2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

merhaba kızlar biraz geç oldu yazamadım, yoğundum hafta sonu, hayırlısıyla annemle babamı hacıya uğurladım. cumartesi günü ultrasona gittim veeeee keseyi gördüm. çok güzel dedi doktorum, progestan kapsül, elevit ve coraspin devam. 2 hafta sonra kalp sesi için gidicez. hayırlısı bakalım...2 gündür bulantılar başladı. sürekli açlık hissi oluyor, bir şeyler yiyorum bu sefer de bulantı artıyor:)))

canım atibiyotik kullanma canım nolur hergün sarımsak ye tek yiyemezsen yoğurda koy ye canım benim eşimde seenin gibi ilk evlendik 2 ayda bi 20 gün yatağa düşüyoduserumlarla ayağa kalkıyordu ilaçlar hiç bir işe yaramıyodu artık i,md, hergün sarımmsak ve meyve veriyorum çok şükür 2 senedir bişeyi yok

aycanım hayırlısı olsun mide bulantın normal canım banada oldu devamda ediyo ve o açlık hissi beni bitiriiyo ne yesem dokunuyo ama hep açım bende dayandım çikolata ve çubuk kırakere :)

eylemcıgım allh kabul etsın hac zıyaretlerını aılenın ararlarsa bebek ıcın banada dua etsınler :)bızımde aıle dostumuz gıttı söledım onada.senın adınada cok sevndım rabbım saglıklan kucagına almayı nasp etsın

cook gecmis olsunn canimmm üzüldümm yaa benim 9 yasindaki yiyenimde astim hastasi cook zorlaniyor cocuk cagiz. kendine iyi bak tatlimmm
INSALLAH bise olmazzz hayirlisiyla kucagina almakta nasip olurrrrrrrrrrr

kizlar ben cook garip duygular icerindeyimm persembe günü yumoslar taoplanicaak.
ay sanki ben bebk istemiyormusum gibi bir hisse kapildimmm
aranizda benim gibi böyle hisseden varmii ??? karmasik duygular icerisindeyim.
sanki günlerce bebek icin agliyan. kac yildir bebek sahibi olmak icin YARADANA dua eden, üzülen ben degilmisim gibi yaaaaaaaa bu normalmmiii??
kendime cok kiziyorumm, nyie bebk duygusunadan sogudum diyeee
tüp bebk yaptiranlar ne olursunuz yasadiklarinizi yazin yaaa

INSALLAH kucagina lamkata nasip olur canimmmmmmm güzel günler hepimizin olsunnn

Canim kullandigim antibiyotik hamilelere göre.
Cuma basladim bugün 2ci tahlilimi yaptirdim ve degerim 560'tan 2225 yükseldi.
Her ilaci yazmiyor doktorum durumum hassas ona göre.
öksüre öksüre göbegim patlicak.
Peki sarimsagi nasil yediriyorsun esine onuda uygularim.

Ne güzel adina sevindim.
Saglikli kucagina almak nasip olur.
Sen simdi kaç haftalik hamilesin ? Bulanti disinda belirtilerin halen var mi.

aynı hısler bndede var
psıkolojıkmen sınırlerımız bozuk gecer ınşşş

eylemcimm Maşallaaaaaaaahh arkadaşııııımmmmİnşallaaahhh buk buklarıda duyucasss sağlıllada kucağına alacaksınn Rabbim senin ve bebişiiinin yardımcısı olsuunnnbirde Allahh kabull etsiinnn Allah kavuştursuunn annen babanlaa)

Umutlubirben canım benim aynı hisleri bende yaşadım.yumurta toplamadan bi gece önce hiç uyumadım çok kötü hissettim kendimi sorguladımmve operasyona ağlaya ağlaya girdim.ve sırf kendimi kastığım için herkesin çok kolay dediği işlem bana işkence oldu.sonrasında çok ağrım oldu.doktorum bana kendini öyle kastın ki anestezi çözemedi nerdeyse dedi.ve kastığımdan toplama işlemi güç olmuş ve karnıma bastırarak toplamak zorunda kalmışlar.ağrılarda ondan olmuş. transfer günüyse inanılmaz ağrım vardı beni aradılar ben nasıl yaparım masaya çıkamam ağrıdan diyordum doktorum bugün transfer deyince ağrı mağrı kalmadı:))))hoplaya zıplaya gittiimm:)neşeyle yattıum masaya ve gülümseyerek uyandım.beni kasan aslında daha önce hiç bir ameliyat v.s yaşamamam o ortamı merakla kendimi kasmam ve korkmammış bugün anlıyorum.seninde muhakkak şu an anlamlandıramasanda vardır aslında başka nedenin.hiç üzme arkadaşım.ben kastım kastım acı çektirdim kendime sadece.ama şimdi artılk herşeye hakimim.ne olacak ne olmayacak biliorum kafamda içimde rahat.ben 3 gün gizli gizli ağladım Allahım olsun ben bi daha deneyemem diyeama olumsuz sonuç aldığımda aklıma ne ağrım ne korkum bişey gelmedi ne zaman yeniden deniyoruz dedim.inan bana geçecek.hiç üzülme.kendini kötü hissetme inan hiç kolay şeyler değil yaşadıklarımız.kendini sakın suçlama neden böyle hissediorum diye.Rabbim yar ve yardmcın olsun arkadaşım.inan bana senin için dua edicem.hakkında hayırlısı olsun canım

hıııııı canım ben sandım sen rasgele bi ilaç içtin arkadaşımın biri öle yapmıştı doktorun vrdiyse kullan sorun olmaz
sarımsak her türlü antibiyotik görevi görür canım ister ölece bitane dişi at azına yut ister akşam yemeklerinde yoğurda yada cacığa kat öle ye ama mutlaka çiğ olsun pişğirince vitamini kalmaz

kızlar hepinizin iyi dilekleri için teşekkürler... benim gebeliğim tam 6 hafta ve bulantı ile akşamları çokkk erken uyuma dışında bir belirti yok. Allah isteyen herkesin tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah...

sagol canim ALLAH razi olsunn. bende sizlere dua ediyroum. kendimden cook. hatta kendime hemen hemen hic dua etmiyorum. ailem cok dua ediyor. onlarin dua larina güveniyorumm canimm
ayyy duygularim karma karisik yaa. niye böyleyim anlamiyorum. aslinda bebek olacak ümidim varr. hani insanin hic ulasmadigi hayallriri varya. o hayal biticege yakin. yani benim bebek sahibi olmam bir hayaldi benim icin.
simdi bebk sahibi olmaya cook yaklastim. o ulasamdigim hayallerim biticek diye üzülüyorum sankii herife de dedim benim artik hic hevesim kalmadi. oda psikolojik diyor. dün alis veris merkezine gittim. bebeklere hic bakmadim. bebeklere karsi sevgimde kalmadi. ALLAH korusun bebgim olduktan sonra onu hic sevmiyicem diye korkuyorummm kendime cook kiziyorumm.

hadi yaaaaa ne bicim duygularimiz varr önce cook istiyoruz sonrasinda da istemiyoruz gibiyizzz

istememek deıl aslında .... suan ulasma asması ıcınde oldugumz ıcın negaıtf almak ıstemedıgımızden korku var. yanı negatıf olacaksa zaten hıc tedavım olmasın dıe dusunuyruz

dün dayanmayıp eczaneden gebelik testi almış eşim bir hevesle eve gelip yapmamı istedi ama sonuç malum negatif (negatif çıkacağını bile bile yaptım) nasıl moralim bozuldu anlatamam. sabaha kadar abuk sabuk rüyalar gördüm
yarın test günüm bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…