2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

teşekkürler kızlar. dediğim gibi 12 kilo aldım ama orantılı aldığım için çok abes durmuyor.
gören aa hiç almamışsın diyor buda bana moral veriyor:)))

hediyem gelsin onuda eklerim nede olsa öğrendim artık.

Uploaded with ImageShack.us

Merhaba teyzelerim buda Gülcan teyzemin benim için aldığı hediyemiz anneciğim çok beğendi bende giymek için sabırsızlanıyorum...Anneciğim Gülcan teyzeme tekrar tekrar teşekkür ediyor

Son düzenleme:
cilveloşum annen çok güzel bi hamile olmuş.. sen anneyi iyice güzelleştirmişsin yoksa sen mi çirkin olcen kız.. şaka şaka.. yerim ben seni..
bizde seni o pembiş pembiş tulumun içinde görmek için sabırsızlanıyoruz teyzecim..çiçek kızım benim..

bu arada tulumun üstünde benim resmim var ve nickim yazıyo.. bunu da ayrıcana belirtmek istiyorum..

bu arada tulumun üstünde benim resmim var ve nickim yazıyo.. bunu da ayrıcana belirtmek istiyorum..

Ay sevgi bunu ilk diyen sen değilsin yani kız bebek çirkinleştirir sana biR annelik geldi kızın mı gudubet olacak diyorlar.Bende diyorum dünyanın en gudubeti olsa ne yazar nasıl olsa ''kuzguna yavrusu kurt görünür'' benimki de bana dünyanın en güzel kızı gelicektir kesin..

Teşekürler Sevgi teyze opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay sevgi bu kadar olur gerçekten ''bee'' yazıyor tulumun üstünde dikkat etmemiştim hiççç

Kızlar ayrıca birşey duyurmak istiyorum emzirme haftası nedeni ile chicco mağazalarında anne ürünlerinde %35 bebek bakım ürünlerinde % 25 indirim var

Kızlar biz dün bebeğimin odasının boyasını aldık.Dyo'nun nano teknoloji boyası nefes alan anti bakteriyel kanserojen madde içermeyen koku bırakmayan su bazlı boyası..Cilveloşun odası toz pembe olacak benim odamda krem rengi....

Onların dışında chiccoya uğradık

Bebeğime çantalı bir set ☞ Chicco Bebek Bakm Seti ( anta Hediyeli ) SPER NDRML : BebekMarket.com - Bebek Kyafetleri, ocuk Kyafetleri, ocuk giyim, Bebek Eyalar, Giyimi, rnleri Alverii Giyim Tekstil, Kyafet

Bu çantalı set
ekstra 72'li ıslak mendil poposunu silmek için
pembe saç fırçası
pembe tarak
pembe kapalı tırnak makası
ferahlatıcı parfüm

bunların hepsi normalde 170 küsürdü ben hepsini 118 e aldım güzel oldu.Kokularıda çok güzel haberiniz olsun fıstıklar

mervecim sevgiye katılıyorum çok güzel bir hamile olmuşsun. bugüzellik bence moralden ve sevgiden geliyor. insan mutlu oldukça içinin güzelliği yüzüne yansıyor. eminim kızında senin kadar güzel olacaktır annesi.

canım güzel dileklerin için çok teşekkürler çok saol
bu iyi düşüncelerinin sebebi de seninde içinin güzel olması

öpüyorum

Uploaded with ImageShack.us

merve teyzem ve civeloşştan hediyem.
hemde aldığım ilk hediyem olduğu için çok mutluyum. bayıldım. harika..
çok teşekkür ederim merve teyze ve civeloşş.

merve teyzem ve civeloşştan hediyem.
hemde aldığım ilk hediyem olduğu için çok mutluyum. bayıldım. harika..
çok teşekkür ederim merve teyze ve civeloşş.

canım hayırlı günlerde kullanın inşallah keşke kışın izmire gelebilsem kızlarımıza giydirir resim çekerdik.Tekrar söylüyorum beğenmenize çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…