2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

qualty canım ellerine sağlık

bana da fikir oldu, hemen yapmayı düşünüyorum, ama puset almadık daha
ölçüleri standart mı acaba?? standart ise ölçüyü yazabilir misin canım?

sanırım kumaşın arasına elyaf koydun galiba?

benim de antika ama harika dikiş yapan bir makinem var ben de severim bu işleri :)))))))

Meralcim, ölçüler standart değil... ama ben biraz büyükçe yaptım ki rahatça kapatsın içini diye... Bir tane ufak yaptım, tam altına gelecek şekilde o hoş oldu ama bebeğin altından kayar gider... büyük daha iyi oldu..

bu resimde gördüğün yaklaşık olarak 50x80.. köşeleri ovalleştirdim..ama tavsiyem, anakucağı yada puset neye yapacaksan aldıktan sonra ölç taşma paylarını hesapla ve öyle dik... hem ilik yerlerini de hesaplayarak yaparsın.. Bir de; evet, arasına KOTON KAPİTONE koydum.. yani altı da üstüde kumaş... kapitone arada kalıyor...

Son düzenleme:
Aaaaaa alışverişler yapılıyor ama bu topiği kullanan yok:)))))

Bizim alışveriş işi bitti... Sonradan aklıma bişey gelmezse ve tabi sürpriz bir eksik çıkmaz ise... Alınacak iki şey kaldı... Biri kulaktan ateş ölçer, diğeri de bebek bezi:))))))) ama onu ne alsam bilemeiğim için son ana kadar da alamayabilirim:))))))

Aklınızda olsun bi de bu hafta emzirme haftası olduğu için LANSİNOH ürünleri JOKER mağazalarında %50 indirimli satılıyor... Ben doktorumu aradım göğüs ucu çatlakları için kremini al dedi... Normal fiyatı 37.99 tl Yarı fıyatına satılıyr işte... ben bir de göğüs pedlerinden aldım...

bende mikrolife in emizk şeklindeki ateşölçerinden almayı düşünüyorum. bebeklerde rektal (popodan) ısı ölçümü daha önemli ama çok dikkat geraktiren bir ölçüm şekli olduğundan ve ağız içi ısısının rektal bölge ile aynı dereceye sahip olmasından dolayı bana emzik mantıklı geldi birde yedek koltuk altı için alırım. bende aldığım anne bebek çantasını ekleyeyim:) irembebeye filan baktım en fazla 79tlye indirdiler.havuzlu handan aldım. 65tlye:)
http://www.avviobaby.com/tr/bebek-cantalari/avvio-bebek-cantasi-luce-a-2022-b-2.html

Son düzenleme:
emzikli ateş ölçeri bende yeni gördüm.. merak ediyordum işe yarayıp yaramıyacağını.. sen beğendiysen kesin işe yarıyordur..

avvio çantaları bende internetten bulup beğendim.. görüntüleri çok şık geldi ama kaliteleri hakkında bilgim olmadığından uzak durdum.. sen nasıl buldun.. kullanışlı bişiy mi?

aldın mı fundacım sen bunu gayet güzelmiş
şık güle güle kullan aldıysan

Aldım Mervecim:) Teşekkür ederim... ama ben çok ucuz aldım. Ellerinde tek kalmış, o kadar indirim yapınca da kaçırmak istemedim açıkçası... PVC ve AZO içermiyormuş, bu güzel, bi de içi çok kullanışlı.... 3 tane ısı muhafazalı cep var termos çantasının haricinde, alt açması vs vs .... sonradan da rahatlıkla kullanılır, çok büyük olmaması da işime geldi... Bagajımıza bi hazır çanta koyacaz nasılsa... yedek çamaşır için.. Bu elimizde hemn yanımızda gezecek:)

aldığım renk de bu:)

Uploaded with ImageShack.us

çok güzelmiş rengi ben çok severim lilayı
güle güle kullan güzel anne
:CüvCüv:

fundacım güle güle kullan çok güzelmiş. ben tek bir çanta kullanmayı düşünüyorum hatta kendi eşyalarımıda en ön göze koyucam.o yğzden çok fermuarlı gözü olsun istedim.

Çok teşekkür ederim Arkadaşlaarrrrr:)))))) Beğendiğinize sevindim:))) Esracım; senin çanta da çok kullanışlı görünüyor. Sizde güle güle kullanın...

ben bunu biraz da kendime aldım ehehehe:))) Normal çanta olarak kullanılacak gözü var... Bide adamlar içine netbook için de yer yapmışlar( hey allahım dedim).. Tesadüf ki, bir de netbook çantasına ihtiyacım vardı bu aralar, onu da aradan çıkarmış olduk:))) Tanem ağlar bana vermezse o ayrı tabii:)) Babası diyor ki, kız bunu sana kaptırmaz... Ben de ben ona kaptırmam diyorum... Biz şimdiden başladık cici kavgasına :))))))

anam doğmadan ortak oldunuz mallara he way başıma gelen
walla bu kızlar bize kök söktürücek demedi demeyin

ay nihayet bizim dışımızda birinin resmini gördük şurda.. maşallah nalancım sana.. çok güzelsin.. hiç takma kafana kiloyu falan.. fıstık gibisin..
bende yarın çekip koyiyim bari.. 2 haftayı geçmişim bu sefer 3 hafta olmuş..
merve kız hediyeler ulaştımı ki...

benimki gelmiş
çok güzelmiş annem ve abim çok beğenmişler
ay çok merak ettimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…