arkadaşlarrrr noluurr kusura bakmayın sıkmamışımdır umarım sizi tek tek birbirinin neredeyse aynı fotoğraflarla..ben çaylak olunca bazı kıyafetlerimizi dolaptan çıkarıp örnek olsun die çekmek istedim..biz derine ayrı oda yapmadık şimdilik...yatağı yatak odamızda bizim yanımızda , dolap ile şifonyeri de bizim giyinme odamızda...hepsi yatağı ile dolap ve şifonyeri ayrı ayrı yerlerden alındı ama şans eseri renkleri tuttu(yatağın rengi ilke dolapların kulpları)..bu da son resim cuma günü arabamız gelecek anakucağı da..o zamanda onları çekip koyacağım..
Uploaded with ImageShack.us
çoook teşekkür ederiz fundaaaammm...bizim mor bi tulumumuz var en çok onu sevioruz:):)resimde de görürsün zaten:):)
teşekkür ederim ayşe'cim..odalar gelip eşyalar yerleşince daha bi heyecanlanıor insan...en kısa zamanda seninde başlayacak koşuşturman demek ki:)) birazcık yorucu oluor oda yerleştrirmek ama çok da zevkli..
ezgicim hepsi birbirinden güzel güle güle kullanmak nasip olur inşallah
ezgicim maşallahçok güzel herşeyi. bayıldıum güle güle giysin derin bebek inşallah.
buarada bende astronotuna bayıldım çok cici.
bebeshop - bebek giyim, bebek kyafetleri, rmer, bebek odas, chicco, lansinoh
kızlar bu astronot kıyafetinden alan varmı ben buu alcam sizce nasıl bana bir fikir versenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?