2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

bilgeee çok güsellerr..maşallahhh sizee...en güsel günlerinde kullanamsı dileğiyele..
bişey soracağım canım yatağın kenarında ki korumalıkları var ya hani onları nerden aldın bilge ben öyle puf puf olan bulamadım
hep ysrım ve sönüktü gördüklerim..

ben bunu gördüm nette benim aldığımda sevi bebe yani aynısı sadece üstünde pembe yazılar var.ama öle durmadı ana kucağında.zaten okuduğum yorumlarda da bukadar büyük olmadığı ve sarkmadığı yazıyodu.alınca şaşırmayın yani böle devhasa değil:) buda bizimkisi

ışıktan rengi koyu çıkmış aslında toz pembe.
içinde böle duruyo.
bizim anakucağı-oto koltuğu bu. içinde görünen o yastıklı gibi olan kısım çıkıyo bu destek minderini onun altınada koyabilirim.

Son düzenleme:
bu üründe çok güsel ve faydalı yeshill
ii düşünmüşsün en kısa zamanda edinilsin teşekkürler:)

Ezgicim sagolasin, o koruyucu bariyerleri mobilyayi aldigimiz yer verdi. Resimlerde gordugun yer minderi dahil tum tekstil takimin icindeydi yani. Ben bir tane de yedek almistim yatak ici dalgalarindan. Bunu bebek uyku seti diye satiyorlar. Nevresimi yastiklari yorgani ve bu koruyuculari takim halde oluyor. Tasfiye pazari diye bir sitede Jua baby'nin urunlerinde var boyle bir set. Hani Funda ile bir ornek aldiklarimiz. Ama ben hata yapmisim onu yatagi almadan once almakla, kucuk geliyor simdi, bir kismini annemin yapacagi ufak modifikasyonlarla baska sekilde degerlendirecegiz artik.

cnm çok saol şimdi anladım ne olduğunu
teşekkür ederim bilgi verdiğin için
sagol Esracim, insallah hepimiz saglikli guzel gunlere ereriz bebeklerimizle... Oda bir yarim metre daha genis olsaymis tam super olacakmis ya da benim gozum doyup bir kucuk yatagi alsaymisim:)))

bilgecim odanız çok süper gayet güzel bence seni böyle düşündüren şeyin sebebi şu sen öyle show roomda kocaman ferah ferah gördün ya şimdi gayet güzel durmasına rağmen senin gözüne ordaki gibi gelmediği için sıkışık gibi duruyor

Bilgeciiim Emek sağlıkla gelsin sağlıkla kullansın odasını... Hayırlı olsun tekrar:)))) Çok şirin olmuş maviş maviş:)

bilgem oğluşumuzun odası çok güzel olmuş.. o cici beşiğinde allah sağlıkla, huzurla uyumayı nasip etsin inşallah..

Mervecim joker'de ben de buna benzer bisi gordum, cuzdan gibi gorunen bebek arabasinin sapina takilan cok pratik birseydi. asagiya bir benzerinin linkini ekliyorum ama sanki bundan daha guzel birseydi.

Sunshine Kids Change and Go Lks Bebek Alt Deitirme Seti | Sunshine Kids | Bebek Arabas| Aksesuarlar | Bebekchik Bebe rnleri - ucuz ve kaliteli alveriin adresi...bebek alveri,chicco rnleri,bebek arabalar | bebek,online,hamak,salncak,chicco,emzik,biber

Hepinize cok tesekkurler kizlar:))) Oda oda dedik bu da bitti gitti iste. Birkac ayrinti disinda is kalmadi. Bir ara da artik su seker ve hediyelik ivir kivir isine baslamam lazim, malzemeler hazir ama henuz tam nasil birsey yapacagima karar vermedim.

şu alt değiştirme setleri benimde hoşuma gitti ama ben bebek çantası aldımya onun içine tek kullanımlık alt değiştirme örtülerinden aldım (molfix bulamadım dalin aldım bitince molfix yada can bebe alıcam) dışarıda altını değiştirirken altına bunlardan sererim dedim.birde ayriyetten o çantayı taşımak bana zor gelir.zaten şimdiden düşünüyorum hem bebek,hem oto koltuğu ve çanta zor olucak gibi.

bak buda güzelmiş amaç aynı işte derli toplu dursun walla sevdim ben bunları
canım onu bende gördüm.. bence de çok kullanışlı birşey.. edinebilinir..

ay bu gidişle kokoş olucak senin herşeyin :))
kızlar e-bebek chicco ürünlerinde indirim yapmış.. bilgilerinize..
ulan yapılır mı bu bana ben aldıktan sonra mı hayin dom domlar ühühühühhüü
canım bu zaten bebek çantasının içine konuyo derli toplu dursun diye
ama tabi sen bilirisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…