2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

kızlar bu gün annemin yoğun ısrarına dayanamadım eminönüne gittik. bebek şekerleri için. iyikide gitmişim valla ileriki zamalarda nasıl giderdim bilmiyorum.yokuş aşağı in,yokuş aşağı çık. havuzlu hana da baktım ama ben pek beğenmedim. bebek şekeri adına bişi yok. ama kozmetik,park yataklar veya kıyafet var onlarında fiyatları bana çok ucuz gelmedi. zaten öle pek de alıcı gözüyle bakmadım zaten aldım hepsini diye. bebek şekerimizi aldık,içine badem şekerlerini mabel den aldık.( tatları süper 6-7 ay tazeliğini koruyormuş,şekerleri yaparken bir ikide atarsak ağzımıza kaç kilo gider bilmem:)) kapı süsümüzü,takı yastığımızı, 100 bebek biblomuzu,uygun tülleri,kurdeleyi, sepetini,lohusa şerbeti için bardak süslerini 20 tane ve badem şekerilerini toplamda 265tl ye almış olduk. numune olarak bir tane yaptık resmini çektim paylaşayım dedim:)

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

ellerine sağlık hepsi çok şeker ben buna bayıldım çok kullanışlı olmuşş benimde iki gündür kafama takılan bir sorun :) ilk üç aya ana kucağına yatırmaıycam çocukları içine destek ne yapsam dün gece rüyamda habire yatırdım kaldırdım doğmamış oğullarımı :)
deliyim ben yaaa

Fundam hepsi çok şeker diktiklerinin.. Ellerine sağlık..
Esra çok cici olmuş şekerler..
Marifetli anneler teker teker belli oluyor...bizde seyrediyoruz :)

hepimizde var o Elvinaz'cım:))) Niye deli olasın:)) Ben bu diktiklerimin arasına koton kapitone koydum.. Sen de öyle yapabilirsin... Hatta bizimkinin yatacak çok yeri var:)) Kendi yatağı, dondy beşiği, yer yatağı... :)) Ben bunları o ana kucağı ve pusetlerin kumaşları içime sinmdiği için diktim... Kış aylarında hadi neyse bebek giyinik olacak ama yaz ayları gelince o anakucağının kumaşı yakar bebeğimi diye bi de kirlenmeye tozlanmaya karşı temiz temiz değişik değişik sererim altına dedim... Bazı anneler penye battaniye seriyorlar, görüyorum hep, ama emniyet kemerlerini geçiremedikleri için bebeişin altında toplanıyo o battaniyeler... Hep bunları düşünerek diktim bu örtüleri.. Şimdi drek monte edebiliyorum.. Tüm emniyet kemer sistemine ilik açtım... Toplanma derdi de kalmadı... İster pusete ser, ister anakucağına, istersen de alt değiştirme olarak kullan.. Çok kullanışlı oldu bence de... Hatta bak sen çift kat kapitone koyabilirsin, daha yumuşak olur.

çok güzel olmuş şekerim
harika
çok beğendim güle güle kullanın ay benimde o işleri bir an önce halletmem lazım ama ne zaman bi yandan da yalovada yapıoruz ya odasını falan oraya git gel burada hallet sanırım izne çıkınce hepsi bir haftada biter ama bende biticem galiba

seninkilerin hepsi güzeldir umarım ama yeme kızımızın çikolatalarını ehehehehe
ay delilik değil merak etme
daha bir üst boyutu hepimiz böleyiz şekerim
bende dün gece uğraştım bebişimin bişileriyle
sanırım sıyırdık alkisalkisalkisdelikafadulden
Fundam hepsi çok şeker diktiklerinin.. Ellerine sağlık..
Esra çok cici olmuş şekerler..
Marifetli anneler teker teker belli oluyor...bizde seyrediyoruz :)

funda walla süpersin bende arabamızı alınca onun anakucağına göre dikicem
dediğin gibi yakabilir bebeği benimki zaten siyah iyice gneç çekicek o yüzen yakmasın istiyorum mantıklı bir fikir o emniyetler yüzünden battaniyeler doğru düsürt durmuyo dediğin gibi

kızlar ben alt acma aldım oda serılıyomus ii olurmu yoksa bene yaptırım ya ohaoldumsmileben yapamıyorumda:sinifsinif:ama annem yapanda kadın yaptıranda derzemuszemusehehe ben yaptıran kadınlardanım napim yaaaa:2:

kızlar ben alt acma aldım oda serılıyomus ii olurmu yoksa bene yaptırım ya ohaoldumsmileben yapamıyorumda:sinifsinif:ama annem yapanda kadın yaptıranda derzemuszemusehehe ben yaptıran kadınlardanım napim yaaaa:2:

