2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

Bir dee,
şimdi odasını aldıııık,
e bu bebişler bizim yanımızda yatacaklar uzunca bir süre.. Kendi odamızda kullanmak için eğer o süslemeli beşiklerden yaptırmayacaksak nasıl bir şey almayı düşünüyorsunuz?

şimdi malum benim kayınpeder mobilyacı

ben yuvarlak bir yatak yaptırıcam
üzeri dantel cibinlikli krem rengi inci işlemeli yorganı olucak dışı zaten içide bebeğimi terletmicek bişey
mevlüt kıyafetine gelince ben öle gelinlik gibi elbiselerden giydirmeyi düşünmüyorum
tulum alıcam bi tane kadife krem rengi açık krem üzerine franısz dantelinden kaplatıcam kol uçlarında fır fır olucak inci işlemeli oda elinde eldiven olucak zaten
öle dantel tulumuyla durucak minik kızım

yanımda yatarken yada istanbulda falan yada aşağı kata indirdiğimde ayaklı yatak yaptırcam mother care dekilerden tekerlekli

şimdilik böle hayal ediyorum bakalım nasıl olucak

ay ay benim oğluşumda simokin giyicek hemde kuyrukludan:))) krem renkli söyle yağız delikanlım olucak benim inşallah:))))))) erkek anneleri nerdesiniz:)))))

Biz de inss odasi icin bir tane yatak ve yanina tepesinde alt acmaligi olan sifonyer alacagiz. Burda odalarin kendinden gomme dolaplari oluyor zaten. O yuzden ayrica gardolap vs e ihtiyacimiz yok. Simdi bebek odasini yapacagimiz oda da su anda bizim eski iki kisilik yatagimiz da duruyor. Yani aslinda misafir odasi su anda;-)) O yatagi cikartmayi dusunmuyorum cunku annem gelince inss dogumdan sonra ben annemle beraber bebegin yaninda yatarim gece bakariz bebege diye dusundum. Annem de o yatagi lohasa yatagi gibi susleriz falan dedi. Esimde ebeveyn odasinda yatsin rahat rahat. Calisan insan sonucta uykusunu almasi onemli.. Ne dusunceli hanimim degil mi?? LoL

Sonra gene bizim normal ebeveyn odasina besiklerden almamiz gerekecek herhalde. Eger kendi odamda kalirsam falan diye. Burda onlara bassinet diyorlar. Soyle birsey alirim herhalde;

http://www.amazon.com/Fisher-Price-...ie=UTF8&s=baby-products&qid=1279035927&sr=8-2

Birde bizim ev klasik amerikan aile evi tarzinda. Iki katli ben alt katta mutfaktayken bebegi odada yalniz birakamam bu nedenle annem asagi katada besik gibi birsey almak gerek dedi. Belki play yard dedikleri oyun bahcelerinden alirim alt katada. O da genelde boyle birsey;

http://www.amazon.com/Chicco-Lullab...e=UTF8&s=baby-products&qid=1279036115&sr=1-10

Uffs yazinca bana bile cok geldi. Belki kendi odamda ve asagi katta kullanmak icin ortak bir sey alir asagi yukari tasirim artik. Ya da asagiya daha pratik olan seylerden bakarim nap nanny gibi. Annem nap nanny i cok begenmisti..

Nap Nanny - The Infant Recliner that Increases Comfort and Improves Sleep

Maşallah canımcım nazar değmesin hemende almışız hamile tşört den gözümüzden kaçmadı örneğin çok güzel adı ne bunun ne diye geçiyor örgü dilinde:)))

Maşallah canımcım nazar değmesin hemende almışız hamile tşört den gözümüzden kaçmadı örneğin çok güzel adı ne bunun ne diye geçiyor örgü dilinde:)))

seko aldı canım geçen lc den hemde 14 tl mi ne

günlük giyim diye rahat walla tavsiye ederim

canım bu nohut örneği

nakonun sitesinde yapılışının videosu var

maşallah canım sana.. Baya belli artık.. Benim de öyle.. Kıskandım bende çekilcem akşam.. O tişörtlerden bende baktım göremedim ya.. ühüüü bende istiyorum...

Son düzenleme:
maşallah canım sana.. Baya belli artık.. Benim de öyle.. Kıskandım bende çekilcem akşam.. O tişörtlerden bende baktım göremedim ya.. ühüüü bende istiyorum...

ayyyy sen bişeyide kıskanma yahuuuuuuuuuu

üühhüüüüüü ühhhüüü hemen başladı ağlamaya hahahahahahahaha
yok sana tişörttttt zemuszemushihoyyythihoyyyt

canım şaka bi yana tüm lc lerde var yahuuu byazları 10 tl mi ne hatta
ben bu rengi sevmem ama önündeki bebek firarda yazısı hoşumuza gitti
salak gebe diye bi mağaza var buna benzer orda var 49 tl cinsler yaaa

Kızlar buraya da geldim işte :)
Ben yeni resimleri haftasonu yükleyeceğim.

bebek eşyalarına gelince....

