2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

Kızlar bizim küvetin resmi

]
bu da çantamız
[]

Pelinciğim Kaan'da sizin gibi fabatik fenerli olacak :))) minik kanaryacıkkk yerim ben onu güle güle kullansın küvetini

Ayrıca çantanız da güzel ama bende fundanın dediğine değinmeden geçemeyeceğim ayyy şu duvar tickerınıza bayılıyorummmmmmmmmmmmmmmm

kızıma son 1 ayda aldığım cicişler..

hastane çıkışımız

yedek hastane kıyafetimiz ( bizimkinin rengi nar çiçeği)

tulumumuz

banyo havlumuz

yedek alt pijamalarımız

fırça ve tarağımız

emzik kutumuz

Uploaded with ImageShack.us

8212 PIERRE CARDIN %100 COTTON PATLI GECELK TAKIM

Kızlar kendime bu gecelikten aldım pembesini benim çok hoşuma gitti sade ve güzel geldi sonradan da giyebilir diye beğendim kolları yukarı rahatlıkla sıyrılıyor ona göre yapılmış kesimi...

Bu arada gecelik alırken dikkat edin ben s giydim tam oldu şu halimle bende büyük bedenini istedim satıcı bey dedi ki bayan siz doğum yaptıktan sonra giyeceksiniz ve doğum yapıncada göbeğiniz bu halde kalmayacak l değilde m verelim dedi bende m beden aldım aklınızda bulunsun benim gibi bir çok anne adayı bu hatayı yapıyormuşş.. Wallahi aklıma gelmedi benim o an

mervecim aynen ben bakarkende hep büyük bedenlere baktım bana dedilerki karnınız inecek ödemler gidecek o hataya düşmeyin diye. pierre cardine bende baktım gecelik sabahlık takım istiyordum bulamadım. ama pijamalarında takımlar vardı çok güzellerdi.

Yaw kizlar belki sizler akil etmissinizdir ama benim aklimda gecen gun resmen simsek gibi cakti. Hic hastanede yatmadigim icin biraz detay birsey diye dusundum; belki benim gibi arkadaslar icin bir faydasi olur. Hastanede yattigimiz sure icin bir de terlik koymak lazim cantaya. Belki cogunuz dusunmussunuzdur ama bana cok kolay unutulacak birseymis gibi geldi.

hastane temiz olabilir ancak odanız iki kişik olursa mutlaka klozet üzerine konulan hijyenik kağıtlardan temin etmenizi tavsiye ederim kızlar

Mervecim hayırlı olsun.. Çok güzel gecelik:))) Güle güle giy tatlııım:)

Bilgeciiiim; ben iki tane terlik aldım:) biri pijama sabahlik ile takim, diğeri de normal bir terlik... Çiçekli miçekli kokulu terlik diye satıyolar... Wc ye falan girerken onu giyerim diye düşündüm... :)))

merhaba kizlar aldiginiz seyler gercekten cok guzeller allahim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin ins.
benim bebegime aldiklarimi yaziyim
9 tane 1 aylik tulum
10 tane zibin
2 hirka batik
2 battaniye
2 yorgan
3 kutu farkli emzik (hangisini severse :)
bambu besiginide aldik
bebek odasini siparis verdik 3 haftaya gelicek
sampuanlari kremleri alindi
banyo havlusu

iste bukadar geriye ne kaldi aklima bise gelmiyor eksik varsa benide bilgilendirin kizlar
kendime 5 takim cici pijama takimi aldim farkli farkli giyinmek icin biz burda 7 gun kaliyoruz dogumda hastanede
bana bide terlik lazim sadece kirmizi kurdeleli tacimida aldim iste bukadar :)

bilgecim haklısın unutulabilir tabi ama hastanelerde (özellerde) kişiye özel havlu terlik veriyolar genelde. ama tabi onlarla rahat yürüyemeyebiliriz. benim giymediğim sabolarım var evde onları alıcam yanıma. tabanı kaymayan terlik olması önemli ve rahat olması. birde bu gün deichman da gördüm içi kürklü bot şeklinde terlikler var ben aldım bitane. evdede onları giyerim diyorum malum ayakları sıcak tutmak gerekirmiş. çeşit çeşit var 12.90dan 19.90 a kadar değişik model ve renkleri var. birde aklınızda bulunsun kızlar bizi hastanenin koridorlarında yürütecekler ve orda herkes ayakkabıyla geziyor yani aynı terliği evin içinde yıkamadan yada güzelce silmeden giyemeyiz. o yüzden tabanı plastik olursa temizliği daha rahat olur.

sevgicim cicileriniz çok güzel güle güle kullansın kızımız inşallah.
hastane çıkışın sanırım aziz bebenin takımı. bende onun beyazını aldım. beyaz üzerinde pembe tülden papatyası var. okadar gördüğüm hast.çıkışları içinde eniyisi azizbebenindi. cicileriniz hayırlı olsun canım.

kaymaklım maşallah hazırlıkları tamamlamışsın sayılır. bende bu eksikler işini mervenin hast.giderken neler olması gerekir listesini güncellemesini bekliyorum. delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…