derin bizim vaktimiz daha gelmemiş sanırım beklemeye ve denemeye devamhakkında hayırlısı lotusummmübarek cumalar yüzüsuyu hürmetine Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.Hayırlı sağlıklı evlatlar nesip olsun bizlerede işallah.Dualarım seninle lotusumm damdan düşeni damdan düşen anlar demişler ya seni o kadar iyi anlıyorum ki daha 16 ekimde aldım negatifi mi. Rabbim bir daha yaşatmasın hiçbirimizee Ve hayırlısıyla artık kavuştursun bebişlerimize
Lotus canim geçmis olsun
Insallah birdahaki denemende bebisin tutunur.
CANIM BENİM ÜZÜLME SAKIN...herşeyde bir hayır vardır...vakti saati gelmemiş demekki...
Ama inanıyorumki Allah emeklerini boşa çıkarmıcak..neden doktorunu değiştireceksinki...
peki bu kez dondurulmuşlarlamı deneyeceksin....
kızlar aranızda şu jelden kullanan vardır...benim gebeliğim 3 haftayı geçti..hala kullanıyorum tabi...10.haftaya kadar kullanmam gerekiyormuşş...
size bişey sorucam çok merak ettim...dün akşam evde lavobaya gittim..idrarımı yaptıktan sonra böyle büyük bir parçanın çıkıyor olduğunu hissettim...şap diye tuvalete düşüverdi...baya büyüktü ama..öyle korktumki bebeği düşürdüm diye...böyle bembeyaz bişeydi..macun gibi..galiba jel birkintisi...ben öyle düşünüyorum bi fikri olan varmı...
kızlar aranızda şu jelden kullanan vardır...benim gebeliğim 3 haftayı geçti..hala kullanıyorum tabi...10.haftaya kadar kullanmam gerekiyormuşş...
size bişey sorucam çok merak ettim...dün akşam evde lavobaya gittim..idrarımı yaptıktan sonra böyle büyük bir parçanın çıkıyor olduğunu hissettim...şap diye tuvalete düşüverdi...baya büyüktü ama..öyle korktumki bebeği düşürdüm diye...böyle bembeyaz bişeydi..macun gibi..galiba jel birkintisi...ben öyle düşünüyorum bi fikri olan varmı...
galiba bebegimi kaybediyorum 11 gun ile 15 gun degerim ayni 27..
kızlar biraz önce doktordan geldim maalesef sonuç negatif bebeğim tutunmamış bana
yılbaşından sonra tekrar devam ediyorum bu sefer doktorumu değiştirerek devam edicem nasipse
sağol canım seninde tedavinin yarısı bitmiş hayırlı olsun ağrılı bi dönem ama normal bu ağrılar ii haberi alınca herşeyi unutacaksın bol bol moral depola Rabbim gönlündekini versin inş
hayırlı olsun canım bende hiç lekelenme kanama olmadı bu süreçte ama kanaması olan çok arkadaşım oldu korkma bol bol dinlen ben evin içinde yürümek dışında bi iş yapmadım bol bol dinlendim sende biyerlere uzanma ağır kaldırma doktorlar klasik söledi şeyler işte :)imkanın varsa hergün kuran oku Rabbim korusun meleğini
amin canım çok sağol doktor bidaha test yapalım demedi kese gününe kadar dikkat et kendine dedi sadece ama değerin yüksek ikiz olabilir dedi bikaç gün sonra test yaptırsam değerim yükselirsemi ikiz oluyo bu konuda pek bilgim yokda
umutsuzluğa kapılma canım seni en ii bizler anlarız azmı göz yaşı döktük isyan etmeden duamızı ettik herkesin bi zamanı varmış demekki inanmazsın belki ama bende hiç inanmıyordum olmaz diyordum ama rabbim ol deyipde ne olmuyoki bizim derdimizin dermanı dua vermiyosa vardır bi hayrı imtihanımız bu bizim.inş yarın bu güzel duyguyu rabbim sanada yaşatır
kızlar benim ara ara kasıklarım çok ağrıyo bianda giriyo ağrının acısından çok korluyorum bişimi oluyo diye sizdede oldumu ilaçlarmı yapıyo
Herkeze hayırlı cumalar..Günlerdir buradaki forumları okuya okuya vakit geçirmeye çalışıyorum.. Üzülenle üzülüyorum sevinenle umutlanıyorum..
Yarın test günüm... İçimden bir ses olmayacak diyor yeterince sabretmedin yeterince şükretmedin diyor... Hiç bir şey hissetmiyorum kızlar...
Ben yıllardır hiç bir şey hissetmiyorum.Keşke dedim yıllarca diğerleri gibi olabilsem.. Sizin gibi, komşum gibi annem gibi... Anne olmaya gelene kadar binlerce sorunla boğuştum
Şu an bile kocam yanımda değil, olamıyor.. O nun ilk görevi vatanını beklemek........
Yarın test günüm
sonuç olumsuz olursaa bir daha deneyemem korkarım....................
Allah ım senin işine karışılmaz elimizden gelen el açıp dua etmek geri çevirme bu kulları
YALVARIRIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Nurcan306 ne güzel dile getirmişsin çektiklerimizi.. Seni anlamasamda tahmin edebiliyorum
ne çektiğini 9 ay karnında taşı hisset... 3 kardeşim öldü, ben 2sine şahit oldum. Annemin neler yaşadığını gördüm 14 yaşındaydım son kardeşimde..
Allah anne olabilmeyi bile tattırmış sana. Şöyle düşünmk lazım o melek yaşasaydı belki sağlıklı olamayacaktı hem ona zor hem sana zor olacaktı zaten eşlerimiz yok yanımızda..
İstanbuldasın galiba en azından medeniyete sahipsin benim bulunduğum ilde kadın doğum hastanesi var ama doktoru yok o nedenle annemin yanındayım
ve yarrıın test günüm! Dilerim Allah ımdan beni daha kazık sorular beklemiyordur.....
Allah hepimizin yardımıcısı olsun güzelim, yılmak yok yola devaaaaam!:89:
mrb arkadaşlar, hamile olanlar için hayırlı olsun diliyorum, bende bugün doktora gittim, kese göründü, ama embriyo görünmedi, doktor daha erken dedi, haftaya tekrar gidecem inş o zaman görürüz, kalp atışlarını da duyarız,,şimdi 5 haftalık , nurcan canım sen kalp atışlarını 6. hafta da duyabilmişmiydin, :26: bi de çok acayip ama bende karın ağrısı dışında hiç bir belirti yok, ve hala inanamıyorum hamile olduğuma, kalp sesini duyana kadar da inanamayacam sanırım,
canımın içi bende seningibi çok telaşlandım araşştırdım herkez 6. haftada duyuyo ama bizimkiler tüp bebekya çok küçükler ondna duyamıyoruz bende 7. haftada duydum duyarsın haftaya ama iyi beslen ki bebişimizde büyüsün
ınş dıger ay bnde topıgınıze katılanlardan olurum nurcannnnnnnnnnn :)
inş ccanım dualarımm sizlerle, hergün önce sizler için dua ediyorum sonra kendim için, rabbim bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?