2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

arkadaşlarrrr noluurr kusura bakmayın sıkmamışımdır umarım sizi tek tek birbirinin neredeyse aynı fotoğraflarla..ben çaylak olunca bazı kıyafetlerimizi dolaptan çıkarıp örnek olsun die çekmek istedim..biz derine ayrı oda yapmadık şimdilik...yatağı yatak odamızda bizim yanımızda , dolap ile şifonyeri de bizim giyinme odamızda...hepsi yatağı ile dolap ve şifonyeri ayrı ayrı yerlerden alındı ama şans eseri renkleri tuttu(yatağın rengi ilke dolapların kulpları)..bu da son resim cuma günü arabamız gelecek anakucağı da..o zamanda onları çekip koyacağım..

Uploaded with ImageShack.us

Ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii; o derin kızımın yerbişeyini yerim beeeen:)))))))) güle güle iyi günlerde sağlıkla kullansın hepsiniii:)

çoook teşekkür ederiz fundaaaammm...bizim mor bi tulumumuz var en çok onu sevioruz:):)resimde de görürsün zaten:):)

masallahhh subhanallah herseyi cok guzel canim benim allahim saglikla mutlulukla kullanmayi nasip etsin insallahhh..... bende takimini siparis verdim normalde 2 hafta sonra gelicek bende duzelttikten sonra ceker koyarim :))

ezgim herşeyi süper.. ben en çok astronotunu beğendim.. o ne güzel bişiy öyle.. sağlıklı günlerde kullansın herbir cicisini inşallah...

SEVGİ'cim NAGİHAN'cım çok teşekkür ederimm..beğendiğinize çok sevindim..hepimizin bebekleri eşyalarını sağlıkla kullansınlar başka bişii istemem..

gelbebek cnm ne güzel şeyler almışsın maşallahhh hepsi bir birinden güzel melegin saglıkla kullansın hepisini inş cnm
bizimde odamız yarın gelcek inş bende bir bitiriyim hazırlıkları eklemeyi becerebilirsem bende odamızın resinlerini koycam inş

teşekkür ederim ayşe'cim..odalar gelip eşyalar yerleşince daha bi heyecanlanıor insan...en kısa zamanda seninde başlayacak koşuşturman demek ki:)) birazcık yorucu oluor oda yerleştrirmek ama çok da zevkli..

ezgicim maşallah çok güzel herşeyi. bayıldıum güle güle giysin derin bebek inşallah.
buarada bende astronotuna bayıldım çok cici.

teşekkür ederim ayşe'cim..odalar gelip eşyalar yerleşince daha bi heyecanlanıor insan...en kısa zamanda seninde başlayacak koşuşturman demek ki:)) birazcık yorucu oluor oda yerleştrirmek ama çok da zevkli..

evet cnm beni şimdiden heycan bastı zaten ben fazla hareket edemedigim için ablam gelcek on gün yanıma allahım nasip ederse o yardım edecek odamızı süslemeye falan ben hastane odasını süslemiycem onun yerine kızmın odasını süslüycem benim zaten hastaneye gelcek kimsem yok gelen eve gelirrrr eniştemde odamı süsliycek bakalım nasıl olcak çok merak ediyorm :)))))))))))

ezgicim hepsi birbirinden güzel güle güle kullanmak nasip olur inşallah

ezgicim maşallah çok güzel herşeyi. bayıldıum güle güle giysin derin bebek inşallah.
buarada bende astronotuna bayıldım çok cici.

teşekkür ederiz güsel teyzelerrrrr ayyyyy çok mutlu olduk:)
nalancımmm ban size alırım şekerim aynısından seve seve....

KIZLAR BAKIM CANTAMIZ GELDİ AZ EVVEL...
ÇOK CİCİYMİŞ ÇOK BEĞENDİM BEN.. EPEYDE BÜYÜKMÜŞ... VALLA BENİM GİBİ KÜÇÜK Bİ İNSAN NASIL TAŞIYCAK BİLMİİM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…