2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

INSALLAH güzel heberleri alirsin canimmm :Saruboceq: anlattiklarina göre gercekten zor olmus. bizde tüp bebk yaptiricagiz. önce türkiyede düsündük. sonra herif orada uzun olur burda yaptirmaya karar verdikk.
birsey soracam. tv lerde doktorlar 2 hafta da tüp bebk yapiyoruz diyorlar. ben hic inanmiyorum. daha uzun sürüyor. sen ne dersin bu konuda. arkadsin biri bunlara inanip türkiyeye gidicekte.

Tebrikler çok güzel degerin.
Insallah saglikli bir sekilde devam eder

nasilsin canimm. senin gününde az kaldi hadi hayirli ahaberler verirsin INSALLAHHHHHHHH :Saruboceq:

nasilsin canimm. senin gününde az kaldi hadi hayirli ahaberler verirsin INSALLAHHHHHHHH :Saruboceq:[/QUOTE]

Evet az kaldi.
Yarin heyecandan gidebilirim.
Sabah kan vericem aksam is çikisinda sonucu alirim ölürÜm ben.:lepi:

nasilsin canimm. senin gününde az kaldi hadi hayirli ahaberler verirsin INSALLAHHHHHHHH :Saruboceq:

Evet az kaldi.
[/QUOTE]

oleyyyyyyyyyy az kalmis tatlim yaaaaaaaaaaaaaaaa Şeniz hadi hayirli haberlerini bekliyoruz canimmm opuyorumnanaktan

seninde hayirli, ugurlu olsun canimmm :Saruboceq: kucagina almkata nasip olur INSALLAHHHH :Saruboceq:ayy ne güzelll keseyi görücen opuyorumnanaktan
darisi bizlerin basina :Saruboceq: sende tüp bebktenmi hamile kaldinn ???

Son düzenleme:

Evet az kaldi.
[/QUOTE]

yarın buyuk gun rabbım yuzunu guldursun ınşşşşşşşşşşşşşşşşş

Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
Sali tekrar kan vericem insallah katlanir

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
maşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

süper canım, hihoyyyt tbrler ,çokk sevindimm:sm_cool:, ard arda güzel haberler geliyor inş bu yolda giden herkes bu sevinci yaşarzemuszemus

szınkı braz buyur cınsıyet ogrenmeye yakında ben arkanızdan gelırım ınş :)

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :teytey: :teytey: cok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ALLAH tamanina erdirsinnnnnnnnnnn :Saruboceq:
canim bu gün hep seni merak ettim. ögleden sonra komsuma gitmistim. eve geldim pc actimm. pc acilmiyorduuuu klava: herif gec geldi yaptii. cok sükür. bu saate senin icin girdimmm Şeniz
ayyyyyyyyy coook sevindimm yaaaaaaaaaaaa olumunekankayizsmile
yazini gördünn ayyyyyyy arkadas hamileymis dedim herifeeeeeeeeeeeeee :dance: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…