2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

benim kızım da 11 Aralıkta ilk tulumunu giyecek inşallahh:)

canım 11 aralığın ne özelliği varmış 11 aralıkta doğan çocuklar dahamı şanslı oluyo v.s. burçların etkisi felan mı ?bizde kızımızın doğum tarihini 10 veya 12 aralıkta düşünmüştük hiç 11 düşünmedik ama bi özelliği varsa düşünelim

bsp'cim özellikle seçilmiş bi gün değildi ilk başta..doktorumuz bize 10-11-12 aralık tarihlerinin en uygun zamanlar olacağını söyledi ben hiç düşünmeden 11 aralık dedim hiç bilmiordum bile hangi güne denk gelior vs..öylesine seçmiştim yani...sonra düşününce 11-12-2010 çok hoşumuza gitti, cumartesi oluşu çok hoşumuza gitti..sonra çok alıştık bu tarihee.. hatta öncesi yada sonrası die değişirse üzülebilebilirim ama DERİN özellikle başka bi tarihte gelmek isterse seve seve..bi site var gün gün doğanların özelliklerini verior bende sen soruncabakiim dedim öyle buldum..

hatta 11.12.2010 da doğan kişileri yolaayım sana bi bak istersen..
11 Aralık'da doğanlar

Hırslı ve enerjilerini doğru kullanmaya özen gösteren kişilerdirHayatları boyunca kendilerini somut ve soyut kavramlar içinde sıkışmış hissedecekler ve yaşamlarınızdaki enreji alışverişi içinde olacağı kişilerin farklı ve anlamlı olmasına dikkat edeceklerdir Akıl sezgileri çok gelişmiş olduğu için karşısındaki kişileri kolayca etkilemesini iyi bilirler Sürekli yeni konulara ilgi duyarlar Entelektüel ve çok yönlü kişilerdir Güzel ve pahalı eşyalara düşkündürlerMaddesel kaygıları yüzünden daime para ile duygusal bir bağlantıları vardır Çevre iletişimlerinde sezgileri çok güçlüdür Felsefi yetenekleri çok gelişmiş olduğu için de çevrelerinde fikrine en çok başvurulan kişilerdir En kötü olayların bile üstesinde kolayca gelirler Kendisiyle birlikte çevresini de yukarılara taşır

Bugün Doğan Kadınlar

Yaşamı kendi ölçüleriyle yaşamaktan hoşlandıkları için yönlendirilmeye gelemezler Çevrelerinde uyum onlar için çok önemlidir Bulundukları ortamlara hakim olan kişilerdir Yönetmeyi severler Otoriter davranışları ile dikkat çekerler

Bugün Doğan Erkekler

Mesafeli tavırları yüzünden aşk ilişkilerinde daima sorun yaşarlar Çocuklarla arası daima iyidir Kendilerini hiç kimseyle kıyaslamaktan hoşlanmazlar ve bu tür rekabet ortamları onları çok sinirlendirir Yaşamlarında kendilerine ün getirecek sıra dışı meslekleri olacaktır

Bugün Doğan Çocuklar

Akıllı ve gözlemci yönleriyle ilgi çekmesini iyi bilirler Matematiksel bir zekaya sahiptirler Çözülmesi en zor problemleri bile kolayca çözerler Bebekliklerinden itibaren dikkat çekici şekilde kendilerinden emin hareket ederler Asla şımarık değildirlerÖzel çocuklardır

Ben 11 Aralık'ta doğdum, yani Kaan o tulumu annesinin doğumgününde giyecek... İnşallah Derin'in doğumu şerefine de giymiş olur :)

bu da 10.12.2010 ve 12.12.2010 da dğanlar sen seç istediğini:):)

10 Aralık'da doğanlar

Güçlü bir iradeye sahip oldukları için yaşamda hep zor olanı tercih ederler Olaylara eleştiri getirmekten hoşlanırlar İlgi çekici ve güzel yüzleri vardır Mimiklerini çok iyi kullanırlar Azimli ve çalışkandırlar Kalite onlar için çok önemlidir Duygusal konularda temkinli ve mesafelidir Düşüncelerini herkesle paylaşmaktan hoşlanmazlar Yaşamlarında zeka ve sezgiler ön planda olacaktır Etkili çevrelerde bulunacaklar ve başarı grafikleri bu sayede gelişecektir İlgi çekici ve güzel yüzleri vardır Mimiklerini çok iyi kullanırlar Azimli ve çalışkandırlar Önlemci ve koruyucudurlar Dost çevresi kalabalık olmasına rağmen genelde yalnız insanlardır Sürekli seyahat etmekten hoşlandıkları için de dünyanın bir çok yerlerinde güçlü dostları olacaktır Yaşamlarında ödün vermek istemedikleri için özgürlüklerini korumasını iyi bilirler

Bugün Doğan Kadınlar

Tam anlamıyla doğa insanlarıdır Güzelliğe hayrandırlar Çevresinde daima yaratıcı ve akıllı insanların olmasını isterler Aşkta duyguları ve mantıkları arasında belli bir denge vardır Zeki pratik ve esprilidirSezgi gücü diğer kişilere benzemeyen bir farklılık verir Algılamaları güçlüdürDüzenlerinin bozulmasından hoşlanmazlarDuygusal sevimli ve insancıldırlar Parlak ve sevimli yönleri ile de değişik bir hava estirirler

Bugün Doğan Erkekler

Aşkta duyguları ve mantıkları arasında belli bir denge vardır Zeki pratik ve esprilidir Empati yetenekleri çok gelişmiştirSezgi gücü diğer kişilere benzemeyen bir farklılık verir Algılamaları güçlüdür Entelektüel zekaları ve konsantrasyon yetenekleri iyidir Dikkat çeken cazibeleri ve bağımsız hareketleri onları bulundukları toplulukta farklı kulvarlara getirir

Bugün Doğan Çocuklar

Dünyayı parmakları ile döndürecek kadar akıllı çocuklardır Neşeli inatçı ve egoları güçlü çocuklardır Emir almaktan hoşlanmadıkları için yapılması gereken şeyleri yumuşak bir şekilde söylenmesinden hoşlanırlar Bebekliklerinde şaşırtıcı bir şekilde zeka oyunları sergilerler Ebeveynlerinin özel ilgilerine ihtiyaç duyarlar Gizli sanatçı özelliklerinin açığa çıkarılmasını beklerler

12 Aralık'da doğanlar

Sıra dışı düşüncelere sahip kendilerine güvenen kişilerdir Entelektüel yetenekleri oldukça gelişmiştir Aşırı meraklı ve yaşamı sorgulayıcı özelliklerinden dolayı sıra dışı konularda başarılı olurlar Kelimenin tam anlamıyla mert ve cesurdur Duygusal yaşamları oldukça karışıktır Aşksız bir yaşam düşünemezler Çevresindeki her türlü güzellik ilgilerini çeker Bekledikleri sevgiyi bulmaları çok zordur Takdir edilme duyguları çok yoğun olduğu için gereksiz ve yanlış aşklara kapılabilirler Olaylara bakış açıları değişmediği için iyi bir değerlendirme algıları vardır İnsanları çok iyi tanırlar Çocukları hayvanları manyetik bir güçle kendilerine çekerler Her konuda bilgi sahibi olmayı severler Ortaklık söz konusu olduğu zaman dikkatli olmaları gerekir

Bugün Doğan Kadınlar

Hafızaları çok güçlüdür Mantıkları etkileyici romantik ve şiirseldir Modayı yakından takip ederler Kendilerini farklı gösterecek ve kişiliklerini vurgulayacak özellik yaratmasını iyi bilirler Sevimli ve sıcak bakan gözlere sahiptirler Çevresine yardım etmekten ve paylaşmaktan hoşlanırlar

Bugün Doğan Erkekler

Yeni fikirlere açık erkeklerdir Yaşamda onlar için deneyim çok önemlidir Hızlı düşünürler ve kararlarını çok çabuk değiştirirler Sinirli görüntülerinin altında kendilerinizi yenilenme duyguları onları daima rahatsız eder Özgürlük duygularını kullanamazlarsa huzursuz ve kaprisli olurlar

Bugün Doğan Çocuklar

Duygusal artistik ve sanata eğilimli çocuklardır Çevresiyle barışık yaşarlar Yardımsever duyguları yüzünden arkadaşları tarafından oldukça sevilirler Bebekliklerinden itibaren dikkat çekici şekilde kendilerinden emin hareket ederler Asla şımarık değildirlerSorgulayıcı oldukları için ebeveynlerine zor çocuk gibi görünebilirler

tabii bu işin eğlenceli kısmı, ne kadar doğrudur değildir bilemem ..PELİN e sormaK gerek aslında tutarlılığını:))

Valla bence bayağı tutuyor :)) Şahsen yay burcu olmaktan özellikle çok memnunum ben. 11 Aralık'ta doğmuş olmakta güzel.

Yaşamı kendi ölçüleriyle yaşamaktan hoşlandıkları için yönlendirilmeye gelemezler Çevrelerinde uyum onlar için çok önemlidir Bulundukları ortamlara hakim olan kişilerdir Yönetmeyi severler Otoriter davranışları ile dikkat çekerler

Bak bu %100 doğru mesela...

Akıllı ve gözlemci yönleriyle ilgi çekmesini iyi bilirler Matematiksel bir zekaya sahiptirler Çözülmesi en zor problemleri bile kolayca çözerler Bebekliklerinden itibaren dikkat çekici şekilde kendilerinden emin hareket ederler Asla şımarık değildirlerÖzel çocuklardır

Bu da kesinlikle doğru...

Son düzenleme:
Ben 11 Aralık'ta doğdum, yani Kaan o tulumu annesinin doğumgününde giyecek... İnşallah Derin'in doğumu şerefine de giymiş olur :)
biliyorumm:):)umarım Derin ve Pelin bundan sonra hep aynı gün doğum günlerini kutlarlar sağlıkla ,huzurla, mutlulukla...

tabii bu işin eğlenceli kısmı, ne kadar doğrudur değildir bilemem ..PELİN e sormaK gerek aslında tutarlılığını:))

ayy canım çok sağol ne güzel bilgilendirdin beni şimdi çıktısını alıcam ve akşama babmızla paylaşıcam bakalım o ne diycek bende yay burcuyum 22 kasım doğumluyum tam akrep bitiyo yay başlıyo neyseki az farkla yay olmuşum gerçi bazen burçlarda akrep çıkıyo ama eşim sen kesin akrep olamazsın diyo yoksa anlaşamazdık diyo

kızlar odamız bu daha çok eksigimiz varr perdemiz halımız avizemizz ben fazla gezine medigim için pek bir şey alamadım kızıma inş hepsini doguma kadar alırım odamız tamamen olunca tekrar resimlerini eklerim anca bu kadar ekleyabiliyorm sizin gibi direk resim ekleyemedim çok ugraştım ama olmadı(((((((((

Son düzenleme:
ayşecim herşey çok cici.. pembik pembik bir oda olmuş.. güle güle kullansın meleğin..

Aysecim cok cici olmus odaniz, gule gule kullanin. tulunuzu ozellikle cok begendim:))))

cnm tşk ederim allah razı olsun resimleri yüklemekte çok zorlandım ama en azında bu kadar yükleyebildim :))))) biraz beceriksizim de ben

resimleri direk yüklemek için
ImageShack® - Online Media Hosting
bu siteye giriyoruz. browse yazan yerden ekleyeceğimiz resmi seçiyoruz..aşağıda yükleme seçenekleri/yeniden boyutlandır var.. oraya tıklıyoruz.. 640*480 mesaj panoları için olanı seçiyoruz..şimdi yükle diyoruz..gelen pencereden forum için olan linki işaretleyip koplayalıyoruz.. sonra onu mesajımıza yapıştırıyoruz..

Son düzenleme:
ayşecim herşey çok cici.. pembik pembik bir oda olmuş.. güle güle kullansın meleğin..

saol cnm tşk ederim aldıgım kıyafetlerde hep öyle krem pembe eşimde diyor neden hep pembe alıyorsun biraz degişik al diyor ama kızada anca pembe yakışıyorr:))))) geci bizim eksigimiz çok ama olsun daha allahın izniyle çok vaktimiz varr:) rabbim içinde saglıkla büyümeyi nasip etsin bebeklerimize

ay cnm benim çok saol yaa valla o kadar ugraştım olmadı çok saol tatlım

canım sende benim gibi yap.. eşimide bir türlü alışverişe çıkaramıyorum.. bende internetten hallettim bir çok şeyini.. mobilyasını bile internetten beğenip sipariş verdim.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…