emzikli ateş ölçeri bende yeni gördüm.. merak ediyordum işe yarayıp yaramıyacağını.. sen beğendiysen kesin işe yarıyordur..bende mikrolife in emizk şeklindeki ateşölçerinden almayı düşünüyorum. bebeklerde rektal (popodan) ısı ölçümü daha önemli ama çok dikkat geraktiren bir ölçüm şekli olduğundan ve ağız içi ısısının rektal bölge ile aynı dereceye sahip olmasından dolayı bana emzik mantıklı geldi birde yedek koltuk altı için alırım. bende aldığım anne bebek çantasını ekleyeyim:) irembebeye filan baktım en fazla 79tlye indirdiler.havuzlu handan aldım. 65tlye:)
Avvio Bebek Çantası (LUCE) A-2022-Kahve - Avviobaby - Anne Bebek Çantaları | Bebek Taşıma Ürünleri | Kanguru | Portbebe
ben başta bebek bakım çantası almayıp evdekilerden birini kullanacaktım.. Ama toplu alışverişte bir çanta gördüm, bayıldım... LASSİG in, metalik lilası:))))) Mükemmel duruyor.. Birebir aynı rengi nette bulamadım, ama siyahı var, onu ekleyeyim:)))
En ucuz LASSIG CLASSIC SHOULDER BAG BLACK PATCH WORK
aldın mı fundacım sen bunu gayet güzelmiş
şık güle güle kullan aldıysan
Aldım Mervecim:) Teşekkür ederim... ama ben çok ucuz aldım. Ellerinde tek kalmış, o kadar indirim yapınca da kaçırmak istemedim açıkçası... PVC ve AZO içermiyormuş, bu güzel, bi de içi çok kullanışlı.... 3 tane ısı muhafazalı cep var termos çantasının haricinde, alt açması vs vs .... sonradan da rahatlıkla kullanılır, çok büyük olmaması da işime geldi... Bagajımıza bi hazır çanta koyacaz nasılsa... yedek çamaşır için.. Bu elimizde hemn yanımızda gezecek:)
aldığım renk de bu:)
Uploaded with ImageShack.us
Çok teşekkür ederim Arkadaşlaarrrrr:)))))) Beğendiğinize sevindim:))) Esracım; senin çanta da çok kullanışlı görünüyor. Sizde güle güle kullanın...
ben bunu biraz da kendime aldım ehehehe:))) Normal çanta olarak kullanılacak gözü var... Bide adamlar içine netbook için de yer yapmışlar( hey allahım dedim).. Tesadüf ki, bir de netbook çantasına ihtiyacım vardı bu aralar, onu da aradan çıkarmış olduk:))) Tanem ağlar bana vermezse o ayrı tabii:)) Babası diyor ki, kız bunu sana kaptırmaz... Ben de ben ona kaptırmam diyorum... Biz şimdiden başladık cici kavgasına :))))))
ensonunda bir resim gönderdim size. 2gün önce çekildim.
ay nihayet bizim dışımızda birinin resmini gördük şurda.. maşallah nalancım sana.. çok güzelsin.. hiç takma kafana kiloyu falan.. fıstık gibisin..
bende yarın çekip koyiyim bari.. 2 haftayı geçmişim bu sefer 3 hafta olmuş..
merve kız hediyeler ulaştımı ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?