bende ona bişiy alınca o kadar mutlu oluyorum ki.. bazen canım bişiy çekiyor, aman diyorum boşver sevgi onunla kızına bişiy alırsın.. hep böyle.. alınca bir kaç gün açıkta kanepenin üstünde duruyor.. sevip duruyorum .. öpüyorum, kokluyorum.. ay deliriyorum galiba..
:))))))))))) saol cnm bu resimleride arkadaşım teliyle çektim benim tel bozuk fotagraf makinemde yok yeni tel alcam bir alım yeni yeni resimler eklerim yakında kızımın resminide ekliycem biz biraz yarım dünya kadar olduk :))))))))) daekle ayşecim.. bizde zevkle bakarız..
o ayıcığı yerim ben..
nalancım tşk ederim balım bende çok aradım begenemedim bunuda eşim bulmuş nette ümraniyeden aldım benim oturdugum yerde hi,ç bir maza yok yani bebek için alabilcegim pek güzel bir yer yok baktık yeri ümraniyede gittik yakından baktık ve aldım tam bir ay önce aldık daha 2 gün oldu getireli böylede bir kural var hemen geitrmiyorlar bence sen şimdiden hallet tatlım oda işiniAyşecim odanız harika olmuş. güle güle büyütürsün inşallah. ayy böyle gördükçe dahaçok hevesleniyorum. bendaha beğenemedim odayı. buhafta sonu halledicez inşallah.
:))))))))))) saol cnm bu resimleride arkadaşım teliyle çektim benim tel bozuk fotagraf makinemde yok yeni tel alcam bir alım yeni yeni resimler eklerim yakında kızımın resminide ekliycem biz biraz yarım dünya kadar olduk :))))))))) da
nalancım tşk ederim balım bende çok aradım begenemedim bunuda eşim bulmuş nette ümraniyeden aldım benim oturdugum yerde hi,ç bir maza yok yani bebek için alabilcegim pek güzel bir yer yok baktık yeri ümraniyede gittik yakından baktık ve aldım tam bir ay önce aldık daha 2 gün oldu getireli böylede bir kural var hemen geitrmiyorlar bence sen şimdiden hallet tatlım oda işini
ayşecim çok cici olmuş kızının odası.acaba oda takımını ne kadara aldın.
ayşecim çok cici olmuş kızının odası.acaba oda takımını ne kadara aldın.
ayseuzal odanız çok güzel olmuş güle güle , güzel günlerde kullanın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?