galiba bebegimi kaybediyorum 11 gun ile 15 gun degerim ayni 27..
Olmadiii!!!!!!!! okadar sevinmistim umutlanmistim ki.... ama dun gece bitti hersey..... sadece acisi kaldi ne hissettigimi bile bilmiyorum.... iyi bakin kendinize
Geçmiş olsun.hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.benim sat 2 ekim, 18 ekimde transferşm yapıldı.10.gün 172, 12. gün 470 di değerim.14. gün yoğun kanamam oldu ve az az devam etti.15.gün değerim 1520'di.kanama prognex iğneye rağmen tamamen kesilmedi.dün değerim 590' a düşmüştü.yani düşük yaşadım.şimdi sıfırlanmasını bekliyoruz, zaten hızla düşüyor...ilk adetimde yeniden dondurulmuş transferi yaptıracağız...çok üzüldük...umarım kimse yaşamaz...önce çok sevindik sonra çok üzüldük maalesef...
Aynen canım zaten doktorumda belki düşük ihtimal olarak görüp beklentiye girip stres yapmazsan şansında yükselir bi sperm bi yumurta diil mi belli mi olu dedii:13:ben ataşehirdeyim canım hastanede ümraniyede ama Temden 10 dk da gidiorum:)sen ne taraftasın)
dün aradım doktoru normal ilk üç ay bu ağrılar olur ama yinede dikakt et kendine dedi
zaten ağrısının acısı değil bişi olacak diye korkuyorum:)
tedirgin oldum şimdi ben yarın bi test daha yaptırıyım herhangi bir yer olurmu,inş dediğin gibi değildir
yerim ben onların nazlarını
canım ben transferden sonra test gününe kadar 2 kilo aldım, yediklerime dikkat etmeme rağmen ,ondan sonra hiç kilo almadım , ama o 2 kiloyu da veremedimkarnımda acayip şişkinlik var , şimdiden böyle diye kafama takıp duruyorum, 3 ay sonra olması gereken göbek şimdiden oldu, :26: ilaçlardan mı acep?
bende varımmm erdem hastanesi serap yaltı.... dün yumurtalarım toplandı pazartesi veya salı transferim olucak ....
Olmadı...:84:
Olma dıııııııı
inşallah güzel geçer işlemin bebeğine kavuşursun
Olmadiii!!!!!!!! okadar sevinmistim umutlanmistim ki.... ama dun gece bitti hersey..... sadece acisi kaldi ne hissettigimi bile bilmiyorum.... iyi bakin kendinize
canım ilaçan ineler vuruldukya yumurtalar şişsin diye ondan benim karnımdan kıyafetlerim olmuyo hmilelik bakıyom daha 2 aylık ben diğer gebeliğimde 9 ay normal kıyafeetlerimi giydim hiiiiiiiiiiiiiiiç çıkmadı karnım insanlar hamile olduğumu anlamıyodu şimdi 5 aylık sanıyolar millet şaşırıyo :)))))))))))) yapcak bişi yok doğumdan sonra gitcek inşallah bende sadece tedavi esnasında 1 kilo aldım sonrasında hiç almadım
canım ilaçan ineler vuruldukya yumurtalar şişsin diye ondan benim karnımdan kıyafetlerim olmuyo hmilelik bakıyom daha 2 aylık ben diğer gebeliğimde 9 ay normal kıyafeetlerimi giydim hiiiiiiiiiiiiiiiç çıkmadı karnım insanlar hamile olduğumu anlamıyodu şimdi 5 aylık sanıyolar millet şaşırıyo :)))))))))))) yapcak bişi yok doğumdan sonra gitcek inşallah bende sadece tedavi esnasında 1 kilo aldım sonrasında hiç almadım
ayy günaydınn kızlarrrrrnurcaan zenn espoiirrr ayy ne güsel dertler bunlarr yaaa:)))göbüşlüleerr siziiiii ohh yeğenlere bak yaaa 1. ayım mayım demiyolarr hoop burdayıs diyolarr maşallahh onlaraaa
Göbisliiiiiiiiiiiii olduk beni hiç göbegim yokken simdi balon gibi.
çok güzel birsey insanin hosuna gidiyor.
Darisi sana derincim insallah seninde büyük göbisin olur
aaammmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn espoiiirrrrrrriiiimmmmm işallahh espoirimm yaaa ama ben byaaa zayıf biriyimm böle nohut yutmuş kürdan kibii olarıımmmmm ohh göbüşlerinisiin tadını çıkarın bebişinizi her sevdiğinizzdee göbüşünüsüüü severkenee heppp bize de dua ediinnn
bende buyuk gobıssssssssssss ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
anladım canım bende hayatımda ilk defa böyle göbek görünce şok oldum, ilaçlardanmış meğer ,,benimde hiç bir kıyafetim olmuyor , sanırım ilk aydan yeni kıyafet alımına başlayacaz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?