Hayırlı olsun inşalah, darısı başıma dilerim sağlıkla.
Maşallah canımcım nazar değmesin hemende almışız hamile tşört den gözümüzden kaçmadı örneğin çok güzel adı ne bunun ne diye geçiyor örgü dilinde:)))
maşallah canım sana.. Baya belli artık.. Benim de öyle.. Kıskandım bende çekilcem akşam.. O tişörtlerden bende baktım göremedim ya.. ühüüü bende istiyorum...
Ha bir de Park yatak alacağım. İrem bebe'de beğendim. Fiyatı da uygun, 190 TL. Kaan'ı ilk 3 ay yanımda yatırmak istiyorum. Sonra odasına geçecek. gündüzleri de park yatak tekerlekli olduğundan salona götürüp orada kullanacağım. bebeğin gündüz uykusunu aydınlık yerde uyuması gerekirmiş. gece-gündüz farkını anlasın diye. Bizim evde odalar gündüz çok güneş almıyor,hep loş. o yüzden gündüz salonda uyusun istiyorum.
bir de geceleri odasında kırmızı bir ışık yanmasını tavsiye ediyorlar. Annem karnındaki ortama benzermiş, bebek daha huzurlu uyurmuş.
Kızlar buraya da geldim işte :)
Ben yeni resimleri haftasonu yükleyeceğim.
bebek eşyalarına gelince....
Bizim çamaşır odası olarak kullandığımız odamız Kaan Bey'in odası olacak. yatak odamın da yanında. Ben de Belis'ten almaya karar verdim. Çok gezmek bakmaktan hoşlanmam zaten. Modoko vs daha pahalı. Yeşil-krem sade bir takım beğendim. İnternetten baktım tabi. Eylül'de annem gelince gidip bakacağız. Ben odanın duvarlarını süsleyeceğim. babası boyayacak ben de Disney çıkartmaları istiyorum. Bebek yatağını büyüyebilen yataklardan seçtim. 14-15 yaşına kadar kullanabiliyor. Dolabı da 3 kapılı olacak. Uzun süre kullanalım diye desenli, resimli bir şey istemedim. Benim seçtiğim takım 1500 TL. Adamlar zaten sürekli ihracat yapıyor. Mobilyada kullandıkları tahta, boya vs hepsi sertifikalı.
Eşimin işyerinden bir arkadaşı ana kucağını, süt pompasını ve sterilizatörünü veriyor. Bize sadece puset almak yetecek. Pierre cardin veya Chicco düşünüyorum. Tuzla'da Chicco'nun indirim mağazası da varmış. Oraya da gideceğim Eylül sonu.
Teyzem hastane için kapı süsünü yapmaya başlamış. Çok orijinal olacakmış. Bana bile göstermiyor. öyle tüllü falan değil. mavi de olmasın sakın dedim :) Eve gelince de odasına koyacağız.
Bizim herşeyimiz yeşil ağırlıklı. En sevdiğim renktir. Oğlan diye herşey mavi olur ya ben inat gidiyorum. Mavi birşey almıyorum oğluma. Hediye olarak gelir nasılsa.
Yatağının kenarlarını da teyzem yapacak. Kumaş arasına elyaf. Güzel bir kumaş bulmak yeter. ben genelde bu tarz şeylerin el emeği olmasını tercih ediyorum. kendim yapamadığımdan annem ve teyzem hallediyor :) Şanslıyım.
3 tane battaniyemiz hazır. 4.'de bir arkadaşın annesi örecek. Yeter bence.
En yakın arkadaşımdan bir sürü tüyo alıyorum. Bir ara onları da yazarım size. Onun oğlu 6 aylık oldu. Birçok şey tavsiye etti ya da yapmamam için tembihledi. Son 3 ayda bol bolkonuşuruz bunları. Daha erken...
Zaten keratalar 3 aylık olsun etrafla daha ilgili oluyorlar. Onunla ilgilenmeni, konuşmanı istiyorlar. ya da en azından seni görmesi gerekiyor.
Anneme de tembihleyeceğim. ben işe döndüğümde o da hep yakınlarda tutsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?