Zen23 inanılmaz sevindim sonucuna benimde bugün kan testim vardı 5,2 çıktı sonucum Dr hicbirsey diyemeyiz dedi gebelik dış gebelik hersey olabilir dedi hayırlısı bakalimm
doktorun kimdi izmirde
ege üniv de, ayşin hanım doktorumyerimseniben, canım inş senin de değerlerin yükselir, kaçıncı günündesin?
kızlarr bugün kan testi yaptım, sonuş pozitifff,,:lepi: 200 üzerine çıkmış değerim, hihoyyythihoyyythihoyyyt inş bundan sonra da sorunsuz bir şekilde devam ederzemuszemus
Zen23 inanılmaz sevindim sonucuna benimde bugün kan testim vardı 5,2 çıktı sonucum Dr hicbirsey diyemeyiz dedi gebelik dış gebelik hersey olabilir dedi hayırlısı bakalimm
doktorun kimdi izmirde
Insallah degerin kat kat katlanir yükselir.
Tekrar ne zaman yaptiracaksin.
Tebrikler, gözünüz aydın:)kızlarr bugün kan testi yaptım, sonuş pozitifff,,:lepi: 200 üzerine çıkmış değerim, hihoyyythihoyyythihoyyyt inş bundan sonra da sorunsuz bir şekilde devam ederzemuszemus
doktorun kimdi izmirde
Tebrikler, gözünüz aydın:)
zen23 tebrik ederim arkadaşım, çookkk sevindim:))) bugün benimde tam 5 haftalık oldu hamileliğim. hala hiç belirti yok sayılır. cumartesi keseyi görmek için ultrason randevum var, inşallah her şey yolunda gider..
kızlarr bugün kan testi yaptım, sonuş pozitifff,,:lepi: 200 üzerine çıkmış değerim, hihoyyythihoyyythihoyyyt inş bundan sonra da sorunsuz bir şekilde devam ederzemuszemus
zeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey:harika haberrrrr Allahh tamamına erdirsinn canım benim maşalllaahhh arkadaaşşımmmaaaa
ne güzel canım iyi değerin Allah önce kalp atışını görmeyi sonrada sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin
nurcan tşk ederim canım, allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş,, sen kalp atışlarını kaç gün sonra duymuştun, ben 10 gün sonra doktora gittiğimde duyacakmıyım kalp atışlarını?
zen hayırlı ugurlu olsun darısı bıze
saglıklan al kucagına ınşşşş
olsunda nar yemeyelim tek bilgi için çok sağol mutfaktaki narlar beni ye diyodu ama üşendiğimden yemiyordum şimdi yemem hiç :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?