2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

ayse odaniza bayildimmmmm cok tatli olmus yaa allahim bugunlere bile geldik ya cok sukur sana..
sevgi pelin IKINIZDE COK FITSINIZ MASALLAH MASALLAHH

tşk ederim cnm beni saol evet dogru söylüyorsun yaradana çok şükür rabbim sag saglim kucagımıza almayıda nasip etsin inşş aminnnn

ELVİNAZ cnm maşallah sanada ogluşlarınada cnm ne tatlı bir hamiş olmuşsun rabbim nazardan korusun sizi tatlım ciciler çok güzellllllllllllllll saglıkla giysin prenslerimiz inşş

Bu da bizim 35+1 deki halimiz.. Bugun cektim;-))

Elvinnaz masallah sana ve ogullarina. Ne guzel hersey cift cift;-))

Pelin ve Kaan harikasiniz...

Aysecim ve Ezgicim gule gule kullansin kuzulariniz mobilyalarini..

Arim balim yerim ben o Dila kizi;-))

Son düzenleme:

göbek patly ya maşallah bebegimizi nereye sakladın sen ay kırk bir kere maşallah sana ve bebişinee cnm
ayrıca tşk ederim ii dileklerin için

aayyy canım benim çok şekrsin bende 21 haftalık hamileym kocaman göbüşüm oldu maşallahhhh
saol tatlum olsun kocaman olsun ama bebeğin sağlıklı olsun
DİLAM 31 HAFTALIK MAŞALLAH KIZIMA..

]

Sevgicim allah nazardan saklasın çok tatlısınız eheheheh yüzlerde simsiyah alemsin
Bu da bizim 35+1 deki halimiz.. Bugun cektim;-))

:
pATLYYYYYYYYYYYYYYYYYY ne tatlısın sen öle göbüşte memişlerde büyümüş maaşşallah

PELİN , SEVİGİ VE PATLY...çok güzelsiniz ve çok sağlıklı...bebekleriniz sizi çok daha güselleştirdi..maşallah hepinize

patly maşallah çok tatlı bir hamile olmuşsun hemde 35 haftalık hani kibar hamile denir ya sende onlardansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…