2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

Amerikalilarin cokca kullandigi super market sepeti ortusu.. bu ortu yoksa bebekler direk sepetin tutma yerlerini dis kasimalik olarak kullaniyorlar. iiyykkkk...

TR de var mi bilmiyorum ama dikis bilenlerin kapitone tarzi kumaslarla yapabilecegi birsey olsa gerek..

bence de özlem.. zaten 3 ay falan yanımda yatırırım diyorum.. sonra kendi odasında yatar.. benim yatak odam biraz küçük.. bunu hemen yatağın yanına koyarım..
al sevgim al sen çok beğenmişsin bunu içinde kalmasın
Tekstil urunlerinde aranmasi gereken amblem..

patlycim walla saol
paylaştığn bilgiler için sizlerin sayesinde bende dikkatli bir anne olucam bu gidişle

ayıca paylaştıklarının hepsi çok güzel cnm aynı cibinliği bende görmüştüm ikisinide kapalıçarşıda bi yerde yapıyorlar ama bakalım ürünlerin kalitesi ne durumda araştırmak lazım

minik bebek şimdiden güle güle kullansın annesi

bişey sorucam hanımlar,hamileliği idrar testinde çıkmayan var mı kan testine 2gün kala test yaptım negatif çıktı çok kötü oldum ama belki diyorum,aranızda bunu yaşayan var mı

Mervecimm

cibinligi gorursen kapalicarsida yerini, adresini vs burda yazabilir misin? Eger daha uygunsa annem ordan alir gelir cunku burdakiler epey tuzlu.

Kızlar ben medela süt pompası (1.5 ay kullandım) satıyorum. Parçaları eksiksiz, kendi kutusunda, garantisi hala devam ediyor. İsteyenler özelden mesaj atabilir.

bişey sorucam hanımlar,hamileliği idrar testinde çıkmayan var mı kan testine 2gün kala test yaptım negatif çıktı çok kötü oldum ama belki diyorum,aranızda bunu yaşayan var mı

cnm benim için rahat olun benim kan testim 136,2 çıkmışken bile idrar testimde ikinci çizgi o kadar silik çıkmıştı ki bir ben görüyorum zannetmiştim herkes yok orda çizgi falan demişti ayrıca testinin hassasiyet derecesine görede değişir bu durum ve vücudunun hcg salınımına görede inşallah hamilesindir cnm benim onuda yaz olur mu bak mübarek sahur rabbim senide tüm isteyenleride boş brakmasın inşallah

Mervecimm

cibinligi gorursen kapalicarsida yerini, adresini vs burda yazabilir misin? Eger daha uygunsa annem ordan alir gelir cunku burdakiler epey tuzlu.

tabi tatlım ben o kadında resmini görmüştüm
yapılmışlarıda vardı bu çiçek gibi olanın eğer duruyorsa bulup yaptıracağım ama yakın zamanda gitmicem senin annen ne zaman gelicekti onu bana söyle bari ben 2-3 hafta öncesinden gidip bulmaya çalışayım anneciğinde yaptırsın orda...

merveee, cibinlikten ben de istiyorum:)))

kızlaaarr, bu resimde gördüğünüz her şey dahil, tekstilleriyle halısıyla beraber, büyüyen karyolanın bir de arkadaş yatağı var, kendim için istedim onu.

Uploaded with ImageShack.us

Bu da gardrobu, benim evde fazlaca dolabım yoktu, bol dolaplı olsun istedim. Yandaki beşik de dahil.

Uploaded with ImageShack.us

Bir de bu resimlerde görülmeyen oyuncak sandığı ile puflu bir emzirme koltuğu var. Boya konusunu amcayla kavga dövüş hallettik. Kısacası işin o kısmında da içim rahat oldu.

ayyyyyyyyy bayıldım bilgem sepet mepet herşey var
emek'im rahat rahat uyur içinde uyum içinde ferahhh ferahhhh
güle güle hayırlı günlerde kullanın allah nazarlardan korusun

boyasınıda yapınca kuruyup kokusuda gidince süper olucak

Çok teşekkürler kızlar, bir an önce gelse havalansa, silinse yerleşse diye sabırsızlanıyorum. Bir arkadaşım o mobilyalar gelince doğumu beklerken o odadan çıkamıyorsun dedi. Herhalde öyle olacak.

Bu arada arkadaş yatağına kocam oğlumun kız atma yatağı diyor, ben de bozma oğlumun ahlakını şimdiden diyorum :)))

bilge yıptır sorması ne kadara maloldu

mobilya ve boya ayrı ayrı

Canım boyayı da mobilyayı satan yapacak, ama akzo nobelin boyasıyla yapacak.

Takımın orijinaline gardrop + büyüyen yatak ve tekstili + şifonyer + şifonyeri tamamlayan çalışma masası + oyuncak sandığı peşin nakit 2500 dediler.

Biz ek olarak arkadaş yatağı + beşik ve tekstili + perde + halı + lamba + cibinlik + puflu emzirme koltuğu da istedik.

Pazarlık canavarı kocam toplamda 3000 TL nakite kapattı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…