Çok teşekkürler kızlar, bir an önce gelse havalansa, silinse yerleşse diye sabırsızlanıyorum. Bir arkadaşım o mobilyalar gelince doğumu beklerken o odadan çıkamıyorsun dedi. Herhalde öyle olacak.
Bu arada arkadaş yatağına kocam oğlumun kız atma yatağı diyor, ben de bozma oğlumun ahlakını şimdiden diyorum :)))
Canım boyayı da mobilyayı satan yapacak, ama akzo nobelin boyasıyla yapacak.
Takımın orijinaline gardrop + büyüyen yatak ve tekstili + şifonyer + şifonyeri tamamlayan çalışma masası + oyuncak sandığı peşin nakit 2500 dediler.
Biz ek olarak arkadaş yatağı + beşik ve tekstili + perde + halı + lamba + cibinlik + puflu emzirme koltuğu da istedik.
Pazarlık canavarı kocam toplamda 3000 TL nakite kapattı :)))
Kızlar bu da oğlumun koca göbüşlü şebek annesi, mekan boya bakmaya gittiğimiz Koçtaş, kafamdaki tüylü şey de bir abajur:)))
puhaaaaa hahahahahahahah süpersiniz bilgeee ve emek
çok kızacak bu oğlan büyüyünce bana, çooookkk. Bu kadar şebek anne olur mu yahu:)))))
ayyy neden olmasın
eşimde bana diyo ben minik bi straplezim var altınada plaj için aldığım kat kat fırfırlı eteğimi giyip ula ula dansı yapıorum
ula ula bebek bebek ula ula anneee afirka dansı
eşimde videoya alıyo sırf göbüşlü göbüşlü hatıra kalsın diye
benim ki kesin ay anne kapa şunu bakamicam rezil bi haldesin dicek
senin kide kesin anne ya sakın bunu arkadaşalarımın yanında anlatma dicek
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
HIHHH FINDIK ÇIKMIŞ KABUĞUNU BEĞENMEMİŞ
Bilgeciiiim, güle güle kullanın... Çok ciciler:)) eheheheheh
Bilge,
Cok guzeller;-)) Gule gule kullanin, iyi gunlerde.. Iicnde Emek bebegin uyudugunuda gorursunuz ins.. Bu arada poz harika otesi.. cok tatli..
nazim,
Bence cinsiyet icin hic acele etme. 20. haftadaki ayrintilida ogrenin derim.. Bizim topikte bir cok arkadasin basina geldi bir cok kere cinsiyet degist. Surekli sok yasamaktansa ilerleyen haftalarda tek bir seferde ogrenmek cok daha iyi..
Mervecim annem Ekim ortasi gibi gelicek kismetse.. Ama benim icin oralara kadar gitme lutfen. EGer kendi isin olur yolun duserse diye yazmistim ben. Anneminde tanidiklari var oturdugu yerde. Bellki resimleri onlara yollayip fiyat alirim. Eger zaten yaklasik ayni fiyati soylerlerse bu sefer burdan alirim artik..Ne guzel herkes begendi cibinlikleri.. Mutlu oldum.. paylasmaya devam;-))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?