insallah dedigin gibidir.
Transferim 15 ekim oldu tahilim 29 ekimdi.
Fakat benim endisem ben çok hastayim bronsit ve astlim var nefesim daraliyor, kuru öksürük. Durumum gittikçe agarlasiyordu antibiyotik kullanmak zorunda kaldim.
Evim soguk annemde kaliyorum dün aksamdan beri.
Korkuyorum ki bebegime birsey olur.
merhaba kızlar biraz geç oldu yazamadım, yoğundum hafta sonu, hayırlısıyla annemle babamı hacıya uğurladım. cumartesi günü ultrasona gittim veeeee keseyi gördüm. çok güzel dedi doktorum, progestan kapsül, elevit ve coraspin devam. 2 hafta sonra kalp sesi için gidicez. hayırlısı bakalım...2 gündür bulantılar başladı. sürekli açlık hissi oluyor, bir şeyler yiyorum bu sefer de bulantı artıyor:)))
merhaba kızlar biraz geç oldu yazamadım, yoğundum hafta sonu, hayırlısıyla annemle babamı hacıya uğurladım. cumartesi günü ultrasona gittim veeeee keseyi gördüm. çok güzel dedi doktorum, progestan kapsül, elevit ve coraspin devam. 2 hafta sonra kalp sesi için gidicez. hayırlısı bakalım...2 gündür bulantılar başladı. sürekli açlık hissi oluyor, bir şeyler yiyorum bu sefer de bulantı artıyor:)))
insallah dedigin gibidir.
Transferim 15 ekim oldu tahilim 29 ekimdi.
Fakat benim endisem ben çok hastayim bronsit ve astlim var nefesim daraliyor, kuru öksürük. Durumum gittikçe agarlasiyordu antibiyotik kullanmak zorunda kaldim.
Evim soguk annemde kaliyorum dün aksamdan beri.
Korkuyorum ki bebegime birsey olur.
canım atibiyotik kullanma canım nolur hergün sarımsak ye tek yiyemezsen yoğurda koy ye canım benim eşimde seenin gibi ilk evlendik 2 ayda bi 20 gün yatağa düşüyoduserumlarla ayağa kalkıyordu ilaçlar hiç bir işe yaramıyodu artık i,md, hergün sarımmsak ve meyve veriyorum çok şükür 2 senedir bişeyi yok
kizlar ben cook garip duygular icerindeyimm persembe günü yumoslar taoplanicaak.
ay sanki ben bebk istemiyormusum gibi bir hisse kapildimmm
aranizda benim gibi böyle hisseden varmii ??? karmasik duygular icerisindeyim.
sanki günlerce bebek icin agliyan. kac yildir bebek sahibi olmak icin YARADANA dua eden, üzülen ben degilmisim gibi yaaaaaaaabu normalmmiii??
kendime cok kiziyorumm, nyie bebk duygusunadan sogudum diyeee
tüp bebk yaptiranlar ne olursunuz yasadiklarinizi yazin yaaa
Canim kullandigim antibiyotik hamilelere göre.
Cuma basladim bugün 2ci tahlilimi yaptirdim ve degerim 560'tan 2225 yükseldi.
Her ilaci yazmiyor doktorum durumum hassas ona göre.
öksüre öksüre göbegim patlicak.
Peki sarimsagi nasil yediriyorsun esine onuda uygularim.
aynı hısler bndede var
psıkolojıkmen sınırlerımız bozuk gecer ınşşş
eylemcimm Maşallaaaaaaaahh arkadaşııııımmmmİnşallaaahhh buk buklarıda duyucasss sağlıllada kucağına alacaksınn Rabbim senin ve bebişiiinin yardımcısı olsuunnn birde Allahh kabull etsiinnn Allah kavuştursuunn annen babanlaa )
Umutlubirben canım benim aynı hisleri bende yaşadım.yumurta toplamadan bi gece önce hiç uyumadım çok kötü hissettim kendimi sorguladımmve operasyona ağlaya ağlaya girdim.ve sırf kendimi kastığım için herkesin çok kolay dediği işlem bana işkence oldu.sonrasında çok ağrım oldu.doktorum bana kendini öyle kastın ki anestezi çözemedi nerdeyse dedi.ve kastığımdan toplama işlemi güç olmuş ve karnıma bastırarak toplamak zorunda kalmışlar.ağrılarda ondan olmuş. transfer günüyse inanılmaz ağrım vardı beni aradılar ben nasıl yaparım masaya çıkamam ağrıdan diyordum doktorum bugün transfer deyince ağrı mağrı kalmadı:))))hoplaya zıplaya gittiimm:)neşeyle yattıum masaya ve gülümseyerek uyandım.beni kasan aslında daha önce hiç bir ameliyat v.s yaşamamam o ortamı merakla kendimi kasmam ve korkmammış bugün anlıyorum.seninde muhakkak şu an anlamlandıramasanda vardır aslında başka nedenin.hiç üzme arkadaşım.ben kastım kastım acı çektirdim kendime sadece.ama şimdi artılk herşeye hakimim.ne olacak ne olmayacak biliorum kafamda içimde rahat.ben 3 gün gizli gizli ağladım Allahım olsun ben bi daha deneyemem diye ama olumsuz sonuç aldığımda aklıma ne ağrım ne korkum bişey gelmedi ne zaman yeniden deniyoruz dedim.inan bana geçecek.hiç üzülme.kendini kötü hissetme inan hiç kolay şeyler değil yaşadıklarımız.kendini sakın suçlama neden böyle hissediorum diye.Rabbim yar ve yardmcın olsun arkadaşım.inan bana senin için dua edicem.hakkında hayırlısı olsun canım
hadi yaaaaa ne bicim duygularimiz varr önce cook istiyoruz sonrasinda da istemiyoruz gibiyizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?