22+4 oğlum ve ben :)
saol tatlım teşekkürlerPelin, Merve, maşallah göbişlerinize....
sevgim topiğin en fit anneside sensin a.s.maaşallah dila'ma ve sana mucxdila hanım 18 haftalık...
mervecim çok tatlı olmuşsun yaw.. kıyafetinde çok yakışmış.. maşallah size..
pelincim kız giyin artık üşütceksin atamızı...
yaşasın fit anne seçildim.. dur kız bundan sonra alıcaz kiloları.. dikkat etmemiz lazım..
ay karıştırmışmıyım ben atayla kaanı.. çok özür arkadaşlar...
Mervem allah sağlıklı bir hamilelik versinde gerisi önemli değil.. Ama yinede kiloda sağlıkla birebir etkili.. Yani zaten hamilelikten dolayı kilo alıyoruz.. Bide kendimiz alırsak denge sorunu olabilir, şeker yükselebilir.. O yüzden sağlıklı kilo almamız lazım..
kızlar göbüşleriniz harika :CüvCüv:maşallah.
hepiniz fitsiniz valla ben çok kilo aldım hatta 2-3 hafta öncesine kadar göbeğim şişman göbeği gibiydi.şimdilerde sadece göbekten şişiyorum:) hamile olduğum artık %100 belli oluyor:)
ya kızlar ben bu beşiği beğendim.. ama size de bir soriyim dedim.. nasıl sizce..
Uploaded with ImageShack.us
Ürünün Adıierre Cardin PP 4000 Portbebe Beşik
Markası: PİERRE CARDİN
Özellikleri:
0-9 ay kullanım süreli.
360 derece dönebilen, frenli tekerlekler.
Geniş, büyük bir eşya koyma sepeti.
isteğe bağlı olarak sallanabilme.
Üzeri çıkarılıp portbebe olarak kullanabilme.
Komple çıkarılıp yıkanabilen kumaş.
Kolay açılıp-kapanır, - Aksesuar olarak cibinlik hediyeli.
Uzunluk : 90 cm.
Genişlik : 60 cm.
Derinlik : 25 cm
banada kullanışlı geldi.. rengi falan da çok şirin.. böyle çok şatafatlı bişiyde değil..
anemmmm bu Masallah ne guzel besikkesin al beni diyor ama kizlar bu besikleri bes aydan sonra kullanamazsiniz cunku bebisler kipir kipir oluyor, onlar bebegin boyuna gore 9 ay yaziyor ama dort bes aydan sonra arkadasim mumkun degil demisti almisti boyle bir seyde ordan biliyorum. ama 4 ay iicin bile alinir Masallah ne guzelmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?