2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

dila hanım 18 haftalık...

Eklentiler

• $DSCN4980.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
mervecim çok tatlı olmuşsun yaw.. kıyafetinde çok yakışmış.. maşallah size..
pelincim kız giyin artık üşütceksin atamızı...

Son düzenleme:
22+4 oğlum ve ben :)

pelincim topiğin en gezenti annesi ödülü sana gelsin a.s.koca göbüşe ve kaanada maşallah
Pelin, Merve, maşallah göbişlerinize....
saol tatlım teşekkürler
dila hanım 18 haftalık...
sevgim topiğin en fit anneside sensin a.s.maaşallah dila'ma ve sana mucx
mervecim çok tatlı olmuşsun yaw.. kıyafetinde çok yakışmış.. maşallah size..
pelincim kız giyin artık üşütceksin atamızı...

saol tatlım o senin güzel bakışınla alakalı
aslında doktora gidiyrduk ama çok stresli bi gündü ne giydiğimi ne gördüğümü anladım o gün

ayrıca ata şebnemin ki cicim
o koca göbüşteki kaan

yaşasın fit anne seçildim.. dur kız bundan sonra alıcaz kiloları.. dikkat etmemiz lazım..
ay karıştırmışmıyım ben atayla kaanı.. çok özür arkadaşlar...

yaşasın fit anne seçildim.. dur kız bundan sonra alıcaz kiloları.. dikkat etmemiz lazım..
ay karıştırmışmıyım ben atayla kaanı.. çok özür arkadaşlar...

ay sevgi vallahi maaşallah allah nazardan saklasın bende sadece 2 kilo aldım doktorum çok memnun bakalım hayırlısı

Mervem allah sağlıklı bir hamilelik versinde gerisi önemli değil.. Ama yinede kiloda sağlıkla birebir etkili.. Yani zaten hamilelikten dolayı kilo alıyoruz.. Bide kendimiz alırsak denge sorunu olabilir, şeker yükselebilir.. O yüzden sağlıklı kilo almamız lazım..

haklısın tatlım bilmiyorumkismile

kızlar göbüşleriniz harika :CüvCüv: maşallah.
hepiniz fitsiniz valla ben çok kilo aldım hatta 2-3 hafta öncesine kadar göbeğim şişman göbeği gibiydi.şimdilerde sadece göbekten şişiyorum:) hamile olduğum artık %100 belli oluyor:)

ya kızlar ben bu beşiği beğendim.. ama size de bir soriyim dedim.. nasıl sizce..

Uploaded with ImageShack.us
Ürünün Adıierre Cardin PP 4000 Portbebe Beşik
Markası: PİERRE CARDİN

Özellikleri:

0-9 ay kullanım süreli.

360 derece dönebilen, frenli tekerlekler.

Geniş, büyük bir eşya koyma sepeti.

isteğe bağlı olarak sallanabilme.

Üzeri çıkarılıp portbebe olarak kullanabilme.

Komple çıkarılıp yıkanabilen kumaş.

Kolay açılıp-kapanır, - Aksesuar olarak cibinlik hediyeli.

Uzunluk : 90 cm.
Genişlik : 60 cm.
Derinlik : 25 cm

sevgi çok sevimliymiş cnm
eğer almayı düşünüyorsan kullanışlı bir şeye benziyo
ay yerim ben ya bunları pembiş pembiş

banada kullanışlı geldi.. rengi falan da çok şirin.. böyle çok şatafatlı bişiyde değil..

anemmmm bu Masallah ne guzel besik kesin al beni diyor ama kizlar bu besikleri bes aydan sonra kullanamazsiniz cunku bebisler kipir kipir oluyor, onlar bebegin boyuna gore 9 ay yaziyor ama dort bes aydan sonra arkadasim mumkun degil demisti almisti boyle bir seyde ordan biliyorum. ama 4 ay iicin bile alinir Masallah ne guzelmis.

ya bende şimdi onu dicektim bebek 6 aydan sonra hareketleniyor
9 aylık bebek düşüverir allah korusun içinden bunun

evet canim alti ayda bile harketli oluyorlar cok doneme istegi oluyor bebeklerde ama zar zor hamile kalmisiz hakkimizdir her seyin tadini cikarmak maddi durumumuz olursa bence 4 aylik icin bile alinir:))))))))))

sevgicim bebekler 4-5 aya kadar bıraktığın gibi uyuyorlar, sonra dönmeye başlıyorar, 6-7 aylıkken de oturmak ister gibi kendilerini kaldırabiliyorlar. Ondan sonra zaten tutunup dikiliyor bile. O yüzden bunların ömrü 4-5 aylık. Ama Özlem'in dediği gibi o kadar bir süre için bile alınabilir.

bence de özlem.. zaten 3 ay falan yanımda yatırırım diyorum.. sonra kendi odasında yatar.. benim yatak odam biraz küçük.. bunu hemen yatağın yanına koyarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…