2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 5 yıllık evliyim 1 sene bekledik normal yollarla çocuğumuzun olmasını fakat olmadı. sonra bir doktora gittik orda benim kontrollerim hepsi normal çıktı eşimden tahlil istedi spermogramdı sanırım ve sprem sayısı yok denecek kadar az çıktı ve o gn eşimin yıkıldıgı gündü. aradan 1 yıl geçti çok üzülüyordu sonrasında diyarbakırda özel bir hastane vardı oraya gitmeye karar verdik. sultan hastahanesinde fuat beyin hastasıydım bütün kontrollerimizi herşeyimizi yaptık ortalama 6-7 ayımızı aldı son yola geldigimizde eşmin askerligi geldi ve askere gitti tedavimiz yarım kaldı.. eşim askerden geldi aradan yine zaman geçtikden sonra tekrar fuat beyin yanına gittik.. bizi diyarbakır özel veni vidi hastanesine tüp bebek merkezine gönderdi.. daha dün geldik hastaneden bana yardımcı olun lütfen bende sorun yok eşimin sprem sayısı çok düşük ona verdigi bir ilaç var onu kullanıyor şimdi proxeeed di sanırım tüp bebek yapılacak ben tam olarak bilmiyorum tıp dilinde konuşmayı bana yardımcı olabilecek kimse yokmu?

hepsini çok beğendim funda güle güle kullanın
sende benim gibi ev botu almışsın twiggyden üzeri mor kelebekli olandan mı yoksa düz olan mı

Tanem' in herşeyi çok güzel olmuş güle güle kullansın

Fundam kızımın cicişleri çok güzel maşallah.. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..

cnm önemli olan sperm sayısı değil sperm kalitesi yani az olsa bile kaliteli spermi varsa sana horman iğneleri yaptırıp bol yumurta elde edecekler eşinden de sperm alıp onları dölleyip kaliteli olanı sana yerleştirecekler hakkında hayırlııs olsun canım sıkma sen canını

fundaaaaaaaa maşallahhh cnm hepsi bir birinden güzel kızımız saglıcakla kullansın hepinizi en güzel günlerde tatlım bayıldım valla ben hepsine bizim eksigimiz çok dahaaaa :)))))))

oy oyy funda maşallahhh sizee hiç bir söz söylemiyorm rabbim nazardan korusunnn cnm kırk bir kere maşallahh

Çok teşekkür ederiiiiz:))) Benim botları ben geçen sene M&S den almıştım tatlım:)
Fundam kızımın cicişleri çok güzel maşallah.. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..
Teşekkür ederiz Sevgi Teyzesiii, daha iyileri sizlerin olsun:))
fundaaaaaaaa maşallahhh cnm hepsi bir birinden güzel kızımız saglıcakla kullansın hepinizi en güzel günlerde tatlım bayıldım valla ben hepsine bizim eksigimiz çok dahaaaa :)))))))
Çok teşekkürler Ayşecim; darısı ve daha iyileri size olsun... Tamamlarsın dert etme... Daha çooook alınacak zamanları var... Bu bebekler artık bizim:)))) Hep alacağız Allah kazanç ve güç versin yeterki:)))
oy oyy funda maşallahhh sizee hiç bir söz söylemiyorm rabbim nazardan korusunnn cnm kırk bir kere maşallahh

Amin tatlımmm... Hepimize maşallah

funda odanız beşiğiniz eşyalarınız hepsi birbiriden güzell bayıldım güle güle kullanın inşş
ama en güzeli sen ve kızınn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…