al sevgim al sen çok beğenmişsin bunu içinde kalmasınbence de özlem.. zaten 3 ay falan yanımda yatırırım diyorum.. sonra kendi odasında yatar.. benim yatak odam biraz küçük.. bunu hemen yatağın yanına koyarım..
Tekstil urunlerinde aranmasi gereken amblem..
bişey sorucam hanımlar,hamileliği idrar testinde çıkmayan var mı kan testine 2gün kala test yaptım negatif çıktı çok kötü oldum ama belki diyorum,aranızda bunu yaşayan var mı
Mervecimm
cibinligi gorursen kapalicarsida yerini, adresini vs burda yazabilir misin? Eger daha uygunsa annem ordan alir gelir cunku burdakiler epey tuzlu.
Kızlar ben medela süt pompası (1.5 ay kullandım) satıyorum. Parçaları eksiksiz, kendi kutusunda, garantisi hala devam ediyor. İsteyenler özelden mesaj atabilir.
tabi tatlım ben o kadında resmini görmüştüm
yapılmışlarıda vardı bu çiçek gibi olanın eğer duruyorsa bulup yaptıracağım ama yakın zamanda gitmicem senin annen ne zaman gelicekti onu bana söyle bari ben 2-3 hafta öncesinden gidip bulmaya çalışayım anneciğinde yaptırsın orda...
kızlaaarr, bu resimde gördüğünüz her şey dahil, tekstilleriyle halısıyla beraber, büyüyen karyolanın bir de arkadaş yatağı var, kendim için istedim onu.
Bir de bu resimlerde görülmeyen oyuncak sandığı ile puflu bir emzirme koltuğu var. Boya konusunu amcayla kavga dövüş hallettik. Kısacası işin o kısmında da içim rahat oldu.
bilge yıptır sorması ne kadara maloldu
mobilya ve boya ayrı ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?