2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

amanın babacık oğlanı çapkın yapıcak demekki
aman emek büyüsünde kızı oraya atmaz ki ooo hooo bizim 3 yaşında bi velet yapar komşunun kızının elini tutmuş gel bahçede çilek toplayalım diyo bi yandan da öpüyo

onlar heryerde yakalar hem bırak accık fırlama oldım

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

ay süpermiş bilge hemde ne kadar uygun
güle güle hayırlı günlerde kullanın

çok kızacak bu oğlan büyüyünce bana, çooookkk. Bu kadar şebek anne olur mu yahu:)))))

ayyy neden olmasın
eşimde bana diyo ben minik bi straplezim var altınada plaj için aldığım kat kat fırfırlı eteğimi giyip ula ula dansı yapıorum

ula ula bebek bebek ula ula anneee afirka dansı
eşimde videoya alıyo sırf göbüşlü göbüşlü hatıra kalsın diye

benim ki kesin ay anne kapa şunu bakamicam rezil bi haldesin dicek

senin kide kesin anne ya sakın bunu arkadaşalarımın yanında anlatma dicek
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

HIHHH FINDIK ÇIKMIŞ KABUĞUNU BEĞENMEMİŞ

Kesiiiiinn, hele ergenlik zamanı, burun beş karış havada; neden sanki monako kraliyet ailesi diiliz ki triplerinde oluyorlar:))

slm kızlar cicilerinized byıldım haymatlos özellikle senin takıma
ne kadar uygun olmuş öylee güle güle kullanın inşallah bizde o devrelere geliriz
ben korkudan hiç bir şey alamıyorum
kızlar az sonra dr. randevum var 13+1 olduk bugün cinsiyeti belli olurmu acep
bir arkadaşımın ki belli olmuştu oğlan demişler 12 haftada ne dersiniz görebilirmiyiz

Bilge,

Cok guzeller;-)) Gule gule kullanin, iyi gunlerde.. Iicnde Emek bebegin uyudugunuda gorursunuz ins.. Bu arada poz harika otesi.. cok tatli..

nazim,

Bence cinsiyet icin hic acele etme. 20. haftadaki ayrintilida ogrenin derim.. Bizim topikte bir cok arkadasin basina geldi bir cok kere cinsiyet degist. Surekli sok yasamaktansa ilerleyen haftalarda tek bir seferde ogrenmek cok daha iyi..

Mervecim annem Ekim ortasi gibi gelicek kismetse.. Ama benim icin oralara kadar gitme lutfen. EGer kendi isin olur yolun duserse diye yazmistim ben. Anneminde tanidiklari var oturdugu yerde. Bellki resimleri onlara yollayip fiyat alirim. Eger zaten yaklasik ayni fiyati soylerlerse bu sefer burdan alirim artik..Ne guzel herkes begendi cibinlikleri.. Mutlu oldum.. paylasmaya devam;-))

ay bilge bayıldım emeğin mobilyalarına.bend ebu tarz şeylere baktım hep.ama yerim olmadığı için taşınana kadar 3-4 ay sadece beşik yada park yatakla idare edicem. bu arada resmine de bayıldım:)) allah nazarlardan saklasın

Bilğecim hayırlı olsun çok güzel nerden aldın sorması ayıp değilse bizde fikir edinelim sakıncası yoksa tabi

cnm ne demek sen uzaktasın benim gidip bi dolanmam lazım
görsel hafıza sıfır bende dolaniim ki yerini buliim çok izbe biyerdi ama kadın güzel şeyler yapıordu ekim başında giderim ben cicim yada ağustosun sonunda
böle şeylerin lafı bile olmaz
bakarsın kadını bulursam toplu yaptırırız indirim olur
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Çok sağolun kızlarrrr, beğendiğinize çok sevindim, Şebnemciğim Modoko'dan Nazar Bebe diye bir mağazadan aldım, internette nazarbebevegenc.com diye bulabiliyorsun ama tüm mobilyacılar gibi bütün modellerini koymamış.

Kızlar bir kız takımı vardı ki, resmen aklım kaldı, ben ki prenses konseptinden hiç hoşlanmam ama buna resmen bayıldım. 3-4 yaşından sonra kullanılabilecek gibi değildi ama gerçekten çok güzeldi. Duvara bir ünite yapmışlar, iki tarafı ikişer kapaklı boy dolap yukarıdan böyle oymalı kakmalı bir parça ile birleşiyor, o parça da cibinliğin kornişini kapatıyor. İki dolabın arasındaki boşluğa da gondol gibi bir beşik girmiş, yine oymalı kakmalı ama nasıl güzel anlatamam. Gözümün önünde iki takım sattılar. Her gelen o takımın başında vakit geçirdi. Resmini araklamasınlar diye koymamışlar siteye ama vaktiniz olursa bir gidin görün derim:)))

kızlar biz eşimle dün mobilyalara bakarken bu iki modeli çok beğendik bide size soralım didik..

buda büyümüş hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…