Uzun bir sureden sonra merhaba.... cok oldu yazmayali.. cunku turkiyedeydim. 3.5 hafta kaldim ve ayin 13 de yani carsamba gunu transferim gerceklesti... test tarihimde onumuzdeki p.tesi... okadar zor bi surecmiski yasamadan bilinmiyor; bukadar zor olacagini hic dusunmemistim, hem pisikolojik..hemde bedenen.... Bu surecte cook ihtiyac duydukm da kk ya ve bu sureci yasayanlara... Herkese bool sanslar... geri donmek guzel...
Tebrikler çok güzel degerin.
Insallah saglikli bir sekilde devam eder
nasilsin canimm. senin gününde az kaldi hadi hayirli ahaberler verirsin INSALLAHHHHHHHH :Saruboceq:
zen23 tebrik ederim arkadaşım, çookkk sevindim:))) bugün benimde tam 5 haftalık oldu hamileliğim. hala hiç belirti yok sayılır. cumartesi keseyi görmek için ultrason randevum var, inşallah her şey yolunda gider..
tşkler esracım, inş seninde güzel haberlerini alacaz :1hug:
nasilsin canimm. senin gününde az kaldi hadi hayirli ahaberler verirsin INSALLAHHHHHHHH :Saruboceq:
Evet az kaldi.
Yarin heyecandan gidebilirim.
Sabah kan vericem aksam is çikisinda sonucu alirim ölürÜm ben.:lepi:
yarın buyuk gun rabbım yuzunu guldursun ınşşşşşşşşşşşşşşşşş
INSALLAH güzel heberleri alirsin canimmm :Saruboceq: anlattiklarina göre gercekten zor olmus. bizde tüp bebk yaptiricagiz. önce türkiyede düsündük. sonra herif orada uzun olur burda yaptirmaya karar verdikk.
birsey soracam. tv lerde doktorlar 2 hafta da tüp bebk yapiyoruz diyorlar. ben hic inanmiyorum. daha uzun sürüyor. sen ne dersin bu konuda. arkadsin biri bunlara inanip türkiyeye gidicekte.
Canim iki hafta bana pek inandirici gelmedi..... benim 3.5 haftam vardi iner inmez doktora gittik eve bile gitmeden.... ondan 3 gun sonra adetim basladi ve tedaviye basladik.. veee zamanimiz ancakkk yeti yani canim 2 hafta IMKANSIZ... Bize 4 gun tam dinlenme verildi yani ucus yasak Biz 5. gun uctuk .... Bence arkadasin 2 hafta lafina inanmasin.... Bu arada benim esim burali yani yabanci... eger bu tedaviyi burda yaptirsaydik (ozel) asla bukadar kisa surmezdi daha uzun surerdi dedi.. Boooool sanslar yerimseniben
INSALLAH güzel heberleri alirsin canimmm :Saruboceq: anlattiklarina göre gercekten zor olmus. bizde tüp bebk yaptiricagiz. önce türkiyede düsündük. sonra herif orada uzun olur burda yaptirmaya karar verdikk.
birsey soracam. tv lerde doktorlar 2 hafta da tüp bebk yapiyoruz diyorlar. ben hic inanmiyorum. daha uzun sürüyor. sen ne dersin bu konuda. arkadsin biri bunlara inanip türkiyeye gidicekte.
Canim iki hafta bana pek inandirici gelmedi..... benim 3.5 haftam vardi iner inmez doktora gittik eve bile gitmeden.... ondan 3 gun sonra adetim basladi ve tedaviye basladik.. veee zamanimiz ancakkk yeti yani canim 2 hafta IMKANSIZ... Bize 4 gun tam dinlenme verildi yani ucus yasak Biz 5. gun uctuk .... Bence arkadasin 2 hafta lafina inanmasin.... Bu arada benim esim burali yani yabanci... eger bu tedaviyi burda yaptirsaydik (ozel) asla bukadar kisa surmezdi daha uzun surerdi dedi.. Boooool sanslar yerimseniben
Sevgili Umutlu birben ve claramavi benim tedavim 21 eylilde adetin ilk günüyle başladı 5 ekimde transferim oldu.yani olabiliyor.ama merkezden merkeze ve bünyeden bünyeye tedavi şekli değişiyor ama öyle dediğinmiz gibi imkansız değil.
Sevgili Umutlu birben ve claramavi benim tedavim 21 eylilde adetin ilk günüyle başladı 5 ekimde transferim oldu.yani olabiliyor.ama merkezden merkeze ve bünyeden bünyeye tedavi şekli değişiyor ama öyle dediğinmiz gibi imkansız değil.
Evet canim ama arkadasimiz yurt disindan Turkiyeye gidecekmis.... ucmadan once benim bildigim kesinlikle 4 gun dinlenmesi gerekiyor yani ucamaz.... orda yasayanlar icin gecerli olabilir bence.... yurt disindan gelecegi icin arkadasimizin nelerle karsilasacagini bilemeyiz ben o acidan imkansiz diye dusunuyorun..
canım beni 2 hafta sürdü tedavim 3. hafta transferim yapıldı :)))))) eğer güvüenilir bir hastane ise neden olmasın kısa protokol denen bişi var
canım 2 hafta dedikleri süre sadece ilaç kullanım süresi hayatım siz yanlış anlamışsınızdır adet olur olmaz inelere başlıyırsun 2 hafta oluyo 3. haftada yüklemen yapılıyo bekleme süresini o 2 haftaya katmıyorlar ben eylül 4 de inelere başladım eylül 17 de yumurtalarım toplandı 20 eylüldede yüklemem yapıldı 2.5 hafta bile sürmedi ama test gününü bekliyonya 12 gün onu saymıyolar bu arada ben gebeyim yani tuttu
Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
Sali tekrar kan vericem insallah katlanir
Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
Sali tekrar kan vericem insallah katlanir
himm gercektende kisa sürmssss bilmiyorumkismile bana cook kisa geldiiliyor. bazen hiv beklemeigin aksilikler cikabiliyorr.
canim sen hamilemisinnn 5 ekimde tarnsfer olduguna göre. simdiye test yaptirmis omalisin heralde.
Evet canim ama arkadasimiz yurt disindan Turkiyeye gidecekmis.... ucmadan once benim bildigim kesinlikle 4 gun dinlenmesi gerekiyor yani ucamaz.... orda yasayanlar icin gecerli olabilir bence.... yurt disindan gelecegi icin arkadasimizin nelerle karsilasacagini bilemeyiz ben o acidan imkansiz diye dusunuyorun..
evet haklisin. 2 hafta cook kisa geliyor bana. yurt disindaki doktorlar tüp bebk konusundaki bazi tahlilleri yapmiyorlar. türkyiede o tahlilleri istiyormuslar. bazen aksiliklerde oluyormus. bunu tv de türk doktoru demisti canimmm olumunekankayizsmile
her sey hakimizdan hayirlisi olur INSALALHHHHHHHHHH :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?