2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

Zen23 inanılmaz sevindim sonucuna benimde bugün kan testim vardı 5,2 çıktı sonucum Dr hicbirsey diyemeyiz dedi gebelik dış gebelik hersey olabilir dedi hayırlısı bakalimm

doktorun kimdi izmirde

ege üniv de, ayşin hanım doktorumyerimseniben, canım inş senin de değerlerin yükselir, kaçıncı günündesin?

kızlarr bugün kan testi yaptım, sonuş pozitifff,,:lepi: 200 üzerine çıkmış değerim, hihoyyythihoyyythihoyyyt inş bundan sonra da sorunsuz bir şekilde devam ederzemuszemus

Tebrikler çok güzel degerin.
Insallah saglikli bir sekilde devam eder

Zen23 inanılmaz sevindim sonucuna benimde bugün kan testim vardı 5,2 çıktı sonucum Dr hicbirsey diyemeyiz dedi gebelik dış gebelik hersey olabilir dedi hayırlısı bakalimm

doktorun kimdi izmirde

Insallah degerin kat kat katlanir yükselir.
Tekrar ne zaman yaptiracaksin.

Insallah degerin kat kat katlanir yükselir.
Tekrar ne zaman yaptiracaksin.

9 .gün 61 çıkmıştı(dayanamayıp yaptırmıştım) , bu 13. gün değerim , artık tekrar yapmayacam 10 gün sonra kontrole çağırdı doktorum.

egede yaptırdık ve devlet karşıladı tedavimizi, özel yaptırmadık canım

Tebrikler, gözünüz aydın:)

canım merhaba
yarın test yaptıracaksın sanırım inşallah güzel haberlerini alırız. donrurulmuş topiğine hiç yazmıyorsun canım seni inşallah yarın hamileler listesine ekleyeceğim güzel sonucunu bekliyoruz.( bu arada hiç belirti yaşıyormusun benim 4. günüm bende 10 . günde test yaptırmayı planlıyorum nasip)

çok tşk ederim iyi dilekleriniz için :1hug:,fatmanur test gününe bişey kalmamış , biliyorum günler hiç geçmiyor ama inş seninde güzel haberlerini alırız canım,

zen23 tebrik ederim arkadaşım, çookkk sevindim:))) bugün benimde tam 5 haftalık oldu hamileliğim. hala hiç belirti yok sayılır. cumartesi keseyi görmek için ultrason randevum var, inşallah her şey yolunda gider..

tşk ederim canım arkadaşım, bana da doktor 10 gün sonra gel kontrol için dedi, kan testi yapılacak , kese ye de bakılacakmı bilmiyorum bişey demediCADIARZU

kızlarr bugün kan testi yaptım, sonuş pozitifff,,:lepi: 200 üzerine çıkmış değerim, hihoyyythihoyyythihoyyyt inş bundan sonra da sorunsuz bir şekilde devam ederzemuszemus

ne güzel canım iyi değerin Allah önce kalp atışını görmeyi sonrada sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin

ne güzel canım iyi değerin Allah önce kalp atışını görmeyi sonrada sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin

nurcan tşk ederim canım, allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş,, sen kalp atışlarını kaç gün sonra duymuştun, ben 10 gün sonra doktora gittiğimde duyacakmıyım kalp atışlarını?

canım daha duyamazsın ben bu pazartesi duydum 7 hafta 2 günlüktü ama 6. haftada başlıyo kalp atışı görülmeye merak etme göremezsen bizim bebişler ufak oluyo ondan zor görülüyo

tüm anne adaylarını tebrik ediyorum :) yeni başlayanlara bol şans diliyorum.
ben de brüksel tüp bebek merkezinde 15 ekimde uzun protokolle başladım. dün de pregona başladım. umarım uğurlu gelir burası :)

olsunda nar yemeyelim tek bilgi için çok sağol mutfaktaki narlar beni ye diyodu ama üşendiğimden yemiyordum şimdi yemem hiç :dilcikar:

elbette yaterki olsun. canimiz cektiginde 3 tane yeriz yani icindeki 3 taneyi kast ettimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 o kadarinda zarari olmaz zatennn

41 kere masalalhhhhhhhhhhhh canimm opuyorumnanaktan darisi bizim basimizaa INSALLAH bizde tez zamanda yazariz bu yaziariiiiiiiii :Saruboceq:
kucagina almakta nasip olur INSALALHHHHHHHH :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…