Bizim çamaşır odası olarak kullandığımız odamız Kaan Bey'in odası olacak. yatak odamın da yanında. Ben de Belis'ten almaya karar verdim. Çok gezmek bakmaktan hoşlanmam zaten. Modoko vs daha pahalı. Yeşil-krem sade bir takım beğendim. İnternetten baktım tabi. Eylül'de annem gelince gidip bakacağız. Ben odanın duvarlarını süsleyeceğim. babası boyayacak ben de Disney çıkartmaları istiyorum. Bebek yatağını büyüyebilen yataklardan seçtim. 14-15 yaşına kadar kullanabiliyor. Dolabı da 3 kapılı olacak. Uzun süre kullanalım diye desenli, resimli bir şey istemedim. Benim seçtiğim takım 1500 TL. Adamlar zaten sürekli ihracat yapıyor. Mobilyada kullandıkları tahta, boya vs hepsi sertifikalı.

Eşimin işyerinden bir arkadaşı ana kucağını, süt pompasını ve sterilizatörünü veriyor. Bize sadece puset almak yetecek. Pierre cardin veya Chicco düşünüyorum. Tuzla'da Chicco'nun indirim mağazası da varmış. Oraya da gideceğim Eylül sonu.

Teyzem hastane için kapı süsünü yapmaya başlamış. Çok orijinal olacakmış. Bana bile göstermiyor. öyle tüllü falan değil. mavi de olmasın sakın dedim :) Eve gelince de odasına koyacağız.
Bizim herşeyimiz yeşil ağırlıklı. En sevdiğim renktir. Oğlan diye herşey mavi olur ya ben inat gidiyorum. Mavi birşey almıyorum oğluma. Hediye olarak gelir nasılsa.
Yatağının kenarlarını da teyzem yapacak. Kumaş arasına elyaf. Güzel bir kumaş bulmak yeter. ben genelde bu tarz şeylerin el emeği olmasını tercih ediyorum. kendim yapamadığımdan annem ve teyzem hallediyor :) Şanslıyım.
3 tane battaniyemiz hazır. 4.'de bir arkadaşın annesi örecek. Yeter bence.
En yakın arkadaşımdan bir sürü tüyo alıyorum. Bir ara onları da yazarım size. Onun oğlu 6 aylık oldu. Birçok şey tavsiye etti ya da yapmamam için tembihledi. Son 3 ayda bol bolkonuşuruz bunları. Daha erken...

Ha bir de Park yatak alacağım. İrem bebe'de beğendim. Fiyatı da uygun, 190 TL. Kaan'ı ilk 3 ay yanımda yatırmak istiyorum. Sonra odasına geçecek. gündüzleri de park yatak tekerlekli olduğundan salona götürüp orada kullanacağım. bebeğin gündüz uykusunu aydınlık yerde uyuması gerekirmiş. gece-gündüz farkını anlasın diye. Bizim evde odalar gündüz çok güneş almıyor,hep loş. o yüzden gündüz salonda uyusun istiyorum.
bir de geceleri odasında kırmızı bir ışık yanmasını tavsiye ediyorlar. Annem karnındaki ortama benzermiş, bebek daha huzurlu uyurmuş.

ay aynen cicim bende duydum bunları uzmanlar bunları tavsiye ediyor hep dediğin gibi gece gündüz farkı için önemli gerçekten....

bahçede bebek hareket etmeye başladığından beri acayip ihtiyaç duyulan birşey
mutfağın genişse yemek yaparken bile yakınına çek bebeğini göre göre yap yani
almak lazım içinede bi iki oyuncak at ohh misss

Zaten keratalar 3 aylık olsun etrafla daha ilgili oluyorlar. Onunla ilgilenmeni, konuşmanı istiyorlar. ya da en azından seni görmesi gerekiyor.
Anneme de tembihleyeceğim. ben işe döndüğümde o da hep yakınlarda tutsun diye.

dediğin gibi pelincim bende seviyorum el emeği olmasını o yüzden kendim örmekistedim bizdede örenler var ama benimde alimin emeği olsun cilveloşuma diyoooo bende bişicikler yapıorum işteeeee herşeyin en iyisi olsun istiyor insan nasıl yetişicez bilmem

bide o mesele var dimi biz bunları nası bırakıp işe gidicez muhtemelen millet gibi ağlarız ilk zamanlar

ay kızlar allh abanada buraya resım eklemeyı nasp etsın ınşşş
benımde ılk denemem ekımde olaacak ınşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…