PANY CİM oda ii miş ya yapanda yaptıranda diye sevdim ben bu lafı

yaptrıcnm sende bencede luzumlu bişey

PANY CİM oda ii miş ya yapanda yaptıranda diye sevdim ben bu lafı

yaptrıcnm sende bencede luzumlu bişey

ah cicim işte kadınlar herseyın altından kalkmak için kolay bi çözüm buluyo bizimkılerde daha cok laflar var ooooo.yapamayınca ne dıcek sempatiksalakcinnidogru dıyosun yaptırim yaaaa

ah cicim işte kadınlar herseyın altından kalkmak için kolay bi çözüm buluyo bizimkılerde daha cok laflar var ooooo.yapamayınca ne dıcek sempatiksalakcinnidogru dıyosun yaptırim yaaaa

boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yapılmış yaptırılmış cicileri olsun da bebişlerimizin ohhhh

ay şunlar ne zaman gelicek ya

Ya Fundaaa, bana lazım böyle bir ana kucağı örtüsü :) Eşimin bir arkadaşı verecek ana kucağını bize, araba için olanlardan ama içinin bir kısmı pembe. Eşim başta tutturdu ben yatırmam buna oğlumu diye. ben de kılıf falan alırız dedim ama birşey bulamadım içime sinen.
Çok zor değilse bana lacivert kumaştan dikiversene bir tane :))) Sevaba girerssin vallahi... Elimden hiç gelmez öyle şeyler (

bende iki tane alt açma almıştım her ikisinede ama içinede silikon iince bi yastık koyarım diyordum bu daha kullanışlı olmuş benimde elimden gelmezde gelen birini bulurum:))
ayy sizde benim gibisiniz demek sevindim eşim delirdin sen diyordaa:)

hahahah
dediğin gibi içine koyu erkek renk bişiler lazım

yok cnm yok bi sen değilsin bizde sıyırdıkdelikafadulden

Fundaaaa yaptıklarına bayıldım ya valla ne guzel seyler yapmıssın bende malesef o elınden bıse gelmıyenlerdenım :) ya yaptıklarını gorunce yaptırsammı dedım bende ama burda cok pahalı ya artık napalım bızde hazır olanlardan alıcaz :)

al cicim sende
al minik kız güle güle kullanır

Pelinciiiiiiim:))) Ne demek seve seve dikerim tatlım:))))))) Kaan oğluma hediyem olur... Çok zor değil... Tanem için 3 tane diktim, elim alıştı:)))) bu işi halledilmiş say:) ama malzemem yok elimde, çarşıya indiğimde alır hemen hallederim...

Pelin işin komik tarafı ne biliyor musun:)))) bizim elimzde puset vardı... Ana kucağını da ona kilitlenen bişey almak zorundaydık ve uyması gerekiyodu.. elimizdeki puset lacivert- hafif mavi desenli... Ve mecburen anakucağı da öle lacivertli mavili oldu Ben de bu pembe örtülerle kamufle ettim:)))))))

Nagihancım; ben de bu güne kadar inan bu kadar uğraşıp bişey yapmış değilim... Ha elim iğne tutardı... Havlulara biye falan yapar kullanırdım... Düz işler yani... Gerçi bu yaptıklarımda çok allengerli değil, ama sıkılmadan yaptım:))) bir usta 2 saatte yapıyosa ben 6 saatte anca yapabildim... :)))))))))))))))))))))) Bana da uğraş oldu ve kendimi sınamış oldum:)))

fundaaaam ellerine sağlık çok güsel olmuş hepsi...
o yastıkları nerde kullanacaksın cicim arabanın içine falan mı yoksa dışarda mı??

fundaaaam ellerine sağlık çok güsel olmuş hepsi...
o yastıkları nerde kullanacaksın cicim arabanın içine falan mı yoksa dışarda mı??

Tanemin odasına ben bir de tekkişilik bir normal yatak aldım Ezgicim.. O yatakta ben yatacağım.. Yani bizde sistem şu.. bebek bizim odada değil, ben bebeğin odasında:))) O yatak alttan bir tane daha yatak çıkanlardan... onun üzerinde kullanacağım.... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…