözlerimebaksanab

ınş gusel sonuclarlan geeleceksın

inş canımzemuszemus

slm kizlarrrr INSALLAH hepiniz iyisinizdirrrrrrrrrr :Saruboceq: bende iyiyim cook sükürrrr :Saruboceq:
seda sayanin programin da izledim. IBRAHIM SARACOGLU nar yemeyin, narin suyunu icmeyin, düsük sebebidir dedi.
yani nar, ilk 3 ayda cook tehlikeliymis düsük yapiyormuss.
aman kizlar hepimiz cook emek harciyoruzz. kendize dikkat edin.
ALLAHA emanet olunnnnn Şeniz

olsundA BEBEK VARIN YEMEYELIM NAR :)

kelebegim nerdesin?yegenim nasıl.kuzum hamile kaldın beni unuttun ask olsun:)neyse sen ve bebişin ii olunda iyi haberlerini arada bir yaz.öpüyorum seni ....

olsunda nar yemeyelim tek bilgi için çok sağol mutfaktaki narlar beni ye diyodu ama üşendiğimden yemiyordum şimdi yemem hiç :dilcikar:

Bejannnnnasılsın canım beniim))keyifler nasıl neler yapıosunyeni rotamıs nedir bakemmopuyorumnanaktan

kızlarr bugün kan testi yaptım, sonuş pozitifff,,:lepi: 200 üzerine çıkmış değerim, hihoyyythihoyyythihoyyyt inş bundan sonra da sorunsuz bir şekilde devam ederzemuszemus

kızlarr bugün kan testi yaptım, sonuş pozitifff,,:lepi: 200 üzerine çıkmış değerim, hihoyyythihoyyythihoyyyt inş bundan sonra da sorunsuz bir şekilde devam ederzemuszemus

zeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey:harika haberrrrr Allahh tamamına erdirsinn canım benim maşalllaahhh arkadaaşşımmmaaaa

Zen harikaaaaaa tebrik ederim alkisalkisalkis cook iyi moral oluyor.. Her adimi saglikli olsun... :içelim:

tşk ederim canım :1hug:, allah bu mutluluğu herkese yaşatsın,, zemuszemus darısı sizlere canlarım

Zen23 inanılmaz sevindim sonucuna benimde bugün kan testim vardı 5,2 çıktı sonucum Dr hicbirsey diyemeyiz dedi gebelik dış gebelik hersey olabilir dedi hayırlısı bakalimm

doktorun kimdi izmirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…