8212 PIERRE CARDIN %100 COTTON PATLI GECELK TAKIM
Kızlar kendime bu gecelikten aldım pembesini benim çok hoşuma gitti sade ve güzel geldi sonradan da giyebilir diye beğendim kolları yukarı rahatlıkla sıyrılıyor ona göre yapılmış kesimi...
Bu arada gecelik alırken dikkat edin ben s giydim tam oldu şu halimle bende büyük bedenini istedim satıcı bey dedi ki bayan siz doğum yaptıktan sonra giyeceksiniz ve doğum yapıncada göbeğiniz bu halde kalmayacak l değilde m verelim dedi bende m beden aldım aklınızda bulunsun benim gibi bir çok anne adayı bu hatayı yapıyormuşş.. Wallahi aklıma gelmedi benim o an
canım çok teşekkür ederim.. bende çok beğendim hastane çıkışını.. yumuşacık kumaşı.. üstelik anti alerjikmiş.. diğeri de idil bebenin oda çok güzel gerçekten.. almamış olanlara öneririm..sevgicim cicileriniz çok güzel güle güle kullansın kızımız inşallah.
hastane çıkışın sanırım aziz bebenin takımı. bende onun beyazını aldım. beyaz üzerinde pembe tülden papatyası var. okadar gördüğüm hast.çıkışları içinde eniyisi azizbebenindi. cicileriniz hayırlı olsun canım.
sağol merve teyzesi.. hep beraber güzel günlerde inşallah..sevgim herşeyiniz çok güzel maaşallah demek sen istanbulda olsan neler alıcan netten metten halletiin walla alışverişi Dila'm güle güle sağlıklı günlerde kullansın inşallah
Ay sabahlıklarımızda aynı çok beğendim ben o sabahlığı puf puf güle güle kullanalımmmmervecim aynen ben bakarkende hep büyük bedenlere baktım bana dedilerki karnınız inecek ödemler gidecek o hataya düşmeyin diye. pierre cardine bende baktım gecelik sabahlık takım istiyordum bulamadım. ama pijamalarında takımlar vardı çok güzellerdi.
ben tiwigy den ev botu aldım pembe tüylü içinde simli kelebek desenleri var çok sevimliYaw kizlar belki sizler akil etmissinizdir ama benim aklimda gecen gun resmen simsek gibi cakti. Hic hastanede yatmadigim icin biraz detay birsey diye dusundum; belki benim gibi arkadaslar icin bir faydasi olur. Hastanede yattigimiz sure icin bir de terlik koymak lazim cantaya. Belki cogunuz dusunmussunuzdur ama bana cok kolay unutulacak birseymis gibi geldi.
canım benim hastanemde her tuvaletin başında klozet kapak örtüsü var o yüzden temin etmeme gerek yok ama önemli bir detay iyiki hatırlattınhastane temiz olabilir ancak odanız iki kişik olursa mutlaka klozet üzerine konulan hijyenik kağıtlardan temin etmenizi tavsiye ederim kızlar
Sağol tatlım..Benim hastanemde terlikte veriyorlar öle bez değil böyle rahat pofik bir terlik bende onu tuvalette giyerim dedimMervecim hayırlı olsun.. Çok güzel gecelik:))) Güle güle giy tatlııım:)
Bilgeciiiim; ben iki tane terlik aldım:) biri pijama sabahlik ile takim, diğeri de normal bir terlik... Çiçekli miçekli kokulu terlik diye satıyolar... Wc ye falan girerken onu giyerim diye düşündüm... :)))
Nagihan minik kız kalmış bir tek beklediğin..Sağlıkla gelsin minik kızmerhaba kizlar aldiginiz seyler gercekten cok guzeller allahim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin ins.
benim bebegime aldiklarimi yaziyim
9 tane 1 aylik tulum
10 tane zibin
2 hirka batik
2 battaniye
2 yorgan
3 kutu farkli emzik (hangisini severse :)
bambu besiginide aldik
bebek odasini siparis verdik 3 haftaya gelicek
sampuanlari kremleri alindi
banyo havlusu
iste bukadar geriye ne kaldi aklima bise gelmiyor eksik varsa benide bilgilendirin kizlar
kendime 5 takim cici pijama takimi aldim farkli farkli giyinmek icin biz burda 7 gun kaliyoruz dogumda hastanede
bana bide terlik lazim sadece kirmizi kurdeleli tacimida aldim iste bukadar :)
Esra kafamız aynı kafa seninle bende ev botu aldım netten ayak kısmı yani altı plastik makinada yıkanabiliyor.Oyüzden hastane giyicem ama yıkayacağım eve gelince....Bende yanıma bi banyo havlusu ve baş havlusu alacağım hastanedekileri kullanmak istemem.Birde operasyon büyürse daha fazla gün kalma ihtimalimi ve hastanemin anadolu yakasında evimin avrupa yakasında olduğunu düşünürsek temkinli gitmek gayet iyibilgecim haklısın unutulabilir tabi ama hastanelerde (özellerde) kişiye özel havlu terlik veriyolar genelde. ama tabi onlarla rahat yürüyemeyebiliriz. benim giymediğim sabolarım var evde onları alıcam yanıma. tabanı kaymayan terlik olması önemli ve rahat olması. birde bu gün deichman da gördüm içi kürklü bot şeklinde terlikler var ben aldım bitane. evdede onları giyerim diyorum malum ayakları sıcak tutmak gerekirmiş. çeşit çeşit var 12.90dan 19.90 a kadar değişik model ve renkleri var. birde aklınızda bulunsun kızlar bizi hastanenin koridorlarında yürütecekler ve orda herkes ayakkabıyla geziyor yani aynı terliği evin içinde yıkamadan yada güzelce silmeden giyemeyiz. o yüzden tabanı plastik olursa temizliği daha rahat olur.
Güle güle kullansın miniğin Nalancığımsevgicim cicileriniz çok güzel güle güle kullansın kızımız inşallah.
hastane çıkışın sanırım aziz bebenin takımı. bende onun beyazını aldım. beyaz üzerinde pembe tülden papatyası var. okadar gördüğüm hast.çıkışları içinde eniyisi azizbebenindi. cicileriniz hayırlı olsun canım.
Canım sakın netten sipariş verme ben nakitte 35'e aldım 45 ti annem pazarlık yaptı...Kalmamıştı orda pembesi ekrusunuda beğenmedim...adamın kartını aldım dur yazayım nosunu acaba karşı ödemeli kargo yaparmı sana ben alayım göndereyim yada çok beğendiysen....ama netten alma sakın resmen 2 katı aslında izmirde vardır netten almasana.....mervecim ben pembe pijama takımı aldım. ama bu gecelikte çok hoşuma gitti. aslında sabahlıklı birtakım istiyorum ama bulamadım henüz. neyse bu geceliğin netteki fiyatı iyimi burdan sipariş verebilirmiyim.
aminnnn cnmmmmcanım çok teşekkür ederim.. bende çok beğendim hastane çıkışını.. yumuşacık kumaşı.. üstelik anti alerjikmiş.. diğeri de idil bebenin oda çok güzel gerçekten.. almamış olanlara öneririm..
sağol merve teyzesi.. hep beraber güzel günlerde inşallah..
meralun renkleri çok sevimli park yatağınızın :) Güle güle kullanın..
Ben evde Crocs kullanıyorum, altı kaymıyor ve her tarafı yıkanabiliyor. Onu hastaneye de yanıma almayı düşünüyorum. Eve dönünce eşim çamaşır sularıyla onu dezenfekte eder nasılsa :))
Mothercare'den aldığım gecelik ve pijamaları da yıkadım haftasonu. bu ctesi doktor kontrolümüz var, tarih için bir öngörü olursa ona göre hemen çantamı hazorlayacağım ben de.
bende eşyalarımı koyacağım çantamı yıkayacağım herşey temiz pak olmuş oda olsun değil mi ehehehehmervecim evet cnm hakılısın ben listeme bi banyo ve yüz havlusu eklemiştim.ama hala çantamı hazırlamadımbi kaç güne hazırlarım. ben abartıp çantayı (ufak valiz) da yıkadım:)) bebeğin eşyaları girecek filan diye. gerçi kıyafetleri sararız bohça gibi ama olsun. poşete koymadım en yıkadıktan sonra bohçalara koydum.dolaba büyük temizlikten sonra yerleştiricem.
ay pelin e doktor tarih verecek hee e ne de olsa az kaldı eyvahedigeldismilemeralun renkleri çok sevimli park yatağınızın :) Güle güle kullanın..
Ben evde Crocs kullanıyorum, altı kaymıyor ve her tarafı yıkanabiliyor. Onu hastaneye de yanıma almayı düşünüyorum. Eve dönünce eşim çamaşır sularıyla onu dezenfekte eder nasılsa :))
Mothercare'den aldığım gecelik ve pijamaları da yıkadım haftasonu. bu ctesi doktor kontrolümüz var, tarih için bir öngörü olursa ona göre hemen çantamı hazorlayacağım ben de.
meral bende bayıldım park yatağınıza rengarenk bişey çok sevimliiiiiiiaramızda tam bir hafta varmış canım,
bakalım tarih ne olacak, hayatımızın en anlamlı tarihi olacak inşallah
herşey yolunda gitsin , Allah yar ve yardımcımız olsun...
ben de haftaya çarşamba gidicem bakalım biz de tarih alabilecekmiyiz?
heyecan ve duayla bekliyorum kafamçokkarıştı alkisalkisalkis
mervecim teşekkür ederim
sen de artık evdesin bol bol dinlen, kendini üzme canım
herşey bizim için, biz güzel düşünelim , herşey iyi olacak inşallah, bebişlerimize kavuşalım selametle inşallah
zaman yakınlaştıkça, sanki hayal gerçeğe dönüyor gibi,
sen güzel kokusunu bir duy bak, hastalık kalmıcak.... inşallah..
kaymaklım ne güzel olmuşsun maşallah
ben tam gezegen oldum...
her gece doğuruyorum rüyamda takımlar yıkanmadı napıcaz felan diyorum.....
Allah hayırlısıyla sağlıklı, dertsizce kavuştursun inşallah
Ayşeciğim bu geniş kapsamlı bir liste sen bi bak kendine göre neler gerekli neler değil bunu ben kendime göre yaptım
Benim aklıma gelmeyen bişey varsa söyle olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?