• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

kızlar aranızda şu jelden kullanan vardır...benim gebeliğim 3 haftayı geçti..hala kullanıyorum tabi...10.haftaya kadar kullanmam gerekiyormuşş...

size bişey sorucam çok merak ettim...dün akşam evde lavobaya gittim..idrarımı yaptıktan sonra böyle büyük bir parçanın çıkıyor olduğunu hissettim...şap diye tuvalete düşüverdi...baya büyüktü ama..öyle korktumki bebeği düşürdüm diye...böyle bembeyaz bişeydi..macun gibi..galiba jel birkintisi...ben öyle düşünüyorum bi fikri olan varmı...

hakkında hayırlısı lotusumm:16:mübarek cumalar yüzüsuyu hürmetine Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.Hayırlı sağlıklı evlatlar nesip olsun bizlerede işallah.Dualarım seninle lotusumm damdan düşeni damdan düşen anlar demişler ya seni o kadar iyi anlıyorum ki daha 16 ekimde aldım negatifi mi.:58:Rabbim bir daha yaşatmasın hiçbirimizee Ve hayırlısıyla artık kavuştursun bebişlerimize:64:
derin bizim vaktimiz daha gelmemiş sanırım beklemeye ve denemeye devam :71:
Lotus canim geçmis olsun
Insallah birdahaki denemende bebisin tutunur.

inş.2.denememizde tutar Yüce Yarabbim herkesin gönlüne göre versin
CANIM BENİM ÜZÜLME SAKIN...herşeyde bir hayır vardır...vakti saati gelmemiş demekki...
Ama inanıyorumki Allah emeklerini boşa çıkarmıcak..neden doktorunu değiştireceksinki...
peki bu kez dondurulmuşlarlamı deneyeceksin....

sonucu aldığımda hiç üzülmedim çünkü dün rüyamda gördüm negatif sonuç aldığımı onun için sabah giderkenhiç ümitlenmedim nedendir bilmiyorum ama hiç üzülmüyorum
doktorum çok iyi bir doktor ama çok yoğun oluyor ve artık 6-7 saat beklemek istemyorum bekledikçe sinirlerim geriliyor

kızlar aranızda şu jelden kullanan vardır...benim gebeliğim 3 haftayı geçti..hala kullanıyorum tabi...10.haftaya kadar kullanmam gerekiyormuşş...

size bişey sorucam çok merak ettim...dün akşam evde lavobaya gittim..idrarımı yaptıktan sonra böyle büyük bir parçanın çıkıyor olduğunu hissettim...şap diye tuvalete düşüverdi...baya büyüktü ama..öyle korktumki bebeği düşürdüm diye...böyle bembeyaz bişeydi..macun gibi..galiba jel birkintisi...ben öyle düşünüyorum bi fikri olan varmı...

canım pek bilgim yok ama jel birikintisidir ve vucudun atıyordur onu istersen doktorunu ara bir sor

canım jel merak etme bende 9 haftalık oldu bu hafta son kutuyu kullanacağım arada öle top halinde düşer rengide bazen koyu olabilir kahverengimsi telaşlanmna ozamanda içerde birikiyoya iidrarla felan rengi değişiyo

galiba bebegimi kaybediyorum 11 gun ile 15 gun degerim ayni 27..

canım ya Allah yardımcın olsun inşallah bir mucize olur da değerin yükselir ama şunuda unutma eğerki Allah göstermesin bunu kaybetsen bile tüp bebeğin sende tutunduğu artık belli birkere rahme bebek tutununca daha sonra daha kolay hamile kalına bilior inşallah bunlara gerek kalmazda yavrunu rabbim sana bağışlar

sağol canım seninde tedavinin yarısı bitmiş hayırlı olsun ağrılı bi dönem ama normal bu ağrılar ii haberi alınca herşeyi unutacaksın bol bol moral depola Rabbim gönlündekini versin inş

hayırlı olsun canım bende hiç lekelenme kanama olmadı bu süreçte ama kanaması olan çok arkadaşım oldu korkma bol bol dinlen ben evin içinde yürümek dışında bi iş yapmadım bol bol dinlendim sende biyerlere uzanma ağır kaldırma doktorlar klasik söledi şeyler işte :)imkanın varsa hergün kuran oku Rabbim korusun meleğini

amin canım çok sağol doktor bidaha test yapalım demedi kese gününe kadar dikkat et kendine dedi sadece ama değerin yüksek ikiz olabilir dedi bikaç gün sonra test yaptırsam değerim yükselirsemi ikiz oluyo bu konuda pek bilgim yokda

umutsuzluğa kapılma canım seni en ii bizler anlarız azmı göz yaşı döktük isyan etmeden duamızı ettik herkesin bi zamanı varmış demekki inanmazsın belki ama bende hiç inanmıyordum olmaz diyordum ama rabbim ol deyipde ne olmuyoki bizim derdimizin dermanı dua vermiyosa vardır bi hayrı imtihanımız bu bizim.inş yarın bu güzel duyguyu rabbim sanada yaşatır

,canım bazı doktorlar bizim duygularımızı önemsemiyor çok fazla böle yüksek sonuç alıp kimyasal gebelik çıkan artkadaşla tanıştım burda doktor 1 test yapıyo hamilesin diyo bu insan cağızlar kese gününe kadar ne hayellerle geliyoler birde bakıyolar değer katlanmamış düşmüş meğerse kimyasal gebelikmiş bence sen kendini gaantiye al asla üzülmeni istemem ama ümiitlenip üzüleceğine şimdi üzül değerin yükselmesi bebeğinin camnlı olduğunu büyüdüğünü gösterir normal gebelikte 100 1500 felan en fazla üstü 300 400 oldumu işler genelde 2 veya 3 yani çoğul gebelik oluyo

kızlar benim ara ara kasıklarım çok ağrıyo bianda giriyo ağrının acısından çok korluyorum bişimi oluyo diye sizdede oldumu ilaçlarmı yapıyo

canım telaşlanma normal benim kasıklarım ağrıdığ gibi belimde kopuyo diğer bebeğimde hiç derdim yoktu ama bu yavrular zor geldiya nazlı oluyolar :) yer değiştirirken napıyolarsa içerde :)))))))))

Herkeze hayırlı cumalar..Günlerdir buradaki forumları okuya okuya vakit geçirmeye çalışıyorum.. Üzülenle üzülüyorum sevinenle umutlanıyorum..
Yarın test günüm... İçimden bir ses olmayacak diyor yeterince sabretmedin yeterince şükretmedin diyor... Hiç bir şey hissetmiyorum kızlar...

Ben yıllardır hiç bir şey hissetmiyorum.Keşke dedim yıllarca diğerleri gibi olabilsem.. Sizin gibi, komşum gibi annem gibi... Anne olmaya gelene kadar binlerce sorunla boğuştum
Şu an bile kocam yanımda değil, olamıyor.. O nun ilk görevi vatanını beklemek........

Yarın test günüm
sonuç olumsuz olursaa bir daha deneyemem korkarım....................
Allah ım senin işine karışılmaz elimizden gelen el açıp dua etmek geri çevirme bu kulları

YALVARIRIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:43:

canım kimin nasıl bi anne olduğu Allahımın kime çocuk vereceği belli olmaz benim eşim de vatan koruyor o yüzden hiç yanımda olamıyor daha önce 9 ay taşıdım oğlumu doğdu 2 gün sonra öldü 9 aylık hamilelik sürecimde eşim hiiiiiiç benimle ilgilenemedi hastaneye gidebilmem için sabah ezanında evden çıkıyorum ben hamile hamile yollarda tansiyonummu düşmedi bayılmadımmı okadar eziyet kocaman yavrucak odası bile hazır gitti elimden 2 yıldır tekrar uğraşıyorum hiç yılmadım ki bebeğ,mi kaybederken nerdeyse bende ölüyordum bu riskim hala var 2 hastaneye birden gidiyorum şimdi tekrar geçen seferki gibi bişey olursa erkken müdahale için şuna bebeği 9 haftalık tüp bebek eşim hala yanımda değil manevi olarak yanımda ama iş bırakmıyo asker eşi olunca böle uzatmıyım yılmak yok inşallah tutar ama tutmazsada buna layık nolmadığını düşünme ozaman hiç birimiz buna layık değilmiyizde anne olamıyoruz rabbimde bizi böle deniyo napalım Allah beterinden korusun

Nurcan306 ne güzel dile getirmişsin çektiklerimizi.. Seni anlamasamda tahmin edebiliyorum
ne çektiğini 9 ay karnında taşı hisset... 3 kardeşim öldü, ben 2sine şahit oldum. Annemin neler yaşadığını gördüm 14 yaşındaydım son kardeşimde..

Allah anne olabilmeyi bile tattırmış sana. Şöyle düşünmk lazım o melek yaşasaydı belki sağlıklı olamayacaktı hem ona zor hem sana zor olacaktı zaten eşlerimiz yok yanımızda..
İstanbuldasın galiba en azından medeniyete sahipsin benim bulunduğum ilde kadın doğum hastanesi var ama doktoru yok o nedenle annemin yanındayım

ve yarrıın test günüm! Dilerim Allah ımdan beni daha kazık sorular beklemiyordur.....

Allah hepimizin yardımıcısı olsun güzelim, yılmak yok yola devaaaaam!:89:

Nurcan306 ne güzel dile getirmişsin çektiklerimizi.. Seni anlamasamda tahmin edebiliyorum
ne çektiğini 9 ay karnında taşı hisset... 3 kardeşim öldü, ben 2sine şahit oldum. Annemin neler yaşadığını gördüm 14 yaşındaydım son kardeşimde..

Allah anne olabilmeyi bile tattırmış sana. Şöyle düşünmk lazım o melek yaşasaydı belki sağlıklı olamayacaktı hem ona zor hem sana zor olacaktı zaten eşlerimiz yok yanımızda..
İstanbuldasın galiba en azından medeniyete sahipsin benim bulunduğum ilde kadın doğum hastanesi var ama doktoru yok o nedenle annemin yanındayım

ve yarrıın test günüm! Dilerim Allah ımdan beni daha kazık sorular beklemiyordur.....

Allah hepimizin yardımıcısı olsun güzelim, yılmak yok yola devaaaaam!:89:

:))))))))))) canım gülimmi alimmi bilemedim medeniyet dediğin yerdeki doktorlar doğumumu anlamadığı için benim bebeğim öldü hiç bir hastalığı yoktu ama burdaki doktorlar bizi insan yerine koymuyor yani bi hastalığı yoktu sadece erken doğummuş ama suyum sancım gelmeyince doktorlar anlamamış zaten bakmıyolar bile nasıl anlasınlar önceden özelde bakmıyordu bize çok şükür artık bakıyoda bende artı olarak özelede gidebiliyorum gerçi günahta almıyım şuanki doktorlar yeni tayin edildi bunlar nasıl bilmiyorum ama eskileri anllattığım gibiydi bu arada ankara gatayamı gidiyorsun

annen içinde çok üzüldüm Allahım ona ssabırlar versin çok zor hani insan olmuyo diye üzülüyo ama olupta kaybetmesi çok kötü insanın canı gimiş oluyo oğlum öldüğünde ilk bende yaşamamın sanki anlamı yok gibi hissediyodum ama işte geçiyo bi şekilde

mrb arkadaşlar, hamile olanlar için hayırlı olsun diliyorum, bende bugün doktora gittim, kese göründü, ama embriyo görünmedi, doktor daha erken dedi:19:, haftaya tekrar gidecem inş o zaman görürüz, kalp atışlarını da duyarız,,şimdi 5 haftalık , nurcan canım sen kalp atışlarını 6. hafta da duyabilmişmiydin, :26: bi de çok acayip ama bende karın ağrısı dışında hiç bir belirti yok, ve hala inanamıyorum hamile olduğuma, kalp sesini duyana kadar da inanamayacam sanırım, :50:

mrb arkadaşlar, hamile olanlar için hayırlı olsun diliyorum, bende bugün doktora gittim, kese göründü, ama embriyo görünmedi, doktor daha erken dedi:19:, haftaya tekrar gidecem inş o zaman görürüz, kalp atışlarını da duyarız,,şimdi 5 haftalık , nurcan canım sen kalp atışlarını 6. hafta da duyabilmişmiydin, :26: bi de çok acayip ama bende karın ağrısı dışında hiç bir belirti yok, ve hala inanamıyorum hamile olduğuma, kalp sesini duyana kadar da inanamayacam sanırım, :50:

canımın içi bende seningibi çok telaşlandım araşştırdım herkez 6. haftada duyuyo ama bizimkiler tüp bebekya çok küçükler ondna duyamıyoruz bende 7. haftada duydum duyarsın haftaya ama iyi beslen ki bebişimizde büyüsün

Pozitif sonuç alıp bebeğiyle bekleyenler
yeni bir topic açtık gebe kalan arkadaşları bekliyoruz birbirimize orda sorularımızı ve merak ettiklerimizi sorabiliriz

Dilemmaaa cımm hakkında hayırlısı neyse o olsun be canım:16:Rabbim mübarek gün hürmetine inşallah gönlünde kini hakkında hayırlı kılsın.sağlıkla inşallah.

Nurcanım nasılsın yawww:)))))denk gelemiyoruuss:)))yeğen nasıl bakemm;))zolamaya başladı mı annesini nazlanıyo mu bakemmm:13:kaç hadftalık oldun hayatım;)

canımın içi bende seningibi çok telaşlandım araşştırdım herkez 6. haftada duyuyo ama bizimkiler tüp bebekya çok küçükler ondna duyamıyoruz bende 7. haftada duydum duyarsın haftaya ama iyi beslen ki bebişimizde büyüsün

saol canım valla içimi ferahlattın:16:, yemek konusunda doktor bana hiç bişey demedi:19:, sadece yasaklar var ,sen nasıl beslniyorsun, ben genel olarak kuru gıdalardan uzak duruyorum, sulu yemek tercih ediyorum bol bol süt içip yoğurt yiyorum, bana önerilerin neler canım,

Back
X