canım 2 hafta dedikleri süre sadece ilaç kullanım süresi hayatım siz yanlış anlamışsınızdır adet olur olmaz inelere başlıyırsun 2 hafta oluyo 3. haftada yüklemen yapılıyo bekleme süresini o 2 haftaya katmıyorlar ben eylül 4 de inelere başladım eylül 17 de yumurtalarım toplandı 20 eylüldede yüklemem yapıldı 2.5 hafta bile sürmedi ama test gününü bekliyonya 12 gün onu saymıyolar bu arada ben gebeyim yani tuttu
benim arkadas dedi. var sayalim 3 hafta olsun. trasnferden sonra dinlenmesi gerekmiyormuu.
gerci arkadsin ablasi gill istanbuldaymis ama. ne bilim ben bura tedaviye basladim. bür sürü aksilik cikti. türkiyeye gitmeden önce doktorla iyice konusmak gerek bence.
bu arada benim büyük ihtinmalle carsamba yumurtalrim toplanicakk. INSALLAH bede senin gibi sevinirim canimm. bebegin hayirli, ugurlu olsunnnn :Saruboceq: kucagina almakta nasip olur INSALLAAHHHHHHHHHHH :Saruboceq:
süper canım, hihoyyyt tbrler ,çokk sevindimm:sm_cool:, ard arda güzel haberler geliyor inş bu yolda giden herkes bu sevinci yaşarzemuszemus
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :teytey: :teytey: cok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ALLAH tamanina erdirsinnnnnnnnnnn :Saruboceq:
canim bu gün hep seni merak ettim. ögleden sonra komsuma gitmistim. eve geldim pc actimm. pc acilmiyorduuuuklava: herif gec geldi yaptii. cok sükür. bu saate senin icin girdimmm Şeniz
ayyyyyyyyy coook sevindimm yaaaaaaaaaaaa olumunekankayizsmile
yazini gördünn ayyyyyyy arkadas hamileymis dedim herifeeeeeeeeeeeeee :dance: :dance:
Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
Sali tekrar kan vericem insallah katlanir
espoir canım çokkk tebrik ederim, çok mutlu oldum, inşallah değerin katlanır, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr 13 gunum ve idrar testimde kocamannnnnnnn birrrr arti varrrrrrrrrrrrrrrrrrryarinda kan testi sonucunu aliyorummmmmmmmmm
Tebrikler, gözünüz aydın, umarım yarın da güzel bir sonuç bildirirsiniz...
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr 13 gunum ve idrar testimde kocamannnnnnnn birrrr arti varrrrrrrrrrrrrrrrrrryarinda kan testi sonucunu aliyorummmmmmmmmm
tekrar tbr ederım gozun aydın canım saglıklan al kucagına unş darısı bızeeeee
espoir canım çokkk tebrik ederim, çok mutlu oldum, inşallah değerin katlanır, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
değerin süper canım allah kucağına almayı nasip etsin
Sagolun arkadaslar güzel dilekleriniz için.
Insallah degerim katlanir sali günü tekrar tahlilim var insan ister istemez endise ediyor.
gülüm içini ferah tut sen rahat olki bebeğinde hüzürlu olsun büyümeye başlasın karnında daha bu dert bitecek bidahaki hafta kese varmı diye dert etcen o bitcek kalp atışını o bitcek diğeri 9 ay dert etceğin çok şey olacak o yüzden sen mutlu ol değerin iyi gününde erken değil değerinin düşeceğini sanmıyorum genelde 11-12.gün testleri sonradan düşüyo sen 15. gün testi olduğun için sorun olmaz merak etme
tesekkurler canim bu mutlulugu herkesin yasamasi dilegiyle
canım ne yaptın kan testin nasıl çıktı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?