2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

mervecim ben pembe pijama takımı aldım. ama bu gecelikte çok hoşuma gitti. aslında sabahlıklı birtakım istiyorum ama bulamadım henüz. neyse bu geceliğin netteki fiyatı iyimi burdan sipariş verebilirmiyim.

canım çok teşekkür ederim.. bende çok beğendim hastane çıkışını.. yumuşacık kumaşı.. üstelik anti alerjikmiş.. diğeri de idil bebenin oda çok güzel gerçekten.. almamış olanlara öneririm..
sevgim herşeyiniz çok güzel maaşallah demek sen istanbulda olsan neler alıcan netten metten halletiin walla alışverişi Dila'm güle güle sağlıklı günlerde kullansın inşallah
sağol merve teyzesi.. hep beraber güzel günlerde inşallah..

Son düzenleme:
Ay sabahlıklarımızda aynı çok beğendim ben o sabahlığı puf puf güle güle kullanalımmm
ben tiwigy den ev botu aldım pembe tüylü içinde simli kelebek desenleri var çok sevimli
hastane temiz olabilir ancak odanız iki kişik olursa mutlaka klozet üzerine konulan hijyenik kağıtlardan temin etmenizi tavsiye ederim kızlar
canım benim hastanemde her tuvaletin başında klozet kapak örtüsü var o yüzden temin etmeme gerek yok ama önemli bir detay iyiki hatırlattın
Sağol tatlım..Benim hastanemde terlikte veriyorlar öle bez değil böyle rahat pofik bir terlik bende onu tuvalette giyerim dedim
Nagihan minik kız kalmış bir tek beklediğin..Sağlıkla gelsin minik kız
Esra kafamız aynı kafa seninle bende ev botu aldım netten ayak kısmı yani altı plastik makinada yıkanabiliyor.Oyüzden hastane giyicem ama yıkayacağım eve gelince....Bende yanıma bi banyo havlusu ve baş havlusu alacağım hastanedekileri kullanmak istemem.Birde operasyon büyürse daha fazla gün kalma ihtimalimi ve hastanemin anadolu yakasında evimin avrupa yakasında olduğunu düşünürsek temkinli gitmek gayet iyi
Güle güle kullansın miniğin Nalancığım
mervecim ben pembe pijama takımı aldım. ama bu gecelikte çok hoşuma gitti. aslında sabahlıklı birtakım istiyorum ama bulamadım henüz. neyse bu geceliğin netteki fiyatı iyimi burdan sipariş verebilirmiyim.
Canım sakın netten sipariş verme ben nakitte 35'e aldım 45 ti annem pazarlık yaptı...Kalmamıştı orda pembesi ekrusunuda beğenmedim...adamın kartını aldım dur yazayım nosunu acaba karşı ödemeli kargo yaparmı sana ben alayım göndereyim yada çok beğendiysen....ama netten alma sakın resmen 2 katı aslında izmirde vardır netten almasana.....
aminnnn cnmmmm

mervecim evet cnm hakılısın ben listeme bi banyo ve yüz havlusu eklemiştim.ama hala çantamı hazırlamadım bi kaç güne hazırlarım. ben abartıp çantayı (ufak valiz) da yıkadım:)) bebeğin eşyaları girecek filan diye. gerçi kıyafetleri sararız bohça gibi ama olsun. poşete koymadım en yıkadıktan sonra bohçalara koydum.dolaba büyük temizlikten sonra yerleştiricem.

ben de bu beşiği aldım kızlar nasıl

biz çok seyahat edeiyoruz, memur hali.... bunu her gittiğimiz yere götürürüz diye düşündük...

fotoğraf makinem de sorun var bi halledim de diktiklerimi de gösterim size

meralun renkleri çok sevimli park yatağınızın :) Güle güle kullanın..

Ben evde Crocs kullanıyorum, altı kaymıyor ve her tarafı yıkanabiliyor. Onu hastaneye de yanıma almayı düşünüyorum. Eve dönünce eşim çamaşır sularıyla onu dezenfekte eder nasılsa :))
Mothercare'den aldığım gecelik ve pijamaları da yıkadım haftasonu. bu ctesi doktor kontrolümüz var, tarih için bir öngörü olursa ona göre hemen çantamı hazorlayacağım ben de.

aramızda tam bir hafta varmış canım,

bakalım tarih ne olacak, hayatımızın en anlamlı tarihi olacak inşallah

herşey yolunda gitsin , Allah yar ve yardımcımız olsun...

ben de haftaya çarşamba gidicem bakalım biz de tarih alabilecekmiyiz?

heyecan ve duayla bekliyorum kafamçokkarıştı alkisalkisalkis

bende eşyalarımı koyacağım çantamı yıkayacağım herşey temiz pak olmuş oda olsun değil mi eheheheh
ay pelin e doktor tarih verecek hee e ne de olsa az kaldı eyvahedigeldismile
meral bende bayıldım park yatağınıza rengarenk bişey çok sevimliiiiiii

kizlar obur topice giremiyorum. site gecici olarak bakimda diyor. aslinda buraya da giremiyordum ama google dan kelalaka birsey ararken buldugum linkten dolana dolana geldim. Sitemiz gene sapitti hayirli olsun...

mervecim teşekkür ederim

sen de artık evdesin bol bol dinlen, kendini üzme canım

herşey bizim için, biz güzel düşünelim , herşey iyi olacak inşallah, bebişlerimize kavuşalım selametle inşallah

zaman yakınlaştıkça, sanki hayal gerçeğe dönüyor gibi,

sen güzel kokusunu bir duy bak, hastalık kalmıcak.... inşallah..

ay inşallah öyle olur merlaciğim deidğin gibi şimdi evde dinlenicem ve yavaş yavaş hazırlıkları yapıcaz

zaman azaldı rüyamız gerçek olucak inşallah

kaymaklım ne güzel olmuşsun maşallah

ben tam gezegen oldum...

her gece doğuruyorum rüyamda takımlar yıkanmadı napıcaz felan diyorum.....

Allah hayırlısıyla sağlıklı, dertsizce kavuştursun inşallah

Ya meral sende benim gibi devamlı kafana kuruyorsun demek birde benim hazırlıklar iki şehirde birden olduğu için artık kafam öyle dolu ki ne yapacağım bilmiyorum ehehehhe :))

BEBEĞE ALINMASI GEREKEN KIYAFETLER

bebek için zıbın uzun kollu
penye tulum
ayaklı pijama altları
iç zıbın ince ve yandal bağlamalı olanlardan
uzun kollu takımlar üst ve alt olarak
pijama olarak giyilebilecekler
kadife tulum
çoraplar kısa
çoraplar kilotlu
yün yelek
penye yelek
yün süveter
minik penye önlükler
penye şapka
penye eldiven
mermerşahi ( kusmuk için ter için) ufak boy
mermerşahi ( banyo sonrası için ) büyük boy
bornoz (başlıklı olan havlulardan
gezmelik üst baş ne kadar istersek
penye battaniye
yün battaniye
peluş battaniye gezmelik
hastane çıkışı için kullanılacak şeyler
astronot

BEBEĞE ALINMASI GEREKEN BAKIM VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

banyo küveti
küvet için file
ateş ölçer
saç fırçası kıl fırça tarak seti
banyo süngeri
tınak makası pembe
sabun
şampuan göz yakmayan saç ve vucut için
vucut yağı
nemlendirici süt
pişik kremi
bebek pudrası
kulak temizleme çubuğu bebek için emziyetli
burun temizleme aparatı
yeni doğan alt temizliği için ıslak mendil
alt değiştirme bezi
bebek bezi yenidoğan

BEBEĞE ALINMASI GEREKEN EŞYALAR

bebek uyuma yastığı
yatak
bebek karyolası
giysi dolabı
şifonyer
oyuncak kutusu
odası için halı
abajur
avize
nevresim takımı
uyku seti
lastikli çarşaf
bebek arabası+anakucağı
kapı süsü
şekerleri
loğusa şerbeti için bardak ve süs
takı takma yastığı
bebek eşya çantası
bebek odası için perde tül

ANNEYE ALINMASI GEREKEN EŞYALAR

gecelik
pijama
sabahlık
çorap
terlik
kilot
göğüs pedi
göğüs nemlendiricisi lansinoh
süt sağma makinesi
disposeble kilot
humana still tee süt arttırmak için
loğusa tacı
emzirme yastığı
emzirme sütyeni
göğüs haznesi (meme ucu tahriş olursa diye)
orkid
hasta bezi

ÇANTA HAZIRLIĞI (anne)

emzirmeye uygun gecelik
pijama
sabahlık
çorap
emzirme sütyeni
terlik
iç kilot
göğüs pedi
göğüs ucu için nemlendirici
tarak
diş fırçası
toka
göğüs haznesi (meme ucu tahriş olursa diye)
hijyenik el temizleme jeli
makyaj malzemesi
loğusa tacı
eve dönüş için emzirmeye uygun rahat kıyafet
emzirme yastığı
kağıt havlu
fotoğraf makinesi+ şarjı
telefon şarj aleti
bir boy bir adet baş havlusu
evlilik cüzdanı
şampuan

ÇANTA HAZIRLIĞI (bebek)

1 takım üstü altı eldiveni şapkası zıbını
tulum
bebek bezi yenidoğan
zıbın önden bağlamalı
patik
çorap
önlük
bebeğin ağzını silmek için mendil ( mermerşahi)
yelek
hırka
penye battaniye
yün battaniye (hastaneden çıkış için)
alt değiştirme bezi
pişik kremi
göbek bağı için hijyen sağlayıcı
yeni doğan alt temizliği için ıslak mendil
bebek arabası

Ayşeciğim bu geniş kapsamlı bir liste sen bi bak kendine göre neler gerekli neler değil bunu ben kendime göre yaptım

Benim aklıma gelmeyen bişey varsa söyle olur mu

Ayşeciğim bu geniş kapsamlı bir liste sen bi bak kendine göre neler gerekli neler değil bunu ben kendime göre yaptım

Benim aklıma gelmeyen bişey varsa söyle olur mu

mervecim tşk ederim cnm çok saol valla ne çok alıncak şeyler varmış kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn bir liste yaptımm
tmm cnm söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…