2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

KIZLAR BAKIM CANTAMIZ GELDİ AZ EVVEL...
ÇOK CİCİYMİŞ ÇOK BEĞENDİM BEN.. EPEYDE BÜYÜKMÜŞ... VALLA BENİM GİBİ KÜÇÜK Bİ İNSAN NASIL TAŞIYCAK BİLMİİM...

sevgiii sen sadece onu taşıyacağını sanıyosun herhaldeeee:) bi de kızın olacak yanında ehehehehehe

buarada güle güle kullanınnnn

valla onuda düşünmüyo değilim funda.. normal de taşıyamam çocuk falan.. çabuk yorulurum.. ama en başından beri taşıdığın için kemikler güçleniyorumuş.. ona göre alışıyormuş vucut.. bakalım nasıl olacak..

SEVGİİİİ çok güselmiş çanta..büyük olsun dha çok şey alır kullanışlı olur...güle güle kullanınnn DİLAylaaaa:):)

Sevgicim çok beğendim çantanı güle güle kullan. sanırım netten almıştın linkini rica etsem gönderirmisin.

teşekkür ederiz güsel teyzelerrrrr ayyyyy çok mutlu olduk:)
nalancımmm ban size alırım şekerim aynısından seve seve....

canım benim yaa. gerçekten çok beğendim. çok naziksin teşekkür ederim.
ayşenin linkini gönderdiği üzerinde düşünüyorken seninkini görünce yok ben biraz daha bakınayım dedim. çok özenli çok titiz gidiyoruz. inşallah bahtlarıda böyle güzel gider.

Canım avvionun sitesinde 1203 kodu.. Normal fiyatı 83 lira.. Ben unnadonun kampanyasından aldım 34+3lira kargo ücreti ödedim.. Burda kampanyadan bahsetmiştim..

gelbebek26bebişinin heırşeyi çok güzel allah sağ salim kucağına almanı nasip etsin astronotunu çok beğendim galiba mothercareden ben alışverişe gittiğimde kalmamıştı şimide gidemiyorum ankaraya gitmem lazım almam için acaba internetten felan mı sipariş verdin şayet internetten verdiysen linki ekleyebilirmisin

pelincim tulumlar şahane.. hele inekli olana bayıldım.. cicisini de beğendiğinize sevindim.. hepsini güle güle giysin inşallah..

Ben o inekliye o kadar çok baktım ki, elime alıp alıp bırakıyordum, sonunda dayanamadım aldım :) Patikleri de aynı desende ve bir de pelüş ineği var yanında. Onu giyse diye sabırsızlanıyorum :)

Ay pelin çok cici gerçekten.. Başka çeşitleride varmıydı.. Bi de ne kadardı..

İnekliler yazın bitti maalesef. Hediyelik olarak özel hazırlanmış setlerdi. Bütün yaz baktım o yüzden, bize alan olur mu acaba diye :) Sonra indirime girince kendime hediye aldım. 35 tl idi sanırım.

peliiinnn bayıldııımmmm..

yılbaşı tulumu a çookk güzel,sevgi teyzesinin yolladığı takımda çok güzel, ama inek kostümüüü paha biçilemezzz:))

Sağolun kızlar, 11 Aralık'ta giyecek oğlum (inşallah) o tulumu, resmini çekip yeni topiğimize koyacağım mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…