2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

rüya gibi ama meleğim 30 haftalık oldu teyzeleri.. maşallah subanallah..

cnm maşallah size çok tatlı görünüyorsunuz nasıl ekliyorsunu bu fotaoları yaa ben yapamıyorm bende ekliycem ama olmuyor((((((((

Sevgim kuşum maaşallah sanada bebeğinede allah nazardan saklasın..walla sende fit bir annesin he inşallah doğuma kadarda böle gider değil mi

tatlım ne fitliği valla 3 hafta önce 59dum şu an rahat 62-63 olmuşumdur gibi geliyor.. bu arada hamur işini biraz abarttım.. bakalım.. 65 le gitsem o bile yeter bana valla..

Ben yarın göbüş resmi çekip koyacağım.. Maşallah neye benzeteceğimi de şaşırdım, en iri karpuzlardan desem yeridir :)))
12 kilo aldım bugüne kadar. Son 9 haftada Kaan 1700 gr, ben 2 kg aldım sadece :)) 35. ve 36. haftada da hızlı kilo alırmış bebekler sonra dururmuş. Yani en az 600 gr daha alsa Kaan 13 kg ile doğuma giderim diye düşünüyorum.

..................................

Son düzenleme:
Kızlar sizi uzun zamandır fırsat buldukça takip ediyorun cicilerinizde göbişlerinizde maşşallah çok güzel rabbim bebeklerinizi kucaklarınız almayı ve cicileirni kullanmayı da nasip etsin...

Kızlar sizi uzun zamandır fırsat buldukça takip ediyorun cicilerinizde göbişlerinizde maşşallah çok güzel rabbim bebeklerinizi kucaklarınız almayı ve cicileirni kullanmayı da nasip etsin...

sağol canım teşekkür ederiz arada sende katıl muhabbete o zaman :)

sanada bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah ...

birde chicconun bakım çantasını aldık..
geçen akşam da wenice gittim.. acayip güzel indirimler vardı.. 5 tane alt 3 tane üst badi aldım.. bir de sadece 20 liraya astronot aldım.. tamam öyle çok kalın, içi polarlı falan değil ama yinede sıcacık tutar..

tatlım bebek marketten aldım.. ordan bakabilirsin.. bu arada patikleride ordan aldım.. gerçekten çok ciciler.. çıngıraklılar.. hareket ettikçe çıkçık yapıyo.. ay çok şekerler..

tatlım bebek marketten aldım.. ordan bakabilirsin.. bu arada patikleride ordan aldım.. gerçekten çok ciciler.. çıngıraklılar.. hareket ettikçe çıkçık yapıyo.. ay çok şekerler..

Sevgiii güle güle kullanın cicilerinizi:) hepsi çooook güzeller:))))))) o çıngıraklı patikler çok eğlencelii, bizim de iki tane oldu çıngıraklımız:)

Ama şu termoforlu yatırma minderi çok mantıklı... Onu görmedim ben hiç bir yerde, nereden aldın onu???

Son düzenleme:
Kızlar bugün Kaan'ın yatağını da yaptık. En azından bir takım koruma bitti. İkinci takımın da bağlama kuşaklarını dikmesi kaldı. Teyzem, annem ve ben birlikte hallettik. Hazır almaktansa malum ben el emeği olsun istemiştim. Yatağımızın, dönencemizin, ev tipi anakucağımızın resimlerini koyuyorum.

[URL=http://img837.imageshack.us/i/1006226.jpg/]
[/URL]